Az IFS felvásárolta a 360 Scheduling céget

forrás Prim Online, 2010. október 7. 14:17

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette, hogy szerződést kötött a 360 Scheduling Ltd. tulajdonosaival a cég 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról. A vételár készpénzben kerül kiegyenlítésre. A felvásárlás tovább erősíti az IFS pozícióját a szerviz- és eszközigényes célpiacon, különösen a mobilmunkaerő-menedzsment területén.

Az Egyesült Királyságbeli nottinghami székhelyű 360 Scheduling, mely Franciaországban és az Egyesült Államokban is rendelkezik irodával a világ egyik vezető mobilmunkaerő ütemező és optimalizáló szoftverszállítója. A vállalat a szintén 360 Scheduling nevű nagymértékben skálázható, SOA alapú optimalizáló keretrendszert kínálja, mely rendkívül fejlett mobilmunkaerő ütemezést biztosít lokálisan és számítási felhőbe (szolgáltatásként igénybevett szoftver architektúrába) telepítve egyaránt. Az IFS önálló megoldásként és az IFS Applications integrált részeként egyaránt kínálni fogja a 360 Scheduling terméket. Azzal, hogy a 360 Scheduling kihasználhatja az IFS nemzetközi infrastruktúráját, valamint az iparági fókusz is hasonló, fokozott méretgazdaságosság és szinergia érhető el.

A szerviz szektor egyike az IFS által megcélzott iparágaknak. A vállalat olyan teljes körű, integrált üzleti megoldásokat kínál, melyek az ügyfeleket, szerződéseket, gépeket, berendezéseket teljes életciklusuk mentén menedzseli. Az IFS Applications segítségével a vállalatok az ügyfeleikkel, beszállítóikkal és alvállalkozóikkal való szorosabb együttműködés révén támogathatják és fejleszthetik tovább üzleti folyamataikat. Az IFS Applications az erőforrás ütemezés és optimalizáláshoz, a telepítési bázis menedzseléséhez, a pótalkatrész kezeléshez, mobil megoldásokhoz, szolgáltatási szint alapú ügykezeléshez egyaránt tartalmaz funkciókat, mindezeket integráltan a pénzügy-számvitellel, beszerzéssel, gyártással, valamint a humánerőforrás kezeléssel. Az IFS szerviz szektorbeli ügyfelei között megtalálhatók a Hertel, Debut Services, Niscayah, eps, Schultess Maschinen AG, Dalkia, Anticimex, Eltel Networks, Infratek, Gilbarco Autotank és a Tomra.
 

Kulcsszavak: +céginfo IFS

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció az építőipari beruházások tervezésében

A Paulinyi & Partners Digital Solutions Kft. egyedi projektjével a tervezés teljes időtartamában képes segíteni a tervezők és a beruházó munkáját. A beruházás előkészítés és tervezéssegítő szolgáltatás fő célja a hatékonyságnövelés és a projektdöntések támogatása.

2022. január 27. 14:58

A hazai webáruházak a karácsonyi szezon győztesei

A felnőtt magyarok háromnegyede a karácsonyra vásárolt ajándékok közül legalább egyet online rendelt meg 2021-ben, elsősorban belföldi webáruházakból – derült ki a Reacty Digital 2022. januári felméréséből. 

2022. január 26. 20:48

2022 is az e-kereskedelem éve lesz

Azt régóta tudjuk, hogy sikeres vállalkozás ma már nem létezhet hatékony online jelenlét nélkül, de a világjárvány hazánkban is példátlan e-commerce robbanást hozott magával: 2021 első félévében 30%-os bővülés mellett bruttó 494 milliárd forintos belföldi forgalmat bonyolított a magyar online kiskereskedelmi piac. A képlet tehát egyszerű, de korántsem olyan könnyű kitalálni, mire harapnak a vásárlók az egymással versengő webáruházak zajában, miközben a körülöttünk lévő világ minden eddiginél gyorsabban változik. A Markestic összeszedte a nyolc legfontosabb trendet, melyre mindenképpen érdemes odafigyelnie a hosszú távra tervező kereskedelmi vállalkozásoknak.

2022. január 26. 19:24

Kínai újév, Covid és téli olimpia – mire számíthatnak az ellátási láncok az év elején?

A kínai újév köszöntése a távol-keleti országban élők számára családi összejöveteleket, utazást és pihenést jelent, a világ többi részének viszont komoly logisztikai kihívásokat. A vállalkozások bezárnak, a gyárak felfüggesztik működésüket, a fuvarozók pedig az alacsonyabb keresletre reagálva csökkentik a kapacitást, mindez nagymértékben befolyásolja a globális áruszállítási piacot. Idén a kínai újév hatása várhatóan a szokásosnál nagyobb lesz a DACHSER szerint, hisz a munkaszüneti napok mellett a COVID-19 okozta szigorításokkal és a pekingi téli olimpiával járó forgalommal is számolnunk kell.

2022. január 26. 14:59

Lehet-e 2022 az egyensúlykeresés éve?

A 2016-ban alakult, és a Magyar Marketing Szövetség exkluzív szakmai közösségeként működő Marketing Döntéshozók Klubja idén immár hatodik éve foglalja össze azt, hogy mi várható a marketingkommunikáció területén az előttünk álló esztendőben. Meghatározó hazai marketing és kommunikációs döntéshozók nyilatkoznak arról, hogy az elhúzódó járvány és annak gazdaságba begyűrűző hatásai hogyan jelentkeznek a fogyasztói motivációkban, az üzleti és marketingfolyamatokban, az ügyfélélményben, illetve a média és eszközhasználat területén.

2022. január 26. 13:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58