A HP innovatív megoldásokkal készül a hibrid munkavégzésre

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 30. 12:29

A HP éves partnertalálkozóján, a HP Reinvent eseményen mutatta be legújabb készülékeit és szolgáltatásait, amelyekkel a felhasználók hatékonyabban végezhetik a munkájukat, kapcsolatban maradhatnak a partnereikkel és biztonságban tarthatják a személyes adataikat. 

A koronavírus járvány világszerte átalakította a munkarendet és a hibrid munkakörnyezet vált általánossá. Az üzleti szakemberek közel fele dolgozik távolról, és az otthoni produktivitás fontossága megkérdőjelezhetetlen; a felhasználóknak gyorsabb számítógépekre és gyorsabb internetelérésre van szükségük. Az informatikai szervezetek 60 százaléka keresi a módját, hogy a rugalmasabb munkaszervezés mellett is irodai szintű szolgáltatást tudjon nyújtani a felhasználók számára otthon is. Ugyanakkor, az IT szakemberek több mint 40 százaléka a munkavállalók eszközeibe beépített végpontvédelmi megoldásokat tartja elsődlegesnek.

 

“A kialakult hibrid munkakörnyezetben a felhasználók otthona hosszú távon is munkahellyé válik, a vállalkozásoknak pedig egyidejűleg kell támogatnia a távolról és irodából való munkavégzést is, így a számítógépek szerepe meghatározóvá válik” – mondta el Andy Rhodes, a HP Személyi számítógépek üzletágának globális vezetője. – “Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy támogassa a napjainkban zajló üzleti átalakulást. Célunk, hogy prémium élményt nyújtó szolgáltatásainkat szélesebb körben elérhetővé tegyük olyan új laptopokkal, amelyek nagyobb mobilitást biztosítanak, asztali számítógépekkel, amelyek kisebb munkaterület mellett is kiemelkedő teljesítményt biztosítanak, lenyűgöző monitorokkal és olyan szolgáltatásokkal, melyek átfogó megoldást nyújtanak az üzleti felhasználóknak.”

 

A munkavégzés új korszaka 

A HP bemutatja a HP ProBook 600 G8 és HP ProBook 400 G8 PC modelleket, amelyeket olyan növekvő vállalkozások számára terveztek, ahol a munkanapok az íróasztal, a tárgyalóterem és az otthoni iroda között telnek. A továbbfejlesztett kialakításnak és a választható négymagos, tizenegyedik generációs Intel Core processzornak köszönhetően a legújabb ProBook 600 és ProBook 400 gépek biztosítják a felhasználók számára az üzleti életben szükséges teljesítményt, biztonságot és tartós működést.

 

A HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini kis helyen is elfér a monitor mögé helyezve vagy a HP Mini-in-One 24 Kijelzőbe építve.

 

A nagyobb munkaterhelés miatt erősebb hardveres teljesítményt igénylő felhasználók számára lehetnek ideálisak a HP új Elite és Pro asztali gépei, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a multitaskingra alapuló igényeknek is.

 

A HP EliteDesk 805 G6 Sorozatú PC-k továbbfejlesztett borítása modern megjelenést biztosít, a sokoldalú kialakításnak és a bővíthetőségnek köszönhetően pedig könnyedén személyre szabhatók. A felhasználói élmény fokozása érdekében a HP Run Quiet Design minimalizálja a zajhatást, a VR támogatással pedig nagyteljesítményű munkavégzés is lehetséges. Az új asztali gépek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy vállalati szinten is növeljék a hatékonyságukat, mindezt kiemelkedő megbízhatóság, adatbiztonság és kezelhetőség mellett, a számukra ideális kialakításban.

  • A HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC kompakt, nagyteljesítményű számítógép, amely a Mini-in-One Kijelzővel együtt használva könnyedén elfér egy nyitott irodában.
  • A HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor modell a HP első AMD-alapú, dual M.2 meghajtóval rendelkező, kisméretű üzleti számítógépei közé tartozik.

 

A HP ProDesk 405 G6 Sorozat gépeit a növekvő vállalkozások számára tervezték. A legújabb AMD Ryzen PRO Series Desktop processzornak köszönhetően kiemelkedő teljesítményt és sokoldalúságot kínálnak a csendesebb és energiatakarékos kialakítás mellett.

A HP E24d és E27d G4 konferencia-monitorok egyszerűbbé teszik a munkavállalók számára a távoli együttműködést.

 

A munkavállalók közel fele nem megfelelő felszereléssel dolgozik otthonról, a távolról dolgozók 60 százaléka pedig nem rendelkezik külön, a munkavégzésre kialakított térrel. A HP új monitorai segítik az együttműködéseket, hiszen a felhasználók igényeit és a rendelkezésre álló területet figyelembe véve készültek. 

