Az IFS felvásárolta a 360 Scheduling céget

forrás Prim Online, 2010. október 7. 14:17

Az IFS globális ERP megoldásszállító bejelentette, hogy szerződést kötött a 360 Scheduling Ltd. tulajdonosaival a cég 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról. A vételár készpénzben kerül kiegyenlítésre. A felvásárlás tovább erősíti az IFS pozícióját a szerviz- és eszközigényes célpiacon, különösen a mobilmunkaerő-menedzsment területén.

Az Egyesült Királyságbeli nottinghami székhelyű 360 Scheduling, mely Franciaországban és az Egyesült Államokban is rendelkezik irodával a világ egyik vezető mobilmunkaerő ütemező és optimalizáló szoftverszállítója. A vállalat a szintén 360 Scheduling nevű nagymértékben skálázható, SOA alapú optimalizáló keretrendszert kínálja, mely rendkívül fejlett mobilmunkaerő ütemezést biztosít lokálisan és számítási felhőbe (szolgáltatásként igénybevett szoftver architektúrába) telepítve egyaránt. Az IFS önálló megoldásként és az IFS Applications integrált részeként egyaránt kínálni fogja a 360 Scheduling terméket. Azzal, hogy a 360 Scheduling kihasználhatja az IFS nemzetközi infrastruktúráját, valamint az iparági fókusz is hasonló, fokozott méretgazdaságosság és szinergia érhető el.

A szerviz szektor egyike az IFS által megcélzott iparágaknak. A vállalat olyan teljes körű, integrált üzleti megoldásokat kínál, melyek az ügyfeleket, szerződéseket, gépeket, berendezéseket teljes életciklusuk mentén menedzseli. Az IFS Applications segítségével a vállalatok az ügyfeleikkel, beszállítóikkal és alvállalkozóikkal való szorosabb együttműködés révén támogathatják és fejleszthetik tovább üzleti folyamataikat. Az IFS Applications az erőforrás ütemezés és optimalizáláshoz, a telepítési bázis menedzseléséhez, a pótalkatrész kezeléshez, mobil megoldásokhoz, szolgáltatási szint alapú ügykezeléshez egyaránt tartalmaz funkciókat, mindezeket integráltan a pénzügy-számvitellel, beszerzéssel, gyártással, valamint a humánerőforrás kezeléssel. Az IFS szerviz szektorbeli ügyfelei között megtalálhatók a Hertel, Debut Services, Niscayah, eps, Schultess Maschinen AG, Dalkia, Anticimex, Eltel Networks, Infratek, Gilbarco Autotank és a Tomra.
 

Kulcsszavak: +céginfo IFS

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

27. Év Menedzsere Díjátadó Gála

A Menedzserszövetség május 21-én, immáron 27. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb eseményét, az Év Menedzsere Díjátadó Gálát, a magyar vállalatvezetők Oscar-ját, ahol a 2021-es év legkiválóbb vezetőit díjazták 8 kategóriában. 

2022. május 23. 14:59

Az ABB Robotics bemutatta a visszanyert tengeri műanyagot felhasználó kiskereskedelem jövőjét

A kiskereskedelem jövőjébe egy izgalmas 3D nyomtatási bemutatón keresztül nyerhettek bepillantást az érdeklődők egy ABB robot segítségével London egyik legjelentősebb áruházában, a Selfridgesben, az Oxford Streeten. A bemutatót áprilisban, egy kirakatban tekinthették meg a vásárlók, ahol láthatták azokat a különféle személyre szabott dizájntárgyakat, melyek egy ABB robot segítségével 3D nyomtatással készültek Parley Ocean Plastic-ból, azaz a Parley globális tisztítóhálózatából összegyűjtött tengeri műanyaghulladékból.

2022. május 23. 13:51

Innovatív képzési programban vehetnek részt a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

Második alkalommal rendezi meg a győri Széchenyi István Egyetem innovatív járműipari képzési programját, az Audi Development Campet az Audi AG és az Audi Hungaria támogatásával. A július 3-án kezdődő négyhetes, angol nyelvű táborban a hallgatók nemzetközi szaktekintélyektől, mentoroktól tanulhatnak, miközben valós ipari problémát oldanak meg, és akár karrierlehetőséget is nyerhetnek. Az érdeklődők május 31-ig jelentkezhetnek.

2022. május 23. 12:40

Hivatalos szakma lett a növényvédelmi drónpilóta

A technika fejlődése újabb szakmákat hívott életre Magyarországon. A drónok egyre többféleképpen hasznosíthatóak, már nemcsak a  filmiparban, hanem az agrárszektorban is. Ezt felismervén a Nébih kezdeményezésére új képzés indult: a növényvédelmi drónpilóta alapképzés. Magyarországon elsőként az ABZ Drone Kft. szerezte meg a jogot, hogy megszervezhesse és elindíthassa az oktatást.

2022. május 23. 09:53

Hibaanalízis mesterséges intelligenciával

Evidenciának tűnik, hogy kifizetődőbb elvégezni a megelőző karbantartásokat, mint megvárni, amíg beüt a baj és le kell állítani az egész gyártósort. De honnan tudjuk, hogy pontosan hol és milyen karbantartásra van szükség? A választ a mesterséges intelligencia adhatja meg. A karbantartási és szerviztevékenységek valódi igényeknek megfelelő ütemezését célzó Siemens Predictive Service Analyzer megoldással akár 30 százalékkal is növelhető egy gyártóüzem rendelkezésre állása.

2022. május 22. 16:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24