Hifi, DVD-lejátszó, konzol egy gépben

Széles Csongor, 2008. január 9. 18:32

Egy amerikai cég a CES technológiai kiállításon bemutatott egy olyan minden az egyben készüléket, amelybe a televízión kívül szinte minden más szórakoztatóelektronikai terméket beépítettek.

A Se2labs munkatársai a Las Vegas-i rendezvényen rántották le a leplet az ITC One névre keresztelt meglehetősen különös termékről, amely pótolja a nappali szinte minden elektronikai berendezését, így például alapból van abban egy jó minőségű sorround hangredszer, DVD- és videólejátszó. A CES-en kiállítótt készülék azonban egy különleges példánynak számít, hiszen abban nem csupán egy Xbox 360-as játékkonzol, hanem egy Nintendo Wii is helyet kapott. A gyártó számtalan csatlakozási ponttal szerelte fel az eszközt, ám ez kérésre bővíthető, mint ahogyan a beépíthető készülékek garmadáját is a vásárlók határozhatják meg. A vásárlóknak csupán le kell adniuk a rendelést a cégnek, és rövidesen kézhez kapják a kívánt terméket, amelyet már csupán hangszórókra, a tévére és az internetre kell csatlakoztatniuk.

Az alapverziót 20 ezer dollár körüli áron lehet beszerezni, a CES-en bemutatott ITC One ára azonban meghaladja a 25 ezer dollárt is.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Két új számítógépházzal bővül a Thermaltake The Tower sorozata

A Thermaltake, prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 600 közepes kialakítású toronyházat, amely támogatja a rejtett csatlakozós ATX-alaplapokat és a The Tower 250 Mini számítógépházat, melyet ITX-alaplapokhoz terveztek. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád egy klasszikus, függőleges toronyház-kialakítással. 

2024. július 24. 10:06

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Örökítsd meg utazásod emlékeit az Air3 C-val!

A nyári utazási szezon beköszöntével itt a tökéletes alkalom egy új kalandra. Az utazás nem csak új helyek meglátogatását jelenti, élmények és történetek gyűjtéséről szól. Az utazási napló egy időtlen emlék, ami megőrzi élményeidet és felfedezéseidet. Használható a szervezéshez is, napi tervezőként és egy vázlatfüzetként is, ami lefesti a kalandod történetét.

2024. július 21. 10:31

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55