 

A HP E24d és E27d konferencia-monitorok biztosítják a felhasználóknak azokat az eszközöket, amelyekre a virtuális együttműködéshez szükségük lehet. A Zoom-kompatibilis monitorok a beépített pop-up webkamerának, a mikrofonnak és a beépített hangszórónak köszönhetően lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy külső kiegészítők nélkül is gond nélkül csatlakozhassanak a videókonferenciához. Az új konferencia-monitorok dokkolóval is rendelkeznek, így a felhasználók egyetlen kábel segítségével csatlakoztathatják a laptopjukhoz vagy asztali számítógépükhöz 100W USB-C tápellátással.

 

Új beszerzési és flottakezelési lehetőségek

A kis- és középvállalkozások 57 százaléka tervezi hosszú távon biztosítani munkavállalóik számára az otthoni munkavégzés lehetőségét, ez pedig kihívások elé állítja őket, hiszen a távolról dolgozó munkavállalók támogatása, védelme és irányítása mellett biztosítaniuk kell a munkavégzés folyamatosságát is. 

 

Az eszközök életciklusának könnyebb kezelhetősége érdekében a HP frissítette és egyszerűsítette HP Device as a Service (DaaS) programját. Az ügyfelek világszerte egységes megoldást használhatnak, függetlenül attól, hogy egy adott országban vagy globálisan működnek. Az ügyfelek egyedi igényeiknek megfelelően testre szabhatják a DaaS program elemeit és további, opcionális HP- vagy Partnerszolgáltatásokkal bővíthetik. A partnerek a továbbfejlesztett HP DaaS program alapjaira építve egyedi, testreszabott megoldásokat kínálhatnak ügyfeleik számára, a HP Integrated Financial Solutions pedig rugalmas fizetési megoldásokat kínál az ügyfélszerzés és jövőbeli együttműködések megkönnyítése. A HP TechPulse, a DaaS szolgálatatások alapját jelentő analitikus platform folyamatosan fejlődik és MI alapú segítséget nyújt az ügyfeleknek vállalkozásuk működtetésében.

 

 

 

Árak és elérhetőség

  • HP ProBook 600 G8 PC Sorozat Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP ProBook 400 G8 PC Sorozat Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor PC Magyarországon várhatóan októberben lesz elérhető.
  • HP Desktop 405 G6 Desktop Mini PC Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP Desktop 405 G6 Small Form Factor PC Magyarországon várhatóan októberben lesz elérhető.
  • HP E24D and E27D G4 Konferencia-monitorok Magyarországon várhatóan októberben lesznek elérhetők.
  • HP Device as a Service frissítések már elérhetők az ügyfelek számára.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Igény szerint alakítható, kényelmes munkaállomás

Új szintre emelik a hatékonyságot és a kényelmet az LG Electronics (LG) innovatív kialakítású, már hazánkban is kapható Ergo-szériás monitorai, melyek otthonról dolgozók millióinak jelenthetnek ideális választást. Az LG pontos színvisszaadást, valamint egyszerű, egykábeles USB-C adatátvitelt kínáló UltraGear, UltraWide, UltraFine és QHD monitoraihoz érkező új, ergonomikus formatervezési megoldás a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja munka és játék közben.

2020. október 19. 14:59

A Philips sokoldalú interaktív érintőképernyőkkel bővíti B Line Monitor sorozatát

Az MMD – amely a Philips monitors vállalat márkalicencpartnere – bejelentette az új, SmoothTouch technológiával és tükröződésmentes bevonattal rendelkező kijelző képernyőit: a Philips 172B9TL (17 hüvelyk/43,2 cm) és a Philips 242B9TL (23,8 hüvelyk/60,5cm) modelleket.

2020. október 17. 16:20

Gördülékeny videókonferenciák a Dell új kijelzőivel

A Dell Technologies új kijelzői és az értekezletekre irányuló megoldásai segítik a kreatív szakemberek és az irodában dolgozók hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzését a hibrid munkakörnyezetben. 

2020. október 14. 15:16

Az új LaserJet Sorozat a HP legkisebb üzleti nyomtatóit hozza el

A HP bemutatta legújabb nyomtatási megoldásait és egyedi szolgáltatásait, amelyekkel a távoli munka és a kisebb rendelkezésre álló tér sem jelenthet akadályt a vállalkozások számára. A legújabb HP LaserJet Enterprise 400 nyomtatók remekül illeszkednek a megváltozott irodai környezetbe.

2020. október 9. 10:59

A kristálytiszta képi világ immár a hétköznapok része

A képernyő-specialista AOC bemutatja E2 sorozatának három új modelljét, amelyek magas elvárású de korlátozott költségvetésű vállalatokat/professzionális felhasználókat céloznak meg. Az E2 sorozat új „alap“ termékei közé a 80 cm-es (31,5 hüvelyk) QHD felbontású Q32E2N és a 4K (UHD) U32E2N modellek tartoznak. Plusz térre van szüksége? A 86,4 cm-es (34 hüvelyk) Q34E2A modell 1080p ultraszéles (21:9) IPS panelje az élénkségtől kicsattanó színeket és hatalmas szabad festővásznat kínál a munkához. A letisztult megjelenésű képernyő billenthető lábazattal, VESA felszerelési opcióval, valamint beépített hangszórókkal és a legfontosabb csatlakozókkal rendelkezik.

2020. október 3. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás