Tömegek nézték online a a VOLT-ot és a Balaton Sound-ot

forrás: Prím Online, 2013. július 19. 12:17

Felülmúlta a várakozásokat a két legnagyobb vidéki nyári fesztivál, a VOLT és a Mastercard Balaton Sound élő internetes közvetítésének népszerűsége, amely idén először, a Telekom és a Ustream együttműködésében valósult meg. A koncerteket a www.telekom.hu/fesztivalok, a www.sziget.hu, a www.origo.hu, a www.ustream.tv oldalakon és a T-Mobile Facebook oldalán tették elérhetővé.

A nézettségi adatok alapján elmondható, hogy az online közvetítés széles tömegekhez jutott el: a VOLT közvetítésébe az öt nap alatt 830 ezerszer, a Balaton Soundéba a négy nap alatt 460 ezerszer kapcsolódtak be a magyar internetezők. Naponta átlagosan 100-150 ezer néző követte az eseményeket, amely messze kiemelkedik a hasonló méretű magyarországi és régiós rendezvények online közvetítései között. Az oldalakon töltött átlagos nézettségi idő 9 és 12 perc között mozgott. A két legnépszerűbb program a Hurts (UK) és a Jamie Woon (UK) koncert volt, amelyet 49, illetve 47 ezren követtek. A magas nézettségi adatokhoz hozzájárulhatott a Telekom 4G szolgáltatása is, amelynek köszönhetően mind okostelefonon, mind táblagépen kompromisszum-mentesen élvezhetőek az online közvetítések.


Az élőben leadott közvetítések a fesztiválokat követően a Telekom interaktív tévézési lehetőségeket – többek között megállítható, visszatekerhető élő adást,  az elektronikus műsorújságot, a programozható műsorrögzítési lehetőséget, Videotékát stb. – biztosító Interaktív TV szolgáltatásán lesznek elérhetőek.
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben.

2023. március 29. 21:30

A felhő gyors és kényelmes, de hogyan lesz biztonságos?

A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak, amelyek maximálisan képesek támogatni az üzleti igényeket és a működést.  A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából, hiszen a vállalati IT infrastruktúra határai kibővülnek, így a védendő adatok köre is. Ezért elengedhetetlenül fontos egy felhőstratégia megalkotása és alkalmazása a vállalatok számára.

2023. március 29. 20:08

Így lehetünk sikeres streamerek

Az utóbbi pár évben hazánkba is nagy erőkkel robbant be a streaming piac, és egyre többen szeretnének belekóstolni a tartalomgyártás ezen formájába. De hogyan tudunk teljesen kezdőként elindulni ezen az úton? Az Euronics összegyűjtötte, hogy milyen alapeszközökre van szükség, és tippeket ad ahhoz, hogy sikeres streamerek legyünk. 

2023. március 29. 18:39

„Élj sokszínűen!” üzeni a Xiaomi az új Redmi Note 12 sorozattal

A Xiaomi bejelentette a piacon már jó ideje várt Redmi Note 12 sorozatot. A népszerű termékcsaládhoz négy készülék tartozik: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, és a Redmi Note 12. 

2023. március 29. 17:11

Itt a kriptoról is mindent tudó ChatGPT és AI-képgenerátor

Kriptovilággal kapcsolatos, mesterséges intelligencián alapuló chatbotot és ingyenes AI-alapú képalkotó technológiát fejlesztett a Binance. A Bicasso nevű programban olyan alkotásokat hozhatunk létre a mesterséges intelligencia segítségével, amiket eddig inkább csak sci-fikben tudtunk elképzelni. 

2023. március 29. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08