Kellemes karácsonyt!

forrás Prim Online, 2009. december 24. 13:40

Kellemes ünnepeket, békés karácsonyt kíván Olvasóinak a Prím Online szerkesztősége!

A Letöltés.com-ra decemberben felkerült új szoftverek, programfrissítések közül válogattunk, érdemes meglepni velük a gépünket karácsonyra!

Ingyenes, magyar nyelvű, teljes verzióban használható névjegykártya-szerkesztő szoftver.

Nagyobb és tökéletesebb videó, kristálytiszta hang, a beszélgetések sokoldalú menedzselése a teljesen új Skype programban...

Ingyenes, nagy tudású forráskódszerkesztő program.

A Google fényképkezelője, katalogizáló programja, amelyben albumként rendezhetjük képeinket, javíthatjuk, módosíthatjuk azokat, diavetítést csinálhatunk belőlük.

Kicsi, könnyen kezelhető ingyenes csevegőprogram, amelyet akár USB-kulcstartón is magunkkal vihetünk. Képes csatlakozni a legtöbb ismert üzenetküldő szolgáltatáshoz, így az ICQ, MSN, Yahoo, IRC, AIM, Jabber, Gadu-Gadu és Tlen kapcsolatainkat is használhatjuk.

Ingyenes, új generációs, innovatív, biztonságos webböngésző a mozilla.org-tól. Az egyik legnépszerűbb böngésző a piacon, remek alternatívája a Windowsba beépített Internet Explorernek.

A Pixara ingyenes és teljes verziós képszerkesztője effektek és egyéb képátalakítási lehetőségek sorával siet a segítségünkre, ha a Photoshop túl drága, vagy túl bonyolult lenne.

Kitűnő böngésző, amely az Internet Explorerre épül, blokkolja a felbukkanó reklámablakokat, és egy ablakban tud megnyitni több weboldalt.

Ingyenes fájlszinkronizáló program, mellyel az interneten tárolhatunk 2Gb-nyi anyagot.

Ingyenes böngészőprogram a Symbian és Windows Mobile 6 rendszerű mobiltelefonokra.

Az ingyenes programot sokan a mai idők Winamp-jának tartják, utalva a kis méret, az egyszerű kezelhetőség és a sokrétű funkciók szerencsés ötvözetére.

Ingyenes téli téma Windows7-hez. Többek között hangokat, ikonokat és háttérképeket is tartalmaz.

Ingyenes videószerkesztő program, mely kezeli a AVI, DivX, MOV, FLV, XviD, MPEG 1, MPEG 2 és MPEG 4 formátumokat.

A K-Lite Codec az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kodekcsomag, melynek segítségével szinte az összes videóformátumot gond nélkül lejátszhatjuk számítógépünkön. HD filmek (720p, 1080p) lejátszásához különösen ajánlott.

Ingyenes, magyar nyelvű program, mellyel az automatikusan induló programok közül lehet leállítani a szükségteleneket.

Ingyenes üzenetküldő szoftver, mellyel az AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, és Jabber hálózatokhoz csatlakozhatunk.

Az első számú mp3- és médialejátszó új generációs kiadása. Ablakai szabadon formázhatók, skinekkel alakíthatók, képes videólejátszásra. A program új verziójában új felület, kitűnő zeneadatbázis-kezelés, szinkronizálás hordozható készülékkel és további újdonságok!

Ingyenes szoftvercsomag, mely 23 féle multimédiás programot tartalmaz.

Kis rendszerigényű, könnyen kezelhető alkalmazás, amellyel a .torrent formátumú letöltéseinket kezelhetjük egyszerűen, gyorsan.

Az Orbit Downloader egy gyors és könnyen kezelhető, ingyenes letöltésvezérlő. Az újabb verzió néhány plusz szolgáltatása: nagy fájlok letöltésére is alkalmas (4 GB feletti). Képes a videók letöltésére is a Youtube-ról, a Myspace-ről, a Dailymotion-ről, stb. Sokkal gyorsabb letöltési sebesség.

A Google ingyenes böngészője. A cégre jellemző letisztult kezelőfelülettel, könnyű kezelhetőséggel és figyelemreméltó gyorsasággal rendelkezik. A használatot az egy mezőbe integrált intelligens URL mező és kereső segíti, kinézete témák alkalmazásával testre szabható.

Ingyenes magyar nyelvű Java- alapú webes képalbumkészítő.

Ingyenes, nyílt forráskódú program, a Mozilla levelezőkomponensének új változata. A cél több platformon működőképes, önálló levelezőprogram megalkotása volt.

Ingyenes program, mellyel könnyen eltávolíthatja képeiről a hátteret, illetve egyéb maszkolási eljárásokat is végezhet.

Ingyenes vázlatkészítő program. A szoftver segít abban, hogy kézben tartsa legfontosabb információit, a telefonszámokat, listákat, és címeket.

Ingyenes kiegészítő program Windows XP-re és Vistára, mely a Windows 7-ben alkalmazott ablakrendezési módot hozza el ezekre az operációs rendszerekre.

Kulcsszavak: =letoltes karácsony

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi AIoT-termékekkel értelmezi újra a modern otthon fogalmát

A Xiaomi megkezdi új AIoT-termékeinek nemzetközi értékesítését. Ezeket arra tervezték, hogy kényelmesebbé, élménytelibbé és sportosabbá tegyék a hétköznapjainkat: ilyen szerepet szán a cég az új Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívónak, a nedves-száraz Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum porszívó családnak, a Xiaomi TV Q2 televízióknak, a Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötőnek és a Redmi Pad táblagépnek.

2022. október 4. 20:13

Gyorsítósávon az önvezetés felé

A Széchenyi István Egyetem újabb mérföldkőhöz érkezett az 5G alkalmazási lehetőségei és az önvezető járművek kutatása terén. A győri mérnökök sofőr nélkül irányítottak egy személyautót a zalaegerszegi ZalaZONE tesztpályán a Magyar Telekom által biztosított 5G Campus mobilhálózat segítségével.

2022. október 4. 13:59

A virtuális valóság és a digitális ikrek is helyet kap a lakóautók tervezésében

A felhalmozott szaktudás mellett a legújabb tervezőmegoldásokat is felhasználja új modelljeinek fejlesztése során a Hymer lakóautógyártó. A prototípusgyártásban a digitális ikerpár kap szerepet, a fejlesztési folyamat egy része pedig a virtuális térbe helyeződik át a Siemens segítségével.

2022. október 4. 09:57

Miért éri meg NVMe SSD-re váltaniuk a vállalatoknak és a tartalomgyártóknak?

A digitális átállással világszerte exponenciálisan nő a használatban lévő technológiai eszközök száma és az online tevékenység mértéke, különösen a felhőben. Ezzel a növekedéssel párhuzamosan erősödik a digitális szolgáltatások iránti kereslet, valamint az igény a nagyobb adatfeldolgozási teljesítményre és a fejlettebb adattárolási protokollokra, hiszen a kezelt adatmennyiség bővülése fokozódó nyomást gyakorol az üzleti környezetre. 

2022. október 3. 15:01

A Dell Technologies és a VMware korszakalkotó megoldásokat vezet be

A Dell Technologies a VMware-rel közösen kifejlesztett új megoldásokat mutatott be, amelyek nagyobb fokú automatizálást és hatékonyságot biztosítanak a többfelhős és edge stratégiákat alkalmazó cégeknek. 

2022. október 2. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38