Megújul a Novell vállalati programcsomagja

forrás Prim Online, 2011. szeptember 1. 20:34

A Novell bejelentette megújult Open Workgroup Suite csomagjának megjelenését. A kiterjesztett programcsomag a 200 felhasználó feletti közép- és nagyvállalatok informatikai infrastruktúrájához szükséges összes programot magában foglalja, a legfontosabb szerver oldali szoftverektől kezdve a teljes értékű irodai munkaállomásig. A Novell Vibe és a ZENworks Endpoint Security Management megoldásokkal kibővített programcsomag október végéig csökkentett áron (115 EUR) érhető el, míg az érvényes termékkövetéssel rendelkező ügyfelek ingyen juthatnak hozzá az új termékekhez.

A vállalat számos, támogatott nyílt forráskódú komponenst is biztosít, amelyekkel hatékonyabbá teszi az irodai munkát és növeli a vállalati hálózat biztonságát. A Novell Linux alapú programcsomagja a zárt forráskódú megoldások töredékébe kerül, így bármely hazai vállalat megengedheti magának, hogy a legújabb technológiákra frissítse informatikai infrastruktúráját. Mivel a végpontbiztonság és a web-es, web2-es technológiák alkalmazása jellemző piaci trend manapság, a Novell két új terméket helyezett el programcsomagjában annak érdekében, hogy a vállalatok könnyebben megfelelhessenek az új üzleti igényeknek. A Novell legnépszerűbb termékeiből álló szoftvercsomag így a következő megoldásokat tartalmazza: Open Enterprise Server, GroupWise, ZENworks Configuration Management, ZENworks Linux Management, SUSE Linux Enterprise Desktop, LibreOffice, Novell Vibe és ZENworks Endpoint Security Management.

További információ: http://www.novell.com/products/openworkgroupsuite/
 

Kulcsszavak: Linux Novell

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Zöld kötvények és kevesebb műanyag az irodákban

A Morgan Stanley nem csak aktív szereplője a globális zöldkötvény-piacnak, de a pénzintézet budapesti technológiai központjában mobilalkalmazással is csökkentik a műanyagpazarlást a dolgozók. 

2020. február 17. 19:10

Hogyan ne stresszeljük le a gyerekeket a nyelvvizsgával?

A British Council évek óta végzi 7-12 éves gyerekek nyelvvizsgáztatását – idén a Cambridge-i Egyetem világszerte sikeres nyelvvizsgái már a Funside School Gellért téri délutáni iskolájában is elérhetővé válnak. Vajon van értelme ekkora gyerekeket vizsgára vinni? Egy friss, átfogó felmérés alapján a szülők harmada szerint a gyerekének esélye sem lett volna arra, hogy bekerüljön most a felsőoktatásba, ha mégis nyelvvizsgához kötik a felvételit – azaz úgy tűnik a nyelvvizsgarutin megszerzését nem lehet elég korán elkezdeni. 

2020. február 17. 17:44

Költségcsökkentéssel digitalizálódna a bankszektor

Komoly, átlagosan a költségek 10 százalékát elérő költségcsökkentési munkába kezdenek a világ pénzintézetei. Felismerték ugyanis, hogy a digitalizáció komoly kihívást jelent számukra. A megtakarított pénzt várhatóan digitalis képességeinek fejlesztésére fogják fordítani. Elsősorban a mesterséges intelligencia, a vállalatirányítási rendszerek és az automatizálás területén kívánnak előrelépni – derül ki a Deloitte 2019-es, több mint 1200 vezető megkérdezésével készített banki költséggazdálkodási felméréséből.

2020. február 17. 16:19

A Telekom új székházában avatták újra Puskás Tivadar szobrát

Találmánya, a Telefonhírmondó indulásának 127. évfordulója alkalmából avatták újra Puskás Tivadar mellszobrát a Telekom és a T-Systems új, Könyves Kálmán körúti székházában 2020. február 14-én.

2020. február 17. 15:37

A Delta Systems az év HP Enterprise partnere

A Delta Systems Kft. kapta a 2019. év Hewlett Packard Enterprise partnere, valamint a 2019. év legnagyobb forgalmú Aruba forgalmazó partnere díjakat a nemzetközi gyártóvállalat rendezvényén.

2020. február 17. 14:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás