Három kategóriában díjazták a Canon dokumentumszkennereit

Kiss Ádám Zoltán, 2008. július 13. 10:09

A Canon „Pick of the Year” minősítést kapott nagy teljesítményű dokumentumbeolvasóiért a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő vállalattól.

A Canon dokumentumbeolvasói a nagy teljesítményű szkennerek között több területen teljesítettek figyelemreméltóan. A megbízhatóság tekintetében kiemelkedően magas pontszámot ért el Canon imageFORMULA DR-2510C munkacsoportban használható képolvasó, és az imageFORMULA DR-X10C nagy termelési kapacitású dokumentumbeolvasó berendezése. Előbbiek mellett ugyanakkor a Canon hálózati szkennere, a ScanFront 220P is elnyerte saját kategóriájában a tavaszi „Pick of the Year” díjat.

A Canon DR-2510C (25 lap/perc (50 kép/perc) szolgáltatáskészletéért, lapkezelési képességeiért, valamint könnyű kezelhetőségéért nyerte el a BLI „Kiemelkedő munkacsoportos szkenner” kategória díját. „A termék a BLI rendkívül halvány dokumentumai esetében is csaknem hibátlan szöveg-felismerési pontosságot eredményezett” – mondta Lisa Reider a BLI kutatási szerkesztője.

A Canon első közepes termelési kapacitású dokumentumbeolvasója, a DR X10C akár 128 lap vagy 256 kép percenkénti olvasási sebességével, kiváló képfeldolgozó funkciónak, valamint kiemelkedően könnyű használatának köszönhetően nyerte el a „Kiemelkedő termelési kapacitású szkenner” címet.

A Canon ScanFront 220P dokumentumszkennert „Kiemelkedő hálózati beolvasó” kategóriában díjazták, mivel a BLI eredményei szerint a hálózati felhasználók számára könnyen és biztonságosan teszi lehetővé a dokumentumok ujjlenyomat-alapú hitelesítéssel történő beolvasását 26 lap/perc (35 kép/perc) sebesség biztosítása mellett.

Kulcsszavak: Canon szkenner díj

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021. december legveszélyesebb kártékony programjai

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat kutatórészlege, a Check Point Research (CPR) kiadta legújabb, 2021 decemberére vonatkozó Global Threat Index elemzését. A hónap során az Apache Log4j sérülékenység végigsöpört az Interneten, miközben a kutatók jelentése alapján a Trickbot továbbra is a leggyakrabban előforduló kártékony program, annak ellenére, hogy némiképp csökkent a jelenléte 4%-ra (a novemberi 5%-hoz képest). A közelmúltban újra felbukkant Emotet mindeközben gyorsan a második helyre ugrott a novemberi hetedikről. A CPR jelentés arról is beszámol, hogy továbbra is az oktatás/kutatás a támadásoknak leginkább kitett terület.

2022. január 25. 15:32

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

A Zyxel kibővített Nebula portfóliója már az 5G kapcsolatot is támogatja

A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti.

2022. január 20. 09:49

A Xiaomi új globális IoT kiberbiztonsági szabványt tett közzé

Az IoT eszközök használatára vonatkozó új közös, globális szabványra vonatkozó javaslatot tett közzé Xiaomi Cyber Security Baseline for Consumer Internet of Things Device Version 2.0 (Kiberbiztonsági Alapok a Fogyasztói IoT Eszközökhöz 2.0) néven a Xiaomi. Ezzel egyidejűleg a vállalat bejelentette, hogy egy újabb IoT-terméke kapta meg a BSI IoT Kitemark tanúsítványt. Két fontos hír, amely tovább erősíti a Xiaomi IoT ökoszisztéma biztonságos működésébe vetett bizalmat.

2022. január 19. 16:59

Hogyan lehet egy laptop tervezése fenntartható?

A Dell Technologies nem kizárólag új termékek létrehozására törekszik, hanem olyan új technológiákat is kutat, amelyek összetett társadalmi kihívásokra jelenthetnek választ. A vállalat több évtizede törekszik az ökológiai lábnyomának csökkentésére. A Dell Technologies az elmúlt évben bevezette a használt merevlemezekből kinyert alumínium újrahasznosítási folyamatát, a papírkészítési folyamat melléktermékéből készített bioműanyagot, és újrahasznosított szénszál-felhasználását több mint 540 ezer kilogrammra növelte. 

2022. január 19. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58