Toshiba Tecra A50 – üzletre fejlesztve

forrás: Prím Online, 2013. június 18. 10:32

A Toshiba bemutatta az A50-sorozatot, a Tecra termékcsalád legújabb tagját. A modellt elsősorban üzleti felhasználásra szánták, kiváló teljesítményű, rendkívül megbízható, kiemelkedő biztonsági funkciókkal rendelkezik, kialakítása pedig a legújabb Intel processzortechnológiára épül. 

Biztonságos munka

 

“A Toshiba Tecra laptopok rendkívül népszerűek kis- és középvállalkozó partnereink körében. Az A50-nel büszkén folytathatjuk ezt a sikersorozatot” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. “Az új Tecra A50 méltó módon követi a jól bevált tradíciót. A megbízhatóságban és számítási teljesítményben is kimagasló modelleket rendkívül tartós burkolattal és kiemelkedő biztonsági funkciókkal láttuk el. Az irodai felhasználók és a folyton utazó üzletemberek az új Tecra A50 hatékonyságával és gyorsaságával is elégedettek lesznek” .

 

Csatlakozási lehetőségek tárháza

 

A Tecra A50 egy kiterjedt funkcionalitással rendelkező, megbízható laptop, amely ideális választás üzleti felhasználók számára. A számos vezetékes és vezeték nélküli csatlakozási lehetőségekkel, valamint a beépített dokkoló csatlakozóval használata kényelmes az irodában és útközben egyaránt.

 

A külön megvásárolható Toshiba Hi-Speed Port Replicator III hat (ebből négy USB 3.0 szabványú) USB portot tartalmaz, így további külső, nagysebességű meghajtót, egeret, billentyűzetet és más perifériákat is csatlakoztathatunk. A dokkolón ezen felül egy LAN és számos különböző szabványú videó csatlakozó is helyet kapott, így az irodában akár nagy monitoron is dolgozhatunk. A notebookot az Intel Wireless Display technológiájával is ellátták, így az erre alkalmas HD kijelzők és kivetítők rendkívül egyszerűen és kényelmesen használhatók.  

 

Fejlett biztonsági funkciók

 

Tartósságát és megbízhatóságát a híres független német intézet, a TÜV Rheinland felgyorsított élettartam-tesztekkel (HALT) vizsgálta. Az ellenőrzések bizonyították, hogy az A50 ellenáll akár 76 cm-es magasságból történő hirtelen leesésnek is. A cseppálló billentyűzetnek köszönhetően a notebookra véletlenül ráömlő folyadék sem okoz azonnali adatvesztést.

 

Az új Tecrán tárolt adatokat fejlett biztonsági megoldások, többek között a beépített TPM modul és az öntitkosító funkcióval (SED) ellátott merevlemezes meghajtó védik. A notebookot ujjlenyomat-olvasóval is ellátták, mely megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá bizalmas üzleti információkhoz. Az Anti-Theft funkció csökkenti továbbá az adatokkal való visszaélés kockázatát is. Az Intel Active Management technológiája (AMT) ezen kívül lehetővé teszi, hogy a vállalat informatikai szakemberei a laptop állapotát távolról is ellenőrizhessék, továbbá azon karbantartásokat, frissítéseket végezzenek.

Satellite Pro A50

 

A Toshiba Satellite Pro A50 változatú modelleket is forgalmaz. Ezek a notebookok a Tecra A50-hez hasonló funkcionalitással rendelkeznek. Elsősorban egyéni vállalkozók és kisebb cégek üzletemberei számára jelenthetnek ideális megoldást. A Satellite Pro A50 egy univerzális dokkoló egységhez, például a nemrég bejelentett Toshiba dynadock V3.0-hoz egy USB port segítségével csatlakoztatható.

 

Toshiba Tecra A50 – Főbb jellemzők:  

 

· Tükröződésmentes 15,6 hüvelykes (39,6 cm) kijelző ledes háttérvilágítással

· Legújabb Intel Core processzorok, akár Core i7, hibrid meghajtó vagy SSD

· Csatlakozási lehetőségek: 2x USB 3.0 és 2x USB 2.0, Toshiba USB Sleep-and-Charge funkció, 1x eSATA/USB 2.0, Gigabit LAN, b/g/n vagy a/b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0,DisplayPort, WiFi 

· Üzleti és biztonsági segédprogramok: többmonitoros rendszer támogatása, teljes méretű, numerikus részt is tartalmazó billentyűzet, Toshiba EasyGuard, Self Encrypting Drive (önmagát titkosító meghajtó-SED), Trusted Platform Module (TPM), Intel Active Management Technology (AMT), Anti Theft, Toshiba Eco Utility szoftverek

· Szín: fekete

· Windows 7 Pro vagy Windows 8 Pro (64bit)

· Elérhető kiegészítők: Toshiba Hi-Speed Port Replicator III dokkoló

 
Kulcsszavak: Toshiba notebook

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vatikánt védő testőrség Samsung Knox Suite-tal bővíti biztonsági arzenálját

Róma szívébe elzarándokolni nem csak a hívők számára rendkívüli élmény, a Vatikánt és nevezetességeit egy átlagos napon 25.000 turista látogatja meg. A világ legkisebb, mindössze 0,44 km2 területű államát és annak vezetőjét elit katonai alakulat őrzi, a Svájci Gárda már 1506 óta védelmezi a mindenkori pápát és az Apostoli Palotát. A testőrség a reneszánsz óta folyamatosan megújulva alkalmazkodik a kihívásokhoz, veszélyekhez és a technológiai fejlődéshez, hogy a modern korban is sikerrel lássa el a feladatát. A Svájci Gárda a Samsung Knox Suite-tal egészítette ki arzenálját, hogy a digitális fenyegetéseket is a leghatékonyabban háríthassák el.

2023. március 30. 17:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08