Steve Ballmer bemutatta az új Microsoft Office-t

forrás Prim Online, 2012. július 17. 12:14

Steve Ballmer a Microsoft vezérigazgatója leleplezte az új Microsoft Office felhasználói előzetesét (Customer Preview), amely most már bárki számára elérhető és letölthető az office.com/preview oldalról. A következő verzió egy intuitív felhasználói felületet tartalmaz, ami képes együttműködni az érintőképernyőkkel, a toll alapú bevitellel és persze a billentyűzettel is a legújabb Windows-os eszközökön, többek között a táblagépeken is.

Az Office és a kapcsolatok


· Yammer: a Yammer egy biztonságos és privát, belső kapcsolati hálót kínál a vállalatok számára. Ingyen fel lehet iratkozni és azonnal használható a belső csoportmunkára. A Yammer integrálható a Microsoft SharePoint-tal és a Microsoft Dynamics termékeivel.
· Mindig kapcsolatban: embereket, csapatokat és dokumentumokat lehet követni a SharePoint-on. Képeket, videókat és Office tartalmakat illeszthetünk a hírfolyamunkba, hogy mindenki értesülhessen a munkánk eredményéről.
· Személyes kártyák: az Office minden területén egy egységes képünk lehet a kapcsolatokról és névjegyekről. A személyes kártyák tartalmazzák a jelenlét információt fényképpel és állapotfrissítésekkel, elérhetőségekkel és a Facebook és LinkedIn hírfolyamokkal együtt.
· Skype: az új Office tartalmazza a Skype-ot. Ha előfizetünk, akkor havonta 60 percnyi Skype hívást (world minutes) kapunk. A Skype kapcsolatokat integrálhatjuk a Lync-be és azonnali üzenetet küldhetünk minden Skype felhasználónak, vagy akár fel is hívhatjuk őket.

 

Az Office új lehetőségei


· Digitális jegyzetelés: bármikor kéznél lehetnek a jegyzetek a felhő és az eszközök szinkronizálásával a OneNote-ban. Mindenki a neki legtermészetesebb eszközt használhatja: jegyzeteljen akár tollal, érintéssel, vagy billentyűzettel, vagy akár minddel egyszerre könnyedén oda-vissza váltogatva közöttük.
· Olvasás és korrektúra: a Word új olvasási üzemmódja egy modern, egyszerűen használható olvasási élményt nyújt, amely automatikusan alkalmazkodik a nagy és kicsi képernyőkhöz. Kicsinyíthető és nagyítható a tartalom, a dokumentumokon belül lehet megtekinteni a videó folyamokat, meg lehet tekinteni a korrektúra bejegyzéseket és érintéssel lehet lapozni.
· Megbeszélések: a PowerPoint egy megújított prezentációs nézetet tartalmaz, amely megmutatja a jelenlegi és a következő diát, a prezentáció idejét és a jegyzeteket egy képernyőn, hogy egy gyors áttekintéssel támogassa az előadást. Prezentáció közben érintéssel, vagy akár tollal is lehet nagyítani, rajzzal kiegészíteni és léptetni a diákat. A Lync többutas HD minőségű videokonferenciát, megosztott OneNote jegyzeteket és közös jaztábla lehetőségét is tartalmazza, hogy hatékonyan ötletelhessenek együtt a megbeszélés résztvevői.
· 82 hüvelykes érintőképernyők: a Perceptive Pixel érintés- és tollvezérelt képernyői segítségével látványosabb megbeszéléseket és prezentációkat tarthatunk akár személyesen, akár virtuálisan.

Kulcsszavak: office Office Microsoft iroda

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50