Samsung LED monitor mesterséges intelligenciával

forrás Prim Online, 2010. május 13. 17:46

A gyártó szerint a Samsung SyncMaster PX2370 az egyetlen monitor, amely – 100% sRGB támogatásának köszönhetően, élethű színárnyalatokat, maximálisan valósághű képet produkál. A monitor mesterséges intelligenciára épülő fényerő-érzékelőt alkalmaz, így bármilyen szögből tökéletesen élvezhető kép, továbbá ultra vékony kialakítás és a környezetbarát technológia jellemzi az új perifériát.

A legfejlettebb LED technológiára épülő 23” inch átlójú kijelző az egyetlen, amely 100% sRGB támogatást biztosít – a monitorok többsége csak 90% körüli értékre képes – ezáltal egyedülálló minőségben tudja megjeleníteni a színeket, hasonlóan a digitális fényképezőgépek és szkennerek által megjelenítettekhez.
Az új modell emellett – a Magic Lux funkció bekapcsolásával – a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodva automatikusan állítja a fényerőt, a Magic Angle funkciónak köszönhetően pedig minden szögből tökéletes képet biztosít. A felhasználók élénk, dinamikus képet élvezhetnek a Mega DCR – Mega dinamikus kontrasztarány technológia, a 2 miliszekundumos válaszidő, a Full HD felbontás és a 16:9 képarány segítségével.
A 16,5 mm mélységű SyncMaster PX2370 nem csak funkciójában egyedi, hanem megjelenésében is: a Samsung egyedi Touch of Color (ToC) technológiája segítségével egy különleges formájú kijelzőt alkottak meg: lebegő hatást keltő dizájn, kristálynyak, az éjszakai holdat idéző kobaltkék funkciógomb és a környezetbarát, elegánsan áttetsző dupla keret jellemzi. 
A PX2370 nem tartalmaz veszélyes anyagokat, a hagyományos LCD monitorokhoz képest körülbelül 40%-al kevesebb energiát fogyaszt, megfelel a nemzetközi energiatakarékossági előírásoknak (EnergyStar 5.0, U.S. EPEAT Gold, és a Chinese Energy Grade 1), és maximálisan újrahasznosítható.
 

Kulcsszavak: Samsung monitor

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ötéves digitális átalakítási program elindításáról állapodott meg a Diageo az SAP-val és az IBM-mel

Informatikai környezetének teljes korszerűsítésére indított programot a világhírű italmárkák gyártásáról és forgalmazásáról ismert Diageo. A többek közt a Guinness, a Smirnoff és a Johnnie Walker márkákat birtokló Diageo a folyamatainak újratervezését és fejlesztését célozza meg, mind a 180 országra kiterjedően, ahol a vállalat működik. A vállalat eddigi legnagyobb és legátfogóbb stratégiai projektjének kivitelezésére az SAP és az IBM fogtak össze.

2023. május 27. 13:21

Megoldás a nagyméretű, elosztott hálózatokat üzemeltető cégek számára

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta új XGS2220 Layer 3 Access Switch sorozatát, amely segít a kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani a hálózatukkal szemben támasztott növekvő igényekkel és elvárásokkal.

2023. május 25. 20:35

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

A Fujitsu 13. generációs Intel processzorral ellátott, új noteszgépekkel lép piacra

A Fujitsu bemutatta a legújabb, 13. generációs Intel processzorok teljesítményét és kényelmét kiaknázó, új noteszgépeit. A modern üzleti felhasználóknak szánt eszközök kategóriavezető mobilitása és nagy teljesítménye fejlett biztonsági funkciókkal párosul. 

2023. május 22. 18:40

Új tápegységet mutatott be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a legújabb Toughpower GF A3 Gold sorozatot. 

2023. május 22. 17:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01