Kellemes karácsonyt!

forrás Prim Online, 2009. december 24. 13:40

Kellemes ünnepeket, békés karácsonyt kíván Olvasóinak a Prím Online szerkesztősége!

A Letöltés.com-ra decemberben felkerült új szoftverek, programfrissítések közül válogattunk, érdemes meglepni velük a gépünket karácsonyra!

Ingyenes, magyar nyelvű, teljes verzióban használható névjegykártya-szerkesztő szoftver.

Nagyobb és tökéletesebb videó, kristálytiszta hang, a beszélgetések sokoldalú menedzselése a teljesen új Skype programban...

Ingyenes, nagy tudású forráskódszerkesztő program.

A Google fényképkezelője, katalogizáló programja, amelyben albumként rendezhetjük képeinket, javíthatjuk, módosíthatjuk azokat, diavetítést csinálhatunk belőlük.

Kicsi, könnyen kezelhető ingyenes csevegőprogram, amelyet akár USB-kulcstartón is magunkkal vihetünk. Képes csatlakozni a legtöbb ismert üzenetküldő szolgáltatáshoz, így az ICQ, MSN, Yahoo, IRC, AIM, Jabber, Gadu-Gadu és Tlen kapcsolatainkat is használhatjuk.

Ingyenes, új generációs, innovatív, biztonságos webböngésző a mozilla.org-tól. Az egyik legnépszerűbb böngésző a piacon, remek alternatívája a Windowsba beépített Internet Explorernek.

A Pixara ingyenes és teljes verziós képszerkesztője effektek és egyéb képátalakítási lehetőségek sorával siet a segítségünkre, ha a Photoshop túl drága, vagy túl bonyolult lenne.

Kitűnő böngésző, amely az Internet Explorerre épül, blokkolja a felbukkanó reklámablakokat, és egy ablakban tud megnyitni több weboldalt.

Ingyenes fájlszinkronizáló program, mellyel az interneten tárolhatunk 2Gb-nyi anyagot.

Ingyenes böngészőprogram a Symbian és Windows Mobile 6 rendszerű mobiltelefonokra.

Az ingyenes programot sokan a mai idők Winamp-jának tartják, utalva a kis méret, az egyszerű kezelhetőség és a sokrétű funkciók szerencsés ötvözetére.

Ingyenes téli téma Windows7-hez. Többek között hangokat, ikonokat és háttérképeket is tartalmaz.

Ingyenes videószerkesztő program, mely kezeli a AVI, DivX, MOV, FLV, XviD, MPEG 1, MPEG 2 és MPEG 4 formátumokat.

A K-Lite Codec az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kodekcsomag, melynek segítségével szinte az összes videóformátumot gond nélkül lejátszhatjuk számítógépünkön. HD filmek (720p, 1080p) lejátszásához különösen ajánlott.

Ingyenes, magyar nyelvű program, mellyel az automatikusan induló programok közül lehet leállítani a szükségteleneket.

Ingyenes üzenetküldő szoftver, mellyel az AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, és Jabber hálózatokhoz csatlakozhatunk.

Az első számú mp3- és médialejátszó új generációs kiadása. Ablakai szabadon formázhatók, skinekkel alakíthatók, képes videólejátszásra. A program új verziójában új felület, kitűnő zeneadatbázis-kezelés, szinkronizálás hordozható készülékkel és további újdonságok!

Ingyenes szoftvercsomag, mely 23 féle multimédiás programot tartalmaz.

Kis rendszerigényű, könnyen kezelhető alkalmazás, amellyel a .torrent formátumú letöltéseinket kezelhetjük egyszerűen, gyorsan.

Az Orbit Downloader egy gyors és könnyen kezelhető, ingyenes letöltésvezérlő. Az újabb verzió néhány plusz szolgáltatása: nagy fájlok letöltésére is alkalmas (4 GB feletti). Képes a videók letöltésére is a Youtube-ról, a Myspace-ről, a Dailymotion-ről, stb. Sokkal gyorsabb letöltési sebesség.

A Google ingyenes böngészője. A cégre jellemző letisztult kezelőfelülettel, könnyű kezelhetőséggel és figyelemreméltó gyorsasággal rendelkezik. A használatot az egy mezőbe integrált intelligens URL mező és kereső segíti, kinézete témák alkalmazásával testre szabható.

Ingyenes magyar nyelvű Java- alapú webes képalbumkészítő.

Ingyenes, nyílt forráskódú program, a Mozilla levelezőkomponensének új változata. A cél több platformon működőképes, önálló levelezőprogram megalkotása volt.

Ingyenes program, mellyel könnyen eltávolíthatja képeiről a hátteret, illetve egyéb maszkolási eljárásokat is végezhet.

Ingyenes vázlatkészítő program. A szoftver segít abban, hogy kézben tartsa legfontosabb információit, a telefonszámokat, listákat, és címeket.

Ingyenes kiegészítő program Windows XP-re és Vistára, mely a Windows 7-ben alkalmazott ablakrendezési módot hozza el ezekre az operációs rendszerekre.

Kulcsszavak: =letoltes karácsony

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló 8 TB-os SSD-t mutatott be a Samsung

A Samsung bemutatja második generációs QLC flash meghajtóját, a 870 QVO SATA SSD-t, amely új szintre emeli a nagy kapacitású, felhasználói adattárolók teljesítményét. Az iparági szinten is kiemelkedő, akár 8 terabájtos (TB)  SSD-re egyaránt jellemző a szupergyors sebesség, a nagy tárolókapacitás és a megbízhatóság.

2020. július 9. 13:15

Új fejlesztések a Fujitsu tárolóportfóliójában az adatrobbanás kezeléséhez

Online adattárolásra és adatbiztonságra összpontosító fejlesztéseivel a Fujitsu lehetővé teszi az ügyfelek számára a digitális átalakulásban alapvető szerepet játszó, mind komplexebb adatkezelési igények teljesítését. A NetApp-pal kiépített szoros partnerkapcsolata részeként a Fujitsu kategóriavezető hardverek beillesztésével bővíti tárolótechnológiai megoldásai portfólióját, és kínál egy forrásból lehetőséget a folyamatosan bővülő adattömeg kezelésére és bevételszerzési célú hasznosítására.

2020. július 8. 11:35

Gépi tanulással az ismeretlen fenyegetések ellen

Lassan ott tartunk, hogy a különféle kütyüink előre kitalálják a gondolatainkat. Akad, aki ezt ijesztőnek találja, de az ebben rejlő lehetőséget jó és rossz célra is lehet használni. Az például igencsak hasznos, ha egy gép a bűnözők gondolataiban olvas, majd meg is előzi a bűncselekményeket. Olyannyira, hogy a megoldás már létezik is, ugyanis a Micro Focus gépi tanulást alkalmazó eszköze már tavaly december óta aktív védelmet nyújt a koronavírushoz kapcsolódó átverések és rosszindulatú tartalmak ellen. A termék még azelőtt „működésbe lépett”, hogy a vállalatok IT-biztonsági szakemberei egyáltalán felfigyeltek volna az új trendre.

2020. július 7. 20:07

Biztonságos munkavégzés az „új normalitás” korában

Az elmúlt hónapokban beköszöntő „új normalitás” életünk minden részére kiterjed, ám munkánk kapcsán fokozottan megmutatkozik. A gyakoribb otthoni munkavégzés mellett egyéb rugalmas megoldások is elérhetővé válhatnak, melyek helytől függetlenítik feladataink elvégzését. Mi lehet felszabadítóbb, mint hogy munkánkat egy kávézóból, a tengerpartról vagy akár otthonunk kényelméből látjuk el? Mindehhez a rugalmassághoz természetesen megbízható eszközök is szükségesek, melyek társaink lehetnek a munkánk során – akárhonnan dolgozzunk is. 

2020. július 7. 12:03

Biztonságban az ipari vezérlőrendszerek és kritikus infrastruktúrák

A Check Point Software Technologies Ltd., a cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat bemutatta új 1570R ipari kivitelű biztonsági gateway termékét, mely védelmet nyújt a kritikus infrastruktúrák hálózatai, az ipari vezérlő- (Industrial Control Systems – ICS) és SCADA rendszerek számára a legkülönbözőbb típusú ötödik generációs cyber-fenyegetésekkel szemben. A 1570R kiemelkedő teljesítményt, fenyegetések elleni védelmet adó biztonsági technológiát, egyszerű telepítést és ellenőrzést, valamint megbízhatóságot jelent az olyan, különösen nagy fizikai igénybevételt kívánó ipari környezetekben, mint az erőművek, az automatizált gyárak és a tengerészeti flották. 

2020. július 5. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás