Újabb zenemobilt kínál az LG

Kovács Attila, 2010. április 24. 11:55

Újabb telefont kínál a hazai, zeneszerető mobilozóknak az LG. Az mp3 zenelejátszóval, 2.1-es hangrendszerrel és FM-rádióval ellátott színes LG GM205 elsősorban a fiatalság figyelmére számíthat.

A készülékben a sztereó hangszórók és a telefon hátulján található mélyhangsugárzó felelnek a térhatású hangzásért. A készülékhez a 3,5 mm-es jack kimenetnek köszönhetően bármilyen fejhallgatót csatlakoztathatunk, viszont a beépített antennával a rádiót fülhallgató nélkül is hallgathatjuk. Plusz funkcióként a telefonon a környezet zajszintjétől függően egy mozdulattal állítható a csengőhang erőssége, így hangzavarban is mindig meghalljuk a csörgést, de egy csendesebb helyen sem zavarunk senkit a használatával.
Az LG GM205 az mp3 fájlok mellett az mpeg4-et is kezeli, a kedvenc számainkhoz így a klipeket is lejátszhatjuk. A fontos pillanatokat 2 megapixeles kamerával örökíthetjük meg, és a MicroSD kártyával 2 GB-ra bővíthető memórián tárolhatjuk. Itt elférnek az FM-rádióból rögzített és szerkesztett hangfelvételek is. A rádiós funkciónál ezen kívül az igazi zenefüggők akár rádiós ébresztést is „kérhetnek”. Az új LG mobil fekete-narancssárga színkombinációban a Djuice-nál kapható április második felétől.


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48