Gartner: a Check Point a mobil adatvédelem éllovasai között

forrás Prim Online, 2008. október 9. 15:28

A Check Point Software Technologies Ltd. hálózatbiztonsági céget a Gartner 2008-es „Magic Quadrant for Mobile Data Protection” jelentése a vezető vállalatok (leaders quadrant) közé sorolta.

A Gartner szerint, „A vezető vállalatok olyan megoldásokat kínálnak, amelyek jól bizonyítottak a Gartner ügyfeleknél, legyen szó akár kisebb, akár nagyobb alkalmazásokról. Hosszú távú terveik, elképzeléseik megfelelnek annak, ahogyan a Gartner meglátása szerint a piaci igények alakulnak. Versenytársaik szakemberei számára kihívásokat jelentenek, és fejlesztésekre ösztönzik őket. Mobil adatvédelmi termékeiket a vevők jól ismerik.”

A Check Point mind a felhasználók, mind az elemzők körében nagy ismertségnek örvend a hálózati-, végpont- és biztonságmenedzsment megoldásiból álló Total Security portfóliójának köszönhetően. A végpontmegoldások családjának kulcsfontosságú tagjaiként, a Check Point Endpoint Security titkosítási technológián alapuló termékek a felhasználók számára „láthatatlanul” védik a vállalatok érzékeny, notebookokon (PC, Mac), okos telefonokon, valamint más mobil eszközökön tárolt adatait. A titkosítás automatikusan és valós időben zajlik, felhasználói beavatkozás nélkül – így lehetővé téve a vállalatok számára az átfogó biztonsági stratégia egyszerű végrehajtását.

“A Check Point több mint tizenöt éve dolgozik az internetes kommunikáció, valamint a kritikus adatok biztonságának növelésén. Ennek – illetve az innováció iránti elkötelezettségünknek – köszönhetően, a hálózati-, adat- és végpontbiztonsági megoldások teljes portfólióját kínáljuk ügyfeleink számára” - mondta Juliette Sultan, a Check Point globális marketingért felelős vezetője. Hozzátette: „Folyamatosan növekvő ügyfélkörünk bizonyítja Total Security stratégiánk létjogosultságát, valamint megoldásaink magas színvonalát.”

A Gartner Magic Quadrant egy adott időszakra vonatkozó piaci elemzés grafikus megjelenítése, amely az mutatja, hogy a szállítók a Gartner szerint mennyire felelnek meg a Gartner által meghatározott piaci feltételeknek.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tudd meg mi a különbség a NAS, a DAS és a SAN között!

Manapság több száz különböző típusú tárolómegoldás létezik, azonban a technológia fejlődésével napról napra, szignifikánsan nő a nagyobb tárhely iránti igény. Az USB-merevlemezek és a nyilvános felhőszolgáltatások mellett a dedikált személyes tárhely létrehozása és a megfelelő biztonsági mentési megoldás bonyolultabb választásnak tűnhet. Szintén nehézséget okozhatnak a DAS, a NAS és a SAN elnevezések is, amelyek nagyon hasonlóak, viszont eltérő funkcionalitással rendelkeznek.

2024. február 24. 11:57

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

A kiberbűnözők célpontjainak közel 43 százalékát kkv-k teszik ki

A Statista adatai szerint a vállalkozások több mint 72 százalékát érte zsarolóvírus-támadás 2023-ban, ami messze a legmagasabb szám az elmúlt 5 évben. Azonban az Eurostat statisztikái alapján míg a hazai nagyvállalatok kiemelt figyelmet fordítanak az IT-biztonságra, addig a kkv-szektorról már nem mondható el ugyanez, mivel az erre költött összegek alapján az utolsó harmadban szerepel az európai országok rangsorában.* 

2024. február 20. 12:59

Informatikai alapú megoldások fejlesztése az ELTE-n

Második évét zárta a Biztonságkritikus nemzeti szolgáltatások és ipari infrastruktúrák védelme kiberbiztonsági, technológiai és szabályozási eszközökkel című Tématerületi Kiválósági projekt az ELTE-n.

2024. február 18. 15:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07