Erste Bank: kedvező tapasztalatok a jogosultságkezelés terén

forrás Prim Online, 2008. június 27. 13:07

A Sun Microsystems a magyarországi pénzügyi szektorban először az Erste Banknál vezette be Identity Management megoldását. A 2007. novemberében átadott rendszerről az Erste kedvező tapasztalatokat szerzett az elmúlt fél év során.

A bevezetés óta a bank alkalmazottai hozzászoktak a nagyobb fegyelmet igénylő, ám jóval biztonságosabb és modernebb rendszerhez. Az elégedett ügyfél további alkalmazások és rendszerek bevonását tervezi, amelyben a Sun segítségére számít. A projekt legfontosabb eleme az Identity Manager (IDM) volt, amelynek segítségével az Erste Bank az informatikai jogosultságok nyilvántartását, igénylését, azok jóváhagyását, és a jóváhagyott igények automatikus beállítását végzi. A kiépített IDM rendszer bővíthető, további alkalmazások bevonását a bank saját maga meg tudja tenni a legmegfelelőbb ütemezés szerint.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30