Fujitsu x10sure 3.1: kibővített virtualizációs képességek

forrás Prim Online, 2010. február 22. 18:48

A Fujitsu kibővíti IT-konszolidációs platformjának, az x10sure-nak a virtualizációs és automatizációs képességeit. A 3.1-es verzió a fürtözésnél jóval kedvezőbb költségszinten javítja a rendelkezésre állást és az üzemkieséssel szembeni védelmet. Az x10sure-ral a kis- és középvállalatok jelentős mértékben csökkenthetik az x86/x64 architektúrán futó Windows és Linux alkalmazások működési költségeit. Az új verzió a közép-európai, közel-keleti, afrikai piacokat és Indiát átfogó CEMEA&I régió több mint 20 országában kapható.

A Fujitsu x10sure szoftvere egyszerűen és gazdaságosan biztosít kibővített szervervirtualizációs képességeket a rendszer rendelkezésre állásának fokozásához és ezzel együtt a váratlan üzemkiesés kockázatai ellen is véd. Akár 50 százalékkal is lefaraghatja a működési költséget. Az x10sure a Fujitsu egyedülálló műszaki innovációja, amely az „n plusz 1” elvre épül. Ha meghibásodik egy alkalmazásszerver, a szoftver automatikusan elindítja a tartalékrendszert és perceken belül helyreállít minden szolgáltatást.

A virtualizáció terjedésével mind több vállalat növeli üzleti működése rugalmasságát a terhelési szükségletek változásához igazodó, dinamikus IT-infrastruktúra kiépítésével. A szervervirtualizáció javítja az ár-teljesítmény arányt és az alkalmazások futásának rugalmasságát, ugyanakkor növeli a rendszeradminisztráció és ‑felügyelet komplexitását és költségeit.

Az IT-működés szabványosítása és ésszerűsítése, valamint az üzletmenet-folytonosság automatikus fenntartása terén nyújtott képességeiről már eddig is ismert x10sure 3-as verziója hypervisor-szintű támogatást vezet be a virtuális gépekhez és még hatásosabban véd a váratlan üzemkiesések pénzügyi és üzleti kockázatai ellen. A virtuális gépek figyelésével és a hiba utáni helyreállítással minimumra szorítja a szolgáltatásfennakadás kockázatát. A kibővített platformtámogatásnak köszönhetően az új x10sure jobban kiaknázza az új platformok lehetőségeit, és könnyen integrálható a piacvezető virtualizációs technológiákkal (pl. VMware vSphere és Microsoft Hyper-V). Az új verzió emellett lehetővé teszi a fizikai és virtuális szerverkörnyezet egyetlen dinamikus infrastruktúrába történő konszolidálását, az átállás (failover) támogatásával pedig az üzletfolytonos működéshez is hozzájárul.

Az x10sure 3.1 már jelenleg is kapható 1400 euró alapáron.

Bővebben az x10sure 3.1-ről:

Az x10sure 3.1 részletes műszaki adatai:
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Már elérhetők az államilag támogatott kurzusok a Codecoolnál

2020. április 7. 16:51

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55
online sportfogadás