Apple esemény szeptember 7-én iTablet nélkül

Milkovits Gábor, 2009. augusztus 23. 09:45

A Wall Street Journal értesülése szerint az Apple szeptember 7-én tartja legközelebbi termékbemutató rendezvényét, amelyen azonban nem kerül sor a sajtóban régóta emlegetett Mac táblagép bemutatására.

A gazdasági hírújság úgy tudja, hogy a várva várt iTablet helyett valószínűleg új, nagyobb kapacitású és kamerás iPod Touch médialejátszók, megújult iTunes portál, illetve a táblagéppel együtt beharangozott Cocktail, borítós, szövegkönyves digitális zeneformátum állnak majd az esemény középpontjában. Olyan hírek is szárnyra keltek, hogy a szeptember 7-ei rendezvényen jelenik majd meg először a nyilvánosság előtt a felépült Steve Jobs vezérigazgató, azonban hivatalosan ezt sem erősítették meg.

A mostani hír egyáltalán nem jelenti azt, hogy teljesen le kell mondanunk az Apple táblagépről. Más hírforrások szerint ugyanis a cég egyelőre hatékonyabb képernyő- és processzortechnológiára vár ahhoz, hogy igazán ütős iTablet készülékkel rukkolhasson elő. Erre állítólag leghamarabb jövő januárban, a MacWorld konferencián kerülhet sor.
 

Kulcsszavak: Apple +céginfo Tablet PC iPod

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Xiaomi: Dobogós helyen a mobilpiacon

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

2020. október 31. 14:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás