Megújult formában a Prim Online

forrás Prim Online, 2010. május 11. 16:12

Külsejében és szolgáltatásaiban is megújult a Prim Online, Magyarország legrégebbi, ma is aktív informatikai hírportálja. Az átalakított szerkezetnek köszönhetően mostantól egy közös ernyőportál fogja össze a népszerű Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domaineket. A megszépült külső mellett új, kényelmi funkciók segítik az egyszerűbb navigációt, és hamarosan önálló videórovat is indul az oldalon. A letöltés szekción belül már most elérhető egy praktikus új szolgáltatás, a Letöltés Varázsló, ami megkíméli a felhasználót a különböző programok egyenként való letöltésétől és telepítésétől.

Egy fedél alatt a Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com

A Prim Online-t üzemeltető Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. elsődleges célja az átalakítással az volt, hogy a több címről is elérhető, különféle tartalmakat összefogó portál oldalait átláthatóbbá, könnyen átjárhatóvá tegye. Ezért mostantól a Prim.hu, Hírek.com és Letöltés.com domainek egy közös „ernyőportál” alatt jelennek meg, de természetesen az egyes domainek továbbra is elérhetők maradnak. A szerkezeti átalakításnak köszönhetően a tartalmak áttekinthetőbbé váltak, és az oldalon való navigáció is egyszerűsödött, mivel az új, többszintű menüsáv folyamatosan tájékoztatja a látogatót arról, hogy melyik rovatban jár éppen. A látogató gyorsan, egyetlen kattintással áttérhet a Prim Online főoldaláról a Hírek felületre, vagy éppen a Letöltés szekcióba. A nyitóoldalak figyelemfelkeltőbbek lettek, a kapcsolódó cikkek hangsúlyosabbá váltak, és már láthatóak a cikkekhez tartozó kulcsszavak is, amelyekre kattintva az adott téma további hírei érhetők el.

Letöltés Varázsló és más új szolgáltatások

A látogatók a portálon megjelent bármely cikket mostantól megoszthatják ismerőseikkel a legnépszerűbb közösségi oldalakon, így Facebook-on, iWiW-en és Twitteren is. (Olvasóink emellett a Facebookon is követhetnek minket.) A Letöltés.com újdonsága a Letöltés Varázsló nevű kényelmi funkció, ami jelentősen megkönnyíti a leggyakrabban használt programok letöltését és telepítését. Az új szolgáltatás kategóriákra bontja a népszerűbb, ingyenes programokat, hogy azok közül bárki könnyedén összeállíthassa egyéni szoftvercsomagját, amelyet aztán egy kattintással installálhat a számítógépére. A Letöltés Varázsló hatékony segítséget jelenthet például egy friss operációs rendszer telepítését követően, megkímélve a felhasználót a különböző programok egyenként való beszerzésének fáradalmaitól. A Prim Online hamarosan egy önálló videórovattal is bővülni fog, ahol elsősorban hardver- és szoftvereszközök tesztjeivel várja majd látogatóit.

Kulcsszavak: =letoltes Prím

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net* csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

2024. február 19. 11:29

Yettel: 89%-kal nőtt az adatforgalom az előző évi ünnepekhez képest

A korlátlan adatcsomagok és az otthoni internetmegoldások térnyerése is hozzájárul, hogy előző évhez képest idén jelentősen, 89%-kal nőtt a mobilinternet-forgalom a Yettel hálózatán a december 24. és január 1. közötti ünnepi időszakot vizsgálva. A szolgáltató ügyfelei szilveszterkor 8%-kal több SMS-t küldtek, mint tavaly ugyanekkor.

2024. január 3. 11:50

Újabb településeken válik elérhetővé a Vodafone gigabites internete

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, melynek köszönhetően november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit* sebességű vezetékes internetszolgáltatása. A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózatának 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagykapacitású, szupergyors internettel és TV élménnyel.

2023. december 1. 09:57

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje, a fejlesztés eredményeként az ország csaknem teljes területén megvalósult a szupergyors internet kiépítése, így ma már a háztartások közel 97 százaléka hozzáférhet a legmodernebb hálózati kapcsolathoz. A projekt a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szakmai irányításával több mint 3 milliárd forint vissza nem térítendő uniós forrásból valósult meg – közölte a KIFÜ az MTI-vel csütörtökön.

2023. november 24. 17:31

Az 5G-hálózat jelenleg legfejlettebb változatát indítja ügyfelei számára a Yettel

Magyarországon elsőként – és világviszonylatban is az élmezőnyben – nyilvános ajánlatban tette elérhetővé ügyfelei számára a „standalone” azaz önálló 5G technológiát a Yettel. Az újdonság lényege, hogy míg a jelenleg elterjedt 5G-hálózatok a kapcsolat felépítésében még a 4G-re is támaszkodnak, addig a most bevezetett önálló 5G esetében már a mobil kapcsolat minden eleme 5G-n zajlik és kizárólag az 5G számára kijelölt frekvenciákat használja.

2023. november 20. 19:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30