Megújul a Novell vállalati programcsomagja

forrás Prim Online, 2011. szeptember 1. 20:34

A Novell bejelentette megújult Open Workgroup Suite csomagjának megjelenését. A kiterjesztett programcsomag a 200 felhasználó feletti közép- és nagyvállalatok informatikai infrastruktúrájához szükséges összes programot magában foglalja, a legfontosabb szerver oldali szoftverektől kezdve a teljes értékű irodai munkaállomásig. A Novell Vibe és a ZENworks Endpoint Security Management megoldásokkal kibővített programcsomag október végéig csökkentett áron (115 EUR) érhető el, míg az érvényes termékkövetéssel rendelkező ügyfelek ingyen juthatnak hozzá az új termékekhez.

A vállalat számos, támogatott nyílt forráskódú komponenst is biztosít, amelyekkel hatékonyabbá teszi az irodai munkát és növeli a vállalati hálózat biztonságát. A Novell Linux alapú programcsomagja a zárt forráskódú megoldások töredékébe kerül, így bármely hazai vállalat megengedheti magának, hogy a legújabb technológiákra frissítse informatikai infrastruktúráját. Mivel a végpontbiztonság és a web-es, web2-es technológiák alkalmazása jellemző piaci trend manapság, a Novell két új terméket helyezett el programcsomagjában annak érdekében, hogy a vállalatok könnyebben megfelelhessenek az új üzleti igényeknek. A Novell legnépszerűbb termékeiből álló szoftvercsomag így a következő megoldásokat tartalmazza: Open Enterprise Server, GroupWise, ZENworks Configuration Management, ZENworks Linux Management, SUSE Linux Enterprise Desktop, LibreOffice, Novell Vibe és ZENworks Endpoint Security Management.

További információ: http://www.novell.com/products/openworkgroupsuite/
 

Kulcsszavak: Linux Novell

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elhunyt Varga László matematikus

Életének 89. évében elhunyt Varga László matematikus, az ELTE Informatikai Karának professor emeritusa, az ELTE díszdoktora, a matematikai tudományok doktora, a hazai programozáselméleti iskola egyik nemzetközileg is elismert vezető képviselője.

2020. szeptember 26. 15:40

5+1 balesetmegelőzési tipp a Mio-tól

Ellenőrzések elvégezve, öv bekapcsolva, gyújtás és már indulhatunk is. Az autóvezetés a világ egyik legtermészetesebb dolga, ugyanakkor korántsem veszélytelen. A vezetésbiztonsági technológiák egyik kiemelkedő gyártója, a Mio nem csupán autós eszközökkel, de tippekkel is segít, hogy sofőrként hogyan előzhetjük meg a közúti baleseteket.

2020. szeptember 26. 14:15

A második hullám lehet az igazi erőpróba a munkaerőpiacon

Az emberiség bármit megadna azért, hogy elkerüljük a koronavírus-járvány második hullámát, ugyanakkor az már nem érné felkészületlenül a cégeket. A fertőzés terjedésének visszaszorítása érdekében hozott intézkedések elképesztő gazdasági károkat okoztak. Nemes-Nagy Szilvia, a Performia Hungary Kft. ügyvezető-tulajdonosa szerint több az álláskereső, mint a vírust megelőzően, viszont a minőség rosszabb, az emberek rossz állapotban vannak, a vállalatok pedig nem merik rájuk bízni azt a munkát, amire szakértőt keresnek.

2020. szeptember 26. 12:33

Gyártás COVID-19 idején

Bizonytalan időkben az emberek szívesen hallgatják meg mások történeteit. Megnyugtatásra, inspirációra és közösségi érzésre vágyunk; tudni, hogy nem vagyunk egyedül azokban, amiket átélünk, megérteni, mások hogyan boldogulnak. Ezt szem előtt tartva olyan történeteket osztunk meg, amelyekben azt mutatjuk be, hogy gyártók világszerte miként birkóznak meg a COVID-19 világjárvány okozta helyzettel és milyen intézkedéseket hoztak alkalmazottaik biztonsága és vállalkozásuk életképességének megtartása érdekében. 

2020. szeptember 26. 11:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás