Szélesebb digitális AV kínálat az LG-től

forrás Prim Online, 2008. január 11. 14:09

Díjnyertes Super Blu (BH200) hibrid lejátszójával az élen 2008-tól az LG Electronics kiszélesíti digitális AV termékkínálatát, az elismert hangszakértő Mark Levinson által finomított audióközpontú házimozirendszerekkel, valamint új hordozható navigációs eszközökkel. A 2008-as digitális AV termékek jobb hangminőséggel, kecses designnal és olyan új tulajdonságokkal csábítanak majd, mint a HD rádió, valamint a felhasználóbarát érintésvezérelt irányító.

Az LG teljes digitális AV kínálata a 2008-as International Consumer Electronics Show (CES) alkalmával volt megtekinthető.

LG Super Blu lejátszó

LG Super Blu lejátszó (BH200) – A BH200 az LG második generációs HD lejátszója, amely Blu-ray és HD DVD lemezek teljeskörű lejátszását lehetővé teszi. Az LG Super Blu fejlett BD-Java és HD DVD interaktivitásának köszönhetően az iparág legszélesebb kínálatából választhatunk lejátszásra alkalmas HD tartalmat, függetlenül a lemez formátumától. A legújabb HD formátumú lemezek kezelése mellett az LG Super Blu lejátszó természetesen a standard DVD-k és CD-k lejátszására is képes.

A BH200 további funkciói:
 

 • QDEO fejlett videólejátszás
 • HD DVD internetes interaktív tartalom rengeteg HD DVD-n
 • DVD lemezek lejátszása 1080p HDTV minőségű felbontásig
 • USB Media Host
 • LG SimpLink csatlakozás
 • 7.1 csatornás surround hangHázimozirendszerek


DVD házimozi rendszer (LHT888) – A Mark Levinson által hangolt LG LHT888 házimozirendszer külsejét a pezsgőspohár vékony és elegáns formája inspirálta. Az LHT888 többutas hangsugárzóval rendelkeznek parabolikus foglalatukban, a végük felé elkeskenyedő talapzaton. A rendszer egy 700W-os 5.1 csatornás DVD vevővel rendelkezik, amely full HD 1080p minőségű kép megjelenítésére képes.

A készülék további tulajdonságai:
 

 • USB Media Host
 • HDMI output
 • LG SIMPLINK több-készülékes vezérlő (HDMI-CEC) és többformátumú lejátszás – DivX, MP3, JPEG, MPEGKompakt házimozirendszer (LFD850)
– A készülék olyan erőteljes, hogy akár fő audiórendszerként is megállja a helyét, de apró méretének köszönhetően kisebb lakásokban is megfelelő teljesítményt nyújt 2.1 csatornás 160 wattos első osztályú hangminőségével, és vonzó, kompakt megjelenésével. Az Immersive Sound technológiával felvértezett, lakkfekete bevonatú LFD850 parabolikus formájú 3 inches hangszórói több mint 30 százalékkal hatékonyabb hangsugárzásra képesek egy adott területen belül, mint az átlagos hangszórók. A készülék előlapján található rejtett érintésvezérelt panelnek köszönhetően nincs szükség további gombokra és kapcsolókra.

A készülék további tulajdonságai:

 • Vákuum rendszerű CD lejátszás függőleges helyzetű betöltővel
 • AM/FM tuner
 • USB Media Plus port zenék, fotók és videók lejátszására
 • Rádiós óra ébresztő és alvó funkciókkal


Digitális audió: Óriási hangminőség apró csomagolásban

Asztali audiórendszer (PC12) – A 2008-as CES Innovations díjas PC12 egy kényelmesen kezelhető funkciókban gazdag, rugalmas készülék. A PC12 az LG első audiórendszere, amelyet HD rádió technológiával láttak el. A HD rádió felerősíti az AM és FM adások jeleit számos további csatorna beiktatásával és ezáltal jelentősen feljavítja a hangminőséget. Az AM és FM adások HD minőségű sugárzása mellett a készülékről leolvashatjuk a legfontosabb információkat is, mint például a rádióállomás neve, az előadó és a dal címe. Az LG innovatív parabola hangszórói kiszűrik a zavaró nagyfrekvenciás jeleket és megakadályozzák hangok torzulását. Az előkelően fényes fekete külső és a vörös színű háttérvilágítás varázsolja teljessé a PC12 egyedi, kompakt designját.

A készülék további tulajdonságai:
 

 • iPod kompatibilis dokkoló
 • Ébresztőóra alvó funkciókkal
 • Vákuum rendszerű CD lejátszás függőleges helyzetű betöltővel
 • USB Media Host MP3 és WMA fájlok lejátszására


Hordozható navigációs eszközök

Az LG Electronics három darab új hordozható navigációs rendszert mutat be a CES-en. Az új modelleken alapból megtalálhatjuk az Egyesült Államok, Kanada és Puerto Rico kétdimenziós és háromdimenziós térképeit, valamint beépített turn-by-turn (kanyarról kanyarra) hangnavigációt. A kijelző nappali és éjszakai módba is állítható. A készülékeket bluetoothos kihangosítással is lehet használni, valamint a Bluetooth kapcsolattal elősegíthetjük a telefonkönyv és a PND szinkronizációját, valamint streaming zenék lejátszását is a kompatibilis mobiltelefonokról.

LN835 – Az LN835-ös modell egy 3.5 inches LCD kijelzővel, milliónyi információt tartalmazó POI adatbázissal, zenelejátszóval, képnézegetővel és beépített hangszóróval rendelkezik. Az akkumulátor 4 óráig működik, ezért az LN835 tökéletes választás családi kirándulásokra vagy üzleti utakra.

A készülék további tulajdonságai:

 

 • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
 • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
 • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
 • USB port és SD kártya bemenet
 • Zenelejátszás és képnézegetés


LN845 – A keskeny LN845 fényes, 4.3 inches szélesvásznú LCD kijelzőjén könnyedén átláthatjuk a készülék menüjét és a térképeket. Az egyszerűen felépített grafikus kezelőfelületen könnyedén elvégezhetjük a beállításokat.

A készülék fontosabb tulajdonságai:
 

 • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
 • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
 • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
 • USB port és SD kártya bemenet
 • Milliónyi POI információ
 • Zenelejátszás és képnézegetés


LN855 – Az LN855 egy fényes, 4.3 inches, szélesvásznú LCD kijelzővel és vékony designnal rendelkezik. Az LN855 valós idejű hozzáférést biztosít 50 észak-amerikai város aktuális közlekedési információihoz az RDS-TMC antennán keresztül, ezenkívül fotók megjelenítésére és zenei fájlok lejátszására is képes.
 

 • Turn-by-turn hangnavigáció utcanevekkel
 • Bluetooth hanghívás, telefonkönyv szinkronizáció és streaming zene
 • Nagyteljesítményű hangszóró és fejhallgató csatlakozó
 • USB port és SD kártya bemenet
 • Milliónyi POI információ
 • Zenelejátszás és képnézegetés


AV készülékek


Hordozható DVD lejátszó / Digitális képkeret (DP899) – Az LG hordozható DVD lejátszója / digitális képkerete egy briliáns 8 inches LCD képernyővel rendelkezik, amely csúcsminőségű DVD lejátszást biztosít a hordozható készülékek piacán. A készülék digitális képkeretként is alkalmazható, memóriája 250 kép vetítésére alkalmas. Memóriáját 3 az 1-ben memóriakártya nyílásán keresztül bővíthetjük, USB csatlakozóján keresztül pedig adatokat továbbíthatunk. A DVD lejátszó akkumulátora 3,5 órás működést tesz lehetővé.

A készülék további tulajdonságai:
 

 • 3 az 1-ben memóriakártya nyílás
 • USB port


Digitális képkeret (PF880) – A nagyméretű, 8 inches LCD képernyővel rendelkező PF880-as beépített órával, naptárral és ébresztőórával is rendelkezik.

A készülék további tulajdonságai:
 

 • 3 az 1-ben memóriakártya nyílás
 • USB port
 • Belső memória, amely 250 fotó tárolására alkalmas
 • Ébresztőóra és naptárfunkciók
Kulcsszavak: házimozi CES GPS DVD LG

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg letöltetni, hogy teljes hozzáférést kapjanak az áldozatok számítógépéhez, mobiltelefonjához.

2024. március 2. 13:39

45 díjat kapott a HONOR az idei MWC-n

A HONOR az idei MWC-n mutatta be új, mesterséges intelligencia-alapú stratégiáját, és bejelentette többek között a HONOR Magic6 Pro-t és a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t érkezését is. Új készülékeit és technológiáit a nemzetközi sajtó is elismerte: 45 díjjal jutalmazta a céget.

2024. március 1. 13:02

A kiberbiztonság üzleti felelősség, nem csupán informatikai feladat

Téves az az elképzelés, hogy a mai technológiai környezetben – gondoljunk csak a mesterséges intelligencia ugrásszerű fejlődésére – bármilyen vállalati érték biztonságban van az optimális kibervédelmi feltételek megteremtése nélkül. Míg korábban ennek kiépítése vagy elhanyagolása kizárólag a vezetők kezében volt, ez most megváltozik. Négy és fél évvel a hatástalannak bizonyuló NIS irányelvet követően az Európai Unió 2022-ben elfogadta és kihirdette a szélesebb kört érintő NIS2 irányelvet. Bár a kibertan törvény hatályba lépésének dátuma október 18-a, de az érintetteknek már most el kell kezdeniük a felkészülést, hogy a kijelölt határidőre képesek legyenek megfelelni az elvárásoknak.

2024. február 29. 11:33

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

A WiFi 7 jelentősen javítja majd a vezeték nélküli vállalati hálózatok teljesítményét

A vezeték nélküli technológiák és szabványok gyors fejlődése új lehetőségeket teremt a vállalati WiFi hálózatok teljesítményének, megbízhatóságának és lefedettségének növelésére. Ugyanakkor azt tapasztaljuk, hogy az új szabványok gyakran anélkül váltják egymást, hogy valóban lenne idejük megvetni a lábukat a piacon.

2024. február 28. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30