Négy új Epson Stylus fotónyomtató

Kiss Ádám Zoltán, 2009. szeptember 21. 19:32

Az Epson Stylus Photo családjának legújabb tagjai, ezúttal nem csak minőségükkel, a Micro Piezo nyomtatófejek, vagy éppen az akár 200 évig kitartó Claria fotótinta használatával, hanem divatos megjelenésükkel is fel kívánják hívni a figyelmet magukra.

Mivel az európai háztartások 95%-ában van digitális fényképezőgép, ezért egyre nagyobb az igény a jó minőségű fotónyomtatóra is. Az Epson Stylus Photo termékcsalád bármely tagja, a 6 db színenként cserélhető tintapatronnak köszönhetően gazdaságosan készít nyomatokat a legjobban sikerült fotókból. A karcok és az ujjlenyomat sem csúfítja el többé a készülékeket, mert a megújult fotónyomtatók mindegyike új bevonatot kapott, amely sokkal ellenállóbb a korábbi változatnál, így kevesebbet kell takarítani.

A PX710W és PX810FW modellek a beépített Wi-Fi és Ethernet kapcsolatnak köszönhetően a lakás bármely pontjáról elérhetőek, így egyszerre több számítógépet és notebook-ot is ki tudnak szolgálni a szkennelésre és másolásra is alkalmas multifunkciós nyomtatók. Ezen felül a készülékek továbbfejlesztett nyomtatófejének köszönhetően - a korábban megszokott 90-nel ellentétben - színenként 180 festékfúvókát tartalmaznak, amellyel jelentősen gyorsabban nyomtatnak elődeiknél. Ez a két új készülék extra funkciókkal is bővült, lehetőségünk van színező könyvet készíteni memóriakártyáról vagy egy beszkennelt képből, illetve nyomtathatunk négyzethálós vagy vonalas oldalakat akár irodai másolópapírra is. A multifunkciós fotónyomtatók memóriakártya-olvasóval és PictBridge porttal is rendelkeznek, így PC független nyomtatás sem okoz gondot, közvetlenül CD és DVD felületére is nyomtathatunk velük, valamint a két tálca segítségével a papír cserélgetése nélkül is használható egymás után a fotópapír és a normál papír. Minden fotónyomtatóhoz szoftvereket mellékelnek, köztük az ABBYY FineReader karakterfelismerő szoftvert és a PhotoEnhance képjavító programot.

Epson Stylus Photo P50:

 • Közvetlenül nyomtathat az erre alkalmas CD-kre és DVD-kre
 • Gyors nyomtatás – Fekete-fehérben akár 37, színesben akár 38 oldal/perc, egy 10x15 cm-es fénykép akár 12 mp alatt elkészül
 • Képjavító szoftver (pl. vörösszem hatás eltávolítása)
 • Javasolt bruttó fogyasztói ár: 28 990Ft

Epson Stylus Photo PX650:

 • Nyomtatás, szkennelés
 • Közvetlenül nyomtathat erre alkalmas CD és DVD lemezekre
 • Közvetlenül memóriakártyáról nézheti meg és nyomtathatja ki a képeit a 6,3 cm-es LCD kijelző segítségével
 • Gyors nyomtatás: egy 10x15 cm-es fénykép akár 12 mp alatt kész
 • Javasolt bruttó fogyasztói ár: 41 990Ft

Epson Stylus Photo PX710W:

 • Max. 5760 dpi felbontás és min.1,5 pikoliteres cseppméret
 • Integrált Wi-Fi és Ethernet kapcsolat
 • Maximális nyomtatási sebesség akár 40 oldalnyi szöveg vagy 6 10x15 cm-es kép készülhet el vázlat üzemmódban percenként
 • Színenként 180, összesen 1080 festékfúvóka
 • 6,3 cm-es LCD kijelző, akár 90 fokkal is elfordítható a kényelmesebb kezelhetőség érdekében
 • 2400 dpi maximális felbontású szkenner
 • Javasolt bruttó fogyasztói ár: 55 990Ft

Epson Stylus Photo PX810FW:
 

 • Nagyméretű, 19,8 cm-es, könnyen kezelhető érintőképernyő
 • Integrált vezeték nélküli és Ethernet kapcsolat a megosztott nyomtatáshoz, szkenneléshez és faxoláshoz
 • A 30 lapos automata lapadagolóval több dokumentumot is faxolhat, másolhat és szkennelhet egyszerre
 • Automatikus kétoldalas nyomtatás
 • Rugalmas papírkezelés: automatikus papírtálca váltás A4-es és fotópapír között
 • Közvetlenül nyomtathat erre alkalmas CD és DVD lemezekre
 • Gyors nyomtatás: egy 10x15 cm-es fénykép kb. 10 mp. alatt kész
 • Javasolt bruttó fogyasztói ár: 89 990Ft
Kulcsszavak: Epson fotónyomtató

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikon: tükör nélküli videókészítő szett

A Nikon ma bemutatja a videó- és tartalomkészítők számára egyaránt megfelelő első tükör nélküli videókészítő szettjét – a Nikon Z 6 Essential Movie szettet. A készlet biztosítja az igazán lényeges összetevőket a gyors videófelvételhez, és az alapvető eszközöket a kiváló minőségű videók készítéséhez.

2019. szeptember 10. 10:46

A kulcslyuk után itt a mini kulcslyuk

Az informatikai eszközök, a nagyobb felbontású és egyre kisebb kamerák az orvosi technológiák, műtétek, eljárások terén is egyre jelentősebb áttörést eredményeznek: így a sebészet is új korszakba lépett, már Magyarországon is végeznek mini laparoszkópiás műtéteket.

2018. szeptember 13. 11:45

Digitális forradalom zajlik a filmkészítésben

Nem kellenek dollármilliók a jó és sikeres játékfilm készítéséhez, az ötlet, a tartalom sokkal fontosabb, mint a technika - hirdeti Karl Bardosh, azaz Bardos Károly, a digitális újmédia nemzetközi képviselője, a New York-i Egyetem professzora, aki Szekszárdon, a Digi 24 elnevezésű digitális rövidfilmes versenyen adott interjút az MTI-Pressnek.

2011. október 1. 08:43

Videoklippek és szürreális fotók a Szigeten

Igazi cirkusz-kultúrtörténeti gyöngyszem várja az idei Sziget látogatóit. A Cirkusz Galéria egy régi cirkuszi lakókocsi restaurálásának eredménye. A klasszikus cirkuszi külső modern, minimál kortárs művészeti galériát takar, amely a Sziget rendezőinek reménye szerint igazi vizuális találkahely lesz. A galéria megálmodója Matyasi Gábor fotóművész, a fesztivál alatt az ő szürreális fotói, videoklipjei tekinthetők meg a falakon.

2011. július 28. 12:53

Sony SX21E: Kamera vagy távcső?

A nagyteljesítményű, 57x-es optikai zoommal rendelkező új Sony Handycam SX21E-vel akár a teljes képernyőt betöltő közeli felvételek készíthetők kifogástalan képminőségben. S ha ez nem elég, a kibővített zoom 67x-es értékre növelhető látható minőségromlás nélkül.

2011. július 18. 17:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48