Háromféle táblagép az EVOLVEO-tól

forrás: Prím Online, 2013. május 17. 09:40

Három új tabletet vezetett be az EVOLVEO Magyarországon. A Vision XD sorozat tagjai 7, 8 és 9,7 inches méretben is kaphatók. A kiváló áron megvásárolható táblagépekre a gyártó két év garanciát vállal.

Három új tabletet kínál a magyar piacon az EVOLVEO. A Vision XD7 táblagép a legmodernebb megoldást kínálja a barátokkal való kommunikációra, könyvek olvasására, internet böngészésre és játékra is. Az internet hozzáférést a Wi-Fi csatlakozás biztosítja, valamint elérhető a Google Play áruház is, amely segítségével több ezer applikáció és játék tölthető le.

Az XD8 és XD9 táblagépek gyors, kétmagos processzorral rendelkeznek, mindkét mag 1.6 GHz-es frekvencián működik. Továbbá nagy teljesítményű négymagos grafikai gyorsítóval is felszerelték, amely biztosítja akadálymentes internet böngészést és nagy igényű játékok futtatását is lehetővé teszi, valamint HDMI kimenettel is ellátták őket. Mindkét tablet alumíniumból kialakított házzal is rendelkezik, így jobban ellenáll a külső hatásoknak. A Vision XD9 készüléket emellett IPS technológiájú kijelzővel is felszerelték, amely kristálytiszta képet, pontos színeket és nagy betekintési szöget biztosít, így valósághűen jeleníti meg a fényképeket, filmeket és internetes oldalakat.

A készülékeken az új Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer fut, amely még gyorsabban reagál az érintésekre, jobban kezeli a widgeteke, és más fejlesztéseket is tartalmaz.


A tabletekhez az EVOLVEO egy stílusos, univerzális bőrtokot is kínál. A Magic Triangle kiváló védelmet biztosít tabletünk számára. Az ellenálló külső réteg a mindennapi használat során előforduló sérülésekkel szemben nyújt kimagasló védelmet, míg a belső puha borítás a karcokkal szemben óvja a kijelzőt. A mágneses zárszerkezet a gyors és egyszerű kezelhetőségen felül megakadályozza a tablet kicsúszását is. A praktikus háromszög forma lehetővé teszi a könnyű elhelyezhetőséget, a kényelmes írást és kiváló látószöget is biztosít. A Magic Triangle tokot az Vision XD9-es táblagéphez most ajándékba adja a gyártó.

A márkáról további információt a http://www.evolveo.eu/hu/tablet oldalon találhat.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05