Újabb zenemobilt kínál az LG

Kovács Attila, 2010. április 24. 11:55

Újabb telefont kínál a hazai, zeneszerető mobilozóknak az LG. Az mp3 zenelejátszóval, 2.1-es hangrendszerrel és FM-rádióval ellátott színes LG GM205 elsősorban a fiatalság figyelmére számíthat.

A készülékben a sztereó hangszórók és a telefon hátulján található mélyhangsugárzó felelnek a térhatású hangzásért. A készülékhez a 3,5 mm-es jack kimenetnek köszönhetően bármilyen fejhallgatót csatlakoztathatunk, viszont a beépített antennával a rádiót fülhallgató nélkül is hallgathatjuk. Plusz funkcióként a telefonon a környezet zajszintjétől függően egy mozdulattal állítható a csengőhang erőssége, így hangzavarban is mindig meghalljuk a csörgést, de egy csendesebb helyen sem zavarunk senkit a használatával.
Az LG GM205 az mp3 fájlok mellett az mpeg4-et is kezeli, a kedvenc számainkhoz így a klipeket is lejátszhatjuk. A fontos pillanatokat 2 megapixeles kamerával örökíthetjük meg, és a MicroSD kártyával 2 GB-ra bővíthető memórián tárolhatjuk. Itt elférnek az FM-rádióból rögzített és szerkesztett hangfelvételek is. A rádiós funkciónál ezen kívül az igazi zenefüggők akár rádiós ébresztést is „kérhetnek”. Az új LG mobil fekete-narancssárga színkombinációban a Djuice-nál kapható április második felétől.


 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalakult a Xiaomi x Leica Optical Institute

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltelefon-gyártója, és a Leica Camera AG együtt jelentették be, hogy létrehozták a Xiaomi x Leica Optical Institute elnevezésű intézményt, amelyre az egész okostelefon iparág fejlődését meghatározó, mérföldkő jelentőségű fejleményként tekint a két vállalat. Az új szervezet elsősorban az optikai technológiák fejlesztésére koncentrál majd, különböző tudományos diszciplínák – többek között a digitális képalkotás és a mesterséges intelligenciára épülő technológiák – egyesítésével. 

2024. február 20. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40