Nyári roaming adatkedvezmény a Magyar Telekomtól

forrás: Prím Online, 2013. június 29. 10:41

Július 1-től a Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokkal jelentős kedvezménnyel lehet az EU országokban internetezni: böngészni, e-mailezni, megosztani, letölteni.

Július 1-től augusztus 31-ig a Magyar Telekom a Travel & Surf M és L  roaming adatcsomag konstrukciójára jelentős nyári  akciós kedvezményt nyújt.  A Travel&Surf M csomag a promóció ideje alatt 50 MB helyett tripla annyit, azaz 150 MB adatforgalmat nyújt 1.490 Ft-ért, 24 órás érvényességgel.  A Travel&Surf  L csomag heti 6.990 Ft-ért 250 MB adatforgalmat tartalmaz havidíjas előfizetést használó ügyfeleink számára. 

A díjcsomagok kiválasztása bármilyen okostelefonon, táblagépen, laptopon vagy notebookon történhet,  az online ügyintézés nem generál adatforgalmat, tehát térítésmentes.

Az akció ideje alatt a kedvezményes adatcsomag igénybe vételének lehetőségét a Magyar Telekom minden lakossági illetve KKV ügyfelének, illetve a T-Systems Magyarország által kezelt pedig valamennyi nagyvállalati ügyfelének is elérhetővé teszi, ha erre megállapodásuk lehetőséget biztosít.

Azok az üzleti ügyfelek, akik az egyéni igényeiknek megfelelő, adott barangolási díjszabásokat vagy csomagokat vesznek igénybe a Travel & Surf díjcsomagokat saját ügyfélportáljukon, az Ügyfélszolgálaton vagy kapcsolattartójukon keresztül igényelhetik.

Amennyiben az ügyfél az utazás megkezdése előtt nem választott roaming adat díjcsomagot, akkor sincs ok aggodalomra, mert a Telekom ügyfelei számára a böngészőn keresztül történő internetre csatlakozás alkalmával automatikusan a szolgáltatás-választó oldal nyílik meg. Itt az ügyfélnek lehetősége van a számára megfelelő Travel & Surf csomagot – külföldi tartózkodási idejéhez igazítva – kiválasztani és megrendelni. Az adat-díjcsomag megrendelő oldal ( www.t-mobile.hu/adatroaming) elérése külföldről is díjmentes.

A fenti ajánlat július 1-től augusztus 31-ig történő megrendelés esetén vehető igénybe. A Travel & Surf díjcsomagok – Magyarország kivételével - az EU tagállamaiban valamint Liechtensteinben, Norvégiában és Izlandon használhatók.

További információ a Travel & Surf csomagokról:
www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/nemzetkozi
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07