Új Acrobat X megoldások az Adobe-tól

forrás Prim Online, 2010. október 18. 08:57

Bemutatkozott az Adobe Acrobat X termékcsalád, amelybe az Acrobat X, a Reader X és az Acrobat X Suite alkalmazások tartoznak, valamint az Acrobat.com oldalon elérhető új dokumentummegosztási szolgáltatások. A termékcsalád tagjaival a szakemberek kiemelkedő minőségű tartalmakat fejleszthetnek és hozhatnak létre, és segíthetik a csapatok jobb együttműködését és termelékenységét napjaink dinamikus üzleti világában.

Az Acrobat X új irányított műveletsorokat kínál a több lépésből álló dokumentumkészítési és -közzétételi folyamatok egyszerűsítéséhez. A PDF-portfóliók teljesen új testre szabási képességei különböző fájltípusokat egyesítenek egyetlen lenyűgöző bemutatóban. Az Acrobat.com oldalon elérhető új dokumentumszolgáltatások lehetővé teszik az egyéni felhasználók számára a hatékonyabb együttműködést. A Microsoft SharePoint integrációja az egész vállalatra kiterjedően biztosítja a PDF dokumentumok konzisztenciáját. A tartalom újrafelhasználása egyszerűbb lett – már lehetőség van jobb minőségű exportálásra a Microsoft Word és a Microsoft Excel programokba.

Az Acrobat X legfontosabb új szolgáltatásai

    Automatizálhatja a gyakran használt, több lépésből álló műveleteket az új irányított műveletsorokkal, és egyszerűen megoszthatja azokat a munkatársaival és a további közreműködőkkel, csökkenthetve a képzési terheket.
·    A PDF-portfóliókkal új elrendezéseket, vizuális témákat és színpalettákat alkalmazhat, amelyek megváltoztathatják a felhasználók látásmódját, gondolkodásmódját és interakcióját a tartalommal és annak összefüggéseivel kapcsolatban.
·    Kihasználhatja az Adobe Photoshop és az Adobe Acrobat alkalmazások képességeit a dinamikus kommunikáció egyszerű létrehozásához az új Acrobat X Suite termék segítségével. Gyorsan rögzíthet, szerkeszthet és egyesíthet tartalmakat közvetlenül a számítógépéről.
·    Az egész szervezet termelékenységét növelheti az új Microsoft SharePoint integrációval. Kivehet és beadhat PDF-fájlokat a megosztott dokumentumok ellenőrzéséhez és szerkesztéséhez.
·    A nagy szervezetekben leegyszerűsítheti a frissítések telepítésének, konfigurálásának és kezelésének, valamint az ISO-szabványoknak való megfeleltetés folyamatait, mind az Adobe Reader X, mind az Acrobat X alkalmazásokban, amelyek támogatják a Microsoft SCCM és SCUP rendszereket.
·    Egyetlen panelen jelenítheti meg a leggyakrabban használt eszközöket a frissített felhasználói felületen.

Az Adobe Reader X újdonságai


·    Az Adobe Reader X alkalmazásban a felhasználók már megjegyzéseket is készíthetnek az öntapadós jegyzetek és kiemelések használatával.
·    Kiterjesztheti a PDF-fájlok elérhetőségét a mobil eszközökre az ingyenes Adobe Reader X alkalmazással, amely elérhető az Android, a Windows® Phone 7 és a Blackberry Tablet OS platformokhoz.
·    A PDF-fájlok biztonságos megtekintése a Reader X új védett mód biztonsági szolgáltatásaival.


Új Acrobat.com szolgáltatások


·    Adobe SendNow: az Acrobat.com oldalon elérhető új, értékes dokumentummegosztási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára nagy fájlok küldését és fogadását, valamint nyomon követését a fogadási bizonylatokkal, így elkerülhetők az e-mail hozzáférési problémák, a bonyolult FTP-kiszolgálók vagy a költséges gyorsposta.
·    Adobe Create PDF: fájlok professzionális PDF dokumentumokba történő konvertálásához használható az Adobe Reader X alkalmazásban vagy bármely webböngészőben.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felgyorsítja stratégiai átalakulását a Maersk

Jelentős előrelépést ért el digitális átalakulásában a dán Maersk. A világ legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalata az SAP Business Technology Platform segítségével gyorsítja fel stratégiai fejlődését, automatizálja üzleti folyamatait, növeli hatékonyságát, teszi egyszerűbbé a technológia használatát, és növeli a felhasználói élményt.

2023. június 2. 11:20

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

2023. június 1. 11:19

NIS2 és DORA: a kiberbiztonsági felzárkóztatás motorjai vagy újabb felesleges terhek?

Egyre inkább foglalkoztatja a vállalatokat az Európai Unióban, hogy hogyan fogja érinteni őket a NIS2, a felülvizsgált kibervédelmi irányelv, amely a 2016-os hálózat és információbiztonsági irányelv helyébe lép (NIS), illetve a Digital Operational Resilience Act (DORA), a pénzügyi szektor védelmének erősítését célzó rendelet. A NIS2 esetében a részletek még pontosításra várnak és a tagországok csak később ültetik át a nemzeti jogba az irányelveket, de az biztos, hogy az EU-n belül tevékenykedő cégeknek komoly munkát kell fektetniük abba, hogy eleget tegyenek a jogszabályoknak. Ha észszerűen implementálják az előírásokat a helyi jogrendbe, az jelentős előrelépést hozhat a hazai vállalatok kibervédelmi fejlettségében, ám ehhez kulcsfontosságú, hogy már most elkezdjék a felkészülést. A BlueVoyant szakértői áttekintették, hogy várakozásaik szerint mit jelentenek majd a gyakorlatban a jogszabályok.

2023. május 31. 17:00

A QNAP elvitte legújabb termékeit az idei COMPUTEX kiállításra

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a).

2023. május 30. 16:55

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39