ASUS Eee Pad Transformer Prime mostantól Android 4.0 ICS-sel

forrás Prim Online, 2012. január 12. 09:30

Az ASUS ügyvezető igazgatója, Jerry Shen és az NVIDIA ügyvezető igazgatója, Jen-Hsun Huang bejelentette az Android 4.0 Ice Cream Sandwich firmware-frissítést az ASUS Eee Pad Transformer Prime-ra, a világ első négymagos Tegra 3 processzoros táblagépére. Az NVIDIA-nak a CES-en tartott sajtókonferenciáján elhangzott bejelentéssel a Transformer Prime a világ első táblagépe, amely a következő generációs Android operációs rendszert használja.

A hálózaton keresztül letölthető (FOTA-) firmware-frissítés a csendes-óceáni időzóna szerint január 9.-én 19 órától (magyar idő szerint aznap déltől) érhető el. A hazánkban vásárolt gépek számára a mai naptól érhető el a frissítés, ami természetesen a magyar nyelvet, egyúttal az ékezetes karaktereket is tartalmazza.

Az 4.0 Ice Cream Sandwich legérdekesebb funkciói közé tartozik a webhelyek mobilos és asztali változatai közötti gyors váltás, valamint a weboldalak lementésének lehetősége az offline olvasáshoz. A rendszer speciális kameraeffektekkel bővült, így például mostantól lehetőség nyílik panorámaképek készítésére vagy némi fényképszerkesztésre a Transformer Prime-mal.

Jerry Shen, az ASUS ügyvezető igazgatója kihasználta az alkalmat az ASUS első 7 hüvelykes, négymagos táblagépe – az ASUS MeMO 370T – leleplezésére is. A gép négymagos NVIDIA Tegra 3 CPU-val gondoskodik a kisebb méretben is felülmúlhatatlan táblagépes feldolgozási teljesítményről. A 8 megapixeles kamerával, IPS panellel és Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkező gép megjelenés a második negyedév végére várható.

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

UR kobotok problémamentes távvezérlése a COVID-19 idején

A COVID-19 járványhelyzet változtatásokat hozott a gyártók életébe: szükségessé vált az otthoni munkavégzéssel kapcsolatos irányelvek lefektetése, a társadalmi elhatárolódás követelményeinek való megfelelés, a munkaerőhiány és a távollét pedig létező munkaügyi problémává nőtte ki magát. Számos gyártó vezette be a kobotok használatát termelésének átalakítása vagy az üzletmenet folytonosságának fenntartása érdekében. De mi történik abban az esetben, ha probléma lép fel a kobot működése során és nincs a helyszínen személyzet? Mi van, ha új gyártásra kell átprogramozni a kobotot, de nincs senki a helyszínen, aki hozzá tudna férni a munkacellához? Mi van, ha a kobot működésével kapcsolatos adatokra lenne szüksége, de az üzem le van zárva? Lehet-e programozni a kobotot anélkül, hogy utána fertőtleníteni kellene a munkacellát?

2021. január 21. 13:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás