Samsung LED monitor mesterséges intelligenciával

forrás Prim Online, 2010. május 13. 17:46

A gyártó szerint a Samsung SyncMaster PX2370 az egyetlen monitor, amely – 100% sRGB támogatásának köszönhetően, élethű színárnyalatokat, maximálisan valósághű képet produkál. A monitor mesterséges intelligenciára épülő fényerő-érzékelőt alkalmaz, így bármilyen szögből tökéletesen élvezhető kép, továbbá ultra vékony kialakítás és a környezetbarát technológia jellemzi az új perifériát.

A legfejlettebb LED technológiára épülő 23” inch átlójú kijelző az egyetlen, amely 100% sRGB támogatást biztosít – a monitorok többsége csak 90% körüli értékre képes – ezáltal egyedülálló minőségben tudja megjeleníteni a színeket, hasonlóan a digitális fényképezőgépek és szkennerek által megjelenítettekhez.
Az új modell emellett – a Magic Lux funkció bekapcsolásával – a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodva automatikusan állítja a fényerőt, a Magic Angle funkciónak köszönhetően pedig minden szögből tökéletes képet biztosít. A felhasználók élénk, dinamikus képet élvezhetnek a Mega DCR – Mega dinamikus kontrasztarány technológia, a 2 miliszekundumos válaszidő, a Full HD felbontás és a 16:9 képarány segítségével.
A 16,5 mm mélységű SyncMaster PX2370 nem csak funkciójában egyedi, hanem megjelenésében is: a Samsung egyedi Touch of Color (ToC) technológiája segítségével egy különleges formájú kijelzőt alkottak meg: lebegő hatást keltő dizájn, kristálynyak, az éjszakai holdat idéző kobaltkék funkciógomb és a környezetbarát, elegánsan áttetsző dupla keret jellemzi. 
A PX2370 nem tartalmaz veszélyes anyagokat, a hagyományos LCD monitorokhoz képest körülbelül 40%-al kevesebb energiát fogyaszt, megfelel a nemzetközi energiatakarékossági előírásoknak (EnergyStar 5.0, U.S. EPEAT Gold, és a Chinese Energy Grade 1), és maximálisan újrahasznosítható.
 

Kulcsszavak: Samsung monitor

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu szerint jönnek a dezinformációs támadások

A Fujitsu felhívja a figyelmet a társadalomban jelen lévő pánikot és félelmet kihasználni – vagy azt gerjeszteni – igyekvő dezinformációs kampányok megnövekedett kockázatára. Az internetes bűnözők már eddig is aktívan foglalkoztak a koronavírus-járvány miatt a személyi szabadság terén jelentkező vitás kérdésekkel, például a maszkviselés kötelezővé tételével és a szabad mozgás korlátozásával.

2021. január 19. 17:42

Megvalósult a szélessávú internet a csornai járásban

Magyarország kormánya az Európai Unió Digitális Menetrendje alapján célul tűzte ki, hogy 2018-ra minden magyar háztartásban elérhető legyen a minimum 30 Mbps sávszélességű internetkapcsolat.  A cél elérése érdekében a Széchenyi 2020 program keretében kiírásra került a GINOP-3.4.1-15 Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése elnevezésű pályázat. Az elnyert 440,83 millió forint támogatásból a Vidanet Zrt. a csornai járás 10 településén mintegy 1600 háztartás számára tette elérhetővé a szélessávú internetszolgáltatást. 

2021. január 18. 09:43

Az LG bemutatja legújabb, továbbfejlesztett Ultra szériás monitorait

Az LG Electronics (LG) tovább erősíti pozícióját a prémium monitorok piacán új, a 2021-es CES kiállításon debütáló Ultra monitoraival. A gamerek, digitális művészek és professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva a legújabb UltraGear, UltraWide és UltraFine szériás kijelzők magas szintű hatékonyságot és szórakozási élményt kínálnak, így otthoni és irodai használatra is tökéletesek.

2021. január 16. 18:15

Terjeszkedik az LG a globális e-sport-piacon

Az LG Electronics (LG) megerősíti jelenlétét a gyorsan növekvő globális e-sport-piacon, mégpedig a világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kialakított partnerségi együttműködés révén. A két vállalat együtt dolgozik majd azon, hogy az LG kategóriavezető UltraGear gaming monitorainak segítségével fejlődhessen tovább a nemzetközi e-sport-színtér.

2021. január 16. 14:58

Az Oracle bejelentette új adatbázis-verzióját, az Oracle Database 21c-t

Az Oracle bejelentette, hogy elérhetővé vált az Oracle Cloud-ban az Oracle Database 21c, a világelső konvergens adatbázis legújabb verziója.

2021. január 15. 15:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás