Dancsi András az Avaya ügyvezető igazgatója

forrás Prim Online, 2008. május 13. 12:45

Dancsi András (35) ügyvezető igazgatóként folytatja munkáját az Avayánál. Feladata a marketing és értékesítési folyamatok irányítása mellett az Avaya képviselete a magyar piacon, míg Rohály Gábor ügyvezető igazgató a személyügyi, jogi és adminisztratív feladatokért felelős.

Dancsi András 2006 októberében csatlakozott az Avayához, ügyvezető igazgatóvá történt kinevezését megelőzően kereskedelmi igazgatóként dolgozott a cégnél. Dancsi András kereskedelmi igazgatóként megerősítette a vállalat direkt értékesítését, valamint stratégiai együttműködést épített ki az Avaya partnereivel, azokat támogatva az Avaya termékek és szolgáltatások értékesítésében. Tevékenységének köszönhetően az elmúlt időszakban az Avaya jelentős forgalomnövekedést ért el Magyarországon.

Ügyvezető igazgatóként Dancsi András feladatai közé tartozik a vállalat képviselete a magyar piacon, beleértve az értékesítés és marketing terület irányítása is. Rohály Gábor, aki 2002 óta látja el az Avaya Magyarország Kft. (melynek kiemelten fontos része a több mint 100 mérnököt foglalkoztató Nemzetközi Támogató Központ) ügyvezető igazgatói feladatait, beosztását megtartva a munkáltatói jogok gyakorlása mellett a személyügyi, jogi és adminisztratív feladatokat irányítja.

Dancsi András felsőfokú mérnöki végzettségét követően pályafutását a Digital Equipment / Compaq-nál értékesítési tanácsadóként kezdte, majd a Sun Microsystems-nél és az SAP-nál dolgozott értékesítési területen.

Kulcsszavak: Avaya-hu CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50