Új Xerox multifunkciós berendezés és nyomtató a KKV-knak

forrás: Prím Online, 2013. április 15. 13:37

A Xerox új, kifejezetten KKV-k számára fejlesztett multifunkcionális berendezést és nyomtatót jelentett be. A Xerox WorkCentre 6605 Color multifunkciós berendezés és a Xerox Phaser 6600 színes nyomtató dokumentumkezelési, megosztási és védelmi funkciói révén a KKV-k maximalizálhatják IT-beruházásuk megtérülését.

A WorkCentre 6605 MFP egyszerűsíti a KKV-k mindennapi dokumentumkezeléssel kapcsolatos munkafolyamatait, beleértve a faxolást és a szkennelést is.  A WorkCentre 6605 MFP-vel azonos nyomtató modult, kiegészítőket és kellékanyagokat használó Phaser 6600 pedig a nyomtatási folyamatokat teszi gördülékenyebbé. Mindkét eszköz alkalmas színes marketing anyagok, például brossúrák, flyerek vagy prezentációk nyomtatására. A berendezések – tekintettel a helyszűkével küzdő irodák igényeire – kisméretűek.

A berendezések további előnyei a KKV-k számára:
·    Dokumentumvédelem: a Secure Print használatával a dokumentumkezelési feladatok végrehajtása egy felhasználói azonosító (PIN-kód) megadásához köthető a WorkCentre 6605 MFP esetében.
·    Vezeték nélküli és könnyen használható: a Phaser 6600 és a WorkCentre 6605 MFP esetében egyaránt elérhető opcionális vezeték nélküli adapter segítségével az iroda bármely pontjáról egyszerűen elindíthatóak a dokumentumkezelési feladatok. A berendezések nagyméretű színes érintőképernyője egyszerűvé teszi a navigálást a menüben és információt ad többek között az éppen aktuálisan futó feladatokról és a festékkazetták állapotáról is.

·    Sebesség és hatékonyság: a berendezések percenként 36 oldal kinyomtatására képesek, és papírtálcájukra több száz ív papírlap helyezhető.

·    Egyszerű feldolgozás: az MFP szkennelt fájljai automatikusan megoszthatóak e-mailen vagy lementhetőek egy hálózati könyvtárban vagy egy pendrive-on.

Továbbá a WorkCentre 6605-rel, a beépített színkezelési technológiái révén – beleértve a Pantone® Color és a True Adobe® PostScript 3-at – professzionális kivitelű marketing anyagokat készíthetünk. A Xerox olajmentes EA Tonere és Photo Mode-ja segítségével a képeink és grafikáink élénk és élethű színeket kapnak normál és újrahasznosított papíron egyaránt.
 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08