A HP innovatív megoldásokkal készül a hibrid munkavégzésre

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 30. 12:29

A HP éves partnertalálkozóján, a HP Reinvent eseményen mutatta be legújabb készülékeit és szolgáltatásait, amelyekkel a felhasználók hatékonyabban végezhetik a munkájukat, kapcsolatban maradhatnak a partnereikkel és biztonságban tarthatják a személyes adataikat. 

A koronavírus járvány világszerte átalakította a munkarendet és a hibrid munkakörnyezet vált általánossá. Az üzleti szakemberek közel fele dolgozik távolról, és az otthoni produktivitás fontossága megkérdőjelezhetetlen; a felhasználóknak gyorsabb számítógépekre és gyorsabb internetelérésre van szükségük. Az informatikai szervezetek 60 százaléka keresi a módját, hogy a rugalmasabb munkaszervezés mellett is irodai szintű szolgáltatást tudjon nyújtani a felhasználók számára otthon is. Ugyanakkor, az IT szakemberek több mint 40 százaléka a munkavállalók eszközeibe beépített végpontvédelmi megoldásokat tartja elsődlegesnek.

 

“A kialakult hibrid munkakörnyezetben a felhasználók otthona hosszú távon is munkahellyé válik, a vállalkozásoknak pedig egyidejűleg kell támogatnia a távolról és irodából való munkavégzést is, így a számítógépek szerepe meghatározóvá válik” – mondta el Andy Rhodes, a HP Személyi számítógépek üzletágának globális vezetője. – “Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy támogassa a napjainkban zajló üzleti átalakulást. Célunk, hogy prémium élményt nyújtó szolgáltatásainkat szélesebb körben elérhetővé tegyük olyan új laptopokkal, amelyek nagyobb mobilitást biztosítanak, asztali számítógépekkel, amelyek kisebb munkaterület mellett is kiemelkedő teljesítményt biztosítanak, lenyűgöző monitorokkal és olyan szolgáltatásokkal, melyek átfogó megoldást nyújtanak az üzleti felhasználóknak.”

 

A munkavégzés új korszaka 

A HP bemutatja a HP ProBook 600 G8 és HP ProBook 400 G8 PC modelleket, amelyeket olyan növekvő vállalkozások számára terveztek, ahol a munkanapok az íróasztal, a tárgyalóterem és az otthoni iroda között telnek. A továbbfejlesztett kialakításnak és a választható négymagos, tizenegyedik generációs Intel Core processzornak köszönhetően a legújabb ProBook 600 és ProBook 400 gépek biztosítják a felhasználók számára az üzleti életben szükséges teljesítményt, biztonságot és tartós működést.

 

A HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini kis helyen is elfér a monitor mögé helyezve vagy a HP Mini-in-One 24 Kijelzőbe építve.

 

A nagyobb munkaterhelés miatt erősebb hardveres teljesítményt igénylő felhasználók számára lehetnek ideálisak a HP új Elite és Pro asztali gépei, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek a multitaskingra alapuló igényeknek is.

 

A HP EliteDesk 805 G6 Sorozatú PC-k továbbfejlesztett borítása modern megjelenést biztosít, a sokoldalú kialakításnak és a bővíthetőségnek köszönhetően pedig könnyedén személyre szabhatók. A felhasználói élmény fokozása érdekében a HP Run Quiet Design minimalizálja a zajhatást, a VR támogatással pedig nagyteljesítményű munkavégzés is lehetséges. Az új asztali gépek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy vállalati szinten is növeljék a hatékonyságukat, mindezt kiemelkedő megbízhatóság, adatbiztonság és kezelhetőség mellett, a számukra ideális kialakításban.

  • A HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC kompakt, nagyteljesítményű számítógép, amely a Mini-in-One Kijelzővel együtt használva könnyedén elfér egy nyitott irodában.
  • A HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor modell a HP első AMD-alapú, dual M.2 meghajtóval rendelkező, kisméretű üzleti számítógépei közé tartozik.

 

A HP ProDesk 405 G6 Sorozat gépeit a növekvő vállalkozások számára tervezték. A legújabb AMD Ryzen PRO Series Desktop processzornak köszönhetően kiemelkedő teljesítményt és sokoldalúságot kínálnak a csendesebb és energiatakarékos kialakítás mellett.

A HP E24d és E27d G4 konferencia-monitorok egyszerűbbé teszik a munkavállalók számára a távoli együttműködést.

 

A munkavállalók közel fele nem megfelelő felszereléssel dolgozik otthonról, a távolról dolgozók 60 százaléka pedig nem rendelkezik külön, a munkavégzésre kialakított térrel. A HP új monitorai segítik az együttműködéseket, hiszen a felhasználók igényeit és a rendelkezésre álló területet figyelembe véve készültek. 

 

A HP E24d és E27d konferencia-monitorok biztosítják a felhasználóknak azokat az eszközöket, amelyekre a virtuális együttműködéshez szükségük lehet. A Zoom-kompatibilis monitorok a beépