Akvizícióval bővítette Microsoft Dynamics NAV üzletágát az XAPT Hungary Kft.

Az XAPT Hungary Kft. megvásárolta a Navconsult Kft. Microsoft Dynamics NAV kompetenciáját

forrás Prim Online, 2008. február 4. 14:28

Az integrált vállalatirányítási piacon érdekelt és a Microsoft Dynamics rendszerek szállításában piacvezető szerepet betöltő XAPT Hungary Kft. megvásárolta a Navconsult Kft. Dynamics NAV üzletágát, és egyesítette saját NAV üzletágával – közölte a két cég képviselője, dr Schvarcz Zoltán és Balogh Attila ügyvezető igazgató a február 4-én kiadott közös sajtóanyagban.

A Microsoft Dynamics AX területén 8. éve piacvezető XAPT a Dynamics NAV termékkel 2006-ban egészítette ki termékportfólióját és már abban az évben megkapta a Microsofttól a legeredményesebb NAV partner címet. Az elmúlt év több sikeres nagy AX projektje mellett a kisebb vállalkozások kiszolgálására létrehozott NAV üzletág is jelentős növekedést ért el. Az akvizícióval ezen növekedés gyorsítása a cél, amely illeszkedik az XAPT Hungary Kft. további hazai és regionális növekedési elképzeléseihez és öszhangban van a Microsoft termékstratégiájával, miszerint a vállalatirányítási termékek folyamatosan közelednek egy egységes technológiai alapkon működö közös rendszerhez.

Az akvizíció után az XAPT Hungary Kft. rendelkezik a legnagyobb és egyik legtapasztaltabb Dynamics NAV kompetenciával a magyar piacon. NAV ügyfeleinek száma meghaladja a hatvanat és ügyfelei között megtalálhatóak nagykereskedő, termelő és szolgáltató cégek, de speciális iparági megoldásokkal áll az építőipari és távhő és közmű szolgáltató cégek számára.

Az XAPT Hungary Kft. vállalatirányítási portfóliójában a Dynamics AX-et olyan dinamikus közép és nagyvállalalkozásoknak ajánlja, melyek a piaci és üzleti lehetőségeik és versenyelőnyük lehető legjobb kihasználásához és növeléséhez keresnek megoldást, míg az NAV-t az olyan kis- és közép vállalatoknak, melyek az egyszerűbb folyamatok és a fentartható növekedés mellett a vállalati hatékonyságra és a gyors megtérülésre helyezik a hangsúlyt.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Olasz sztárépítész páros készített installációt az LG standjára a 2019-es IFA-n

A 2019-es, berlini IFA szakkiállításon mutatkozik be az LG és a nemzetközi építészeti vállalat, a Studio Fuksas egyedülálló, közös installációja. 

2019. augusztus 22. 11:37

Egy tajvani lakásból indult, óriásvállalat lett

A Zyxel tegnap ünnepelte fennállásának 30. évét, melyre különleges eseményekkel készül a tajvani hálózati kommunikációs eszközöket gyártó vállalat. Az ünneplésben, amit a „Go 30, Beyond Possibility” név alatt rendeznek, minden Unizyx alkalmazott részt vesz, termék promóciók illetve közösségi média kampányok indulnak el a világ minden táján.

2019. augusztus 22. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás