Kellemes karácsonyt!

forrás Prim Online, 2009. december 24. 13:40

Kellemes ünnepeket, békés karácsonyt kíván Olvasóinak a Prím Online szerkesztősége!

A Letöltés.com-ra decemberben felkerült új szoftverek, programfrissítések közül válogattunk, érdemes meglepni velük a gépünket karácsonyra!

Ingyenes, magyar nyelvű, teljes verzióban használható névjegykártya-szerkesztő szoftver.

Nagyobb és tökéletesebb videó, kristálytiszta hang, a beszélgetések sokoldalú menedzselése a teljesen új Skype programban...

Ingyenes, nagy tudású forráskódszerkesztő program.

A Google fényképkezelője, katalogizáló programja, amelyben albumként rendezhetjük képeinket, javíthatjuk, módosíthatjuk azokat, diavetítést csinálhatunk belőlük.

Kicsi, könnyen kezelhető ingyenes csevegőprogram, amelyet akár USB-kulcstartón is magunkkal vihetünk. Képes csatlakozni a legtöbb ismert üzenetküldő szolgáltatáshoz, így az ICQ, MSN, Yahoo, IRC, AIM, Jabber, Gadu-Gadu és Tlen kapcsolatainkat is használhatjuk.

Ingyenes, új generációs, innovatív, biztonságos webböngésző a mozilla.org-tól. Az egyik legnépszerűbb böngésző a piacon, remek alternatívája a Windowsba beépített Internet Explorernek.

A Pixara ingyenes és teljes verziós képszerkesztője effektek és egyéb képátalakítási lehetőségek sorával siet a segítségünkre, ha a Photoshop túl drága, vagy túl bonyolult lenne.

Kitűnő böngésző, amely az Internet Explorerre épül, blokkolja a felbukkanó reklámablakokat, és egy ablakban tud megnyitni több weboldalt.

Ingyenes fájlszinkronizáló program, mellyel az interneten tárolhatunk 2Gb-nyi anyagot.

Ingyenes böngészőprogram a Symbian és Windows Mobile 6 rendszerű mobiltelefonokra.

Az ingyenes programot sokan a mai idők Winamp-jának tartják, utalva a kis méret, az egyszerű kezelhetőség és a sokrétű funkciók szerencsés ötvözetére.

Ingyenes téli téma Windows7-hez. Többek között hangokat, ikonokat és háttérképeket is tartalmaz.

Ingyenes videószerkesztő program, mely kezeli a AVI, DivX, MOV, FLV, XviD, MPEG 1, MPEG 2 és MPEG 4 formátumokat.

A K-Lite Codec az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kodekcsomag, melynek segítségével szinte az összes videóformátumot gond nélkül lejátszhatjuk számítógépünkön. HD filmek (720p, 1080p) lejátszásához különösen ajánlott.

Ingyenes, magyar nyelvű program, mellyel az automatikusan induló programok közül lehet leállítani a szükségteleneket.

Ingyenes üzenetküldő szoftver, mellyel az AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, és Jabber hálózatokhoz csatlakozhatunk.

Az első számú mp3- és médialejátszó új generációs kiadása. Ablakai szabadon formázhatók, skinekkel alakíthatók, képes videólejátszásra. A program új verziójában új felület, kitűnő zeneadatbázis-kezelés, szinkronizálás hordozható készülékkel és további újdonságok!

Ingyenes szoftvercsomag, mely 23 féle multimédiás programot tartalmaz.

Kis rendszerigényű, könnyen kezelhető alkalmazás, amellyel a .torrent formátumú letöltéseinket kezelhetjük egyszerűen, gyorsan.

Az Orbit Downloader egy gyors és könnyen kezelhető, ingyenes letöltésvezérlő. Az újabb verzió néhány plusz szolgáltatása: nagy fájlok letöltésére is alkalmas (4 GB feletti). Képes a videók letöltésére is a Youtube-ról, a Myspace-ről, a Dailymotion-ről, stb. Sokkal gyorsabb letöltési sebesség.

A Google ingyenes böngészője. A cégre jellemző letisztult kezelőfelülettel, könnyű kezelhetőséggel és figyelemreméltó gyorsasággal rendelkezik. A használatot az egy mezőbe integrált intelligens URL mező és kereső segíti, kinézete témák alkalmazásával testre szabható.

Ingyenes magyar nyelvű Java- alapú webes képalbumkészítő.

Ingyenes, nyílt forráskódú program, a Mozilla levelezőkomponensének új változata. A cél több platformon működőképes, önálló levelezőprogram megalkotása volt.

Ingyenes program, mellyel könnyen eltávolíthatja képeiről a hátteret, illetve egyéb maszkolási eljárásokat is végezhet.

Ingyenes vázlatkészítő program. A szoftver segít abban, hogy kézben tartsa legfontosabb információit, a telefonszámokat, listákat, és címeket.

Ingyenes kiegészítő program Windows XP-re és Vistára, mely a Windows 7-ben alkalmazott ablakrendezési módot hozza el ezekre az operációs rendszerekre.

Kulcsszavak: =letoltes karácsony

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR átfogó, mesterséges intelligencia-alapú stratégiát vitt az idei MWC-re

A HONOR Barcelonában mutatta be új, átfogó stratégiáját, amely a mesterséges intelligencia hajtotta, az operációs rendszereken túlmutató élményekre, és a szándék alapú felhasználó kezelőfelületekre épül. Nemzetközi partnereivel együttműködve több okoseszköz érkezését is bejelentette: a HONOR Magic6 Pro érkezése mellett a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t is, ami platformszintű AI-jal felszerelve kínál emberközpontú élményeket.

2024. február 26. 16:03

Csúcskészülékeket vitt az MWC kiállításra a Xiaomi

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltechnológiai innovátora Barcelonában, egy exkluzív sajtóesemény keretében bejelentette legújabb csúcsmodelljei, a Xiaomi 14 termékcsalád megjelenését. Az esemény mérföldkőnek számít a Xiaomi történetében, hiszen a vállalat soha eddig nem látott felhasználói élményt lesz képes nyújtani világszerte. Az eseményen William Lu, a Xiaomi Corporation partnere és elnöke, valamint a Xiaomi nemzetközi üzleti részlegének elnöke bemutatta a "Human X Car X Home" intelligens ökoszisztémára épülő vállalati stratégiáját. 

2024. február 26. 14:27

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.

2024. február 26. 11:28

Tudd meg mi a különbség a NAS, a DAS és a SAN között!

Manapság több száz különböző típusú tárolómegoldás létezik, azonban a technológia fejlődésével napról napra, szignifikánsan nő a nagyobb tárhely iránti igény. Az USB-merevlemezek és a nyilvános felhőszolgáltatások mellett a dedikált személyes tárhely létrehozása és a megfelelő biztonsági mentési megoldás bonyolultabb választásnak tűnhet. Szintén nehézséget okozhatnak a DAS, a NAS és a SAN elnevezések is, amelyek nagyon hasonlóak, viszont eltérő funkcionalitással rendelkeznek.

2024. február 24. 11:57

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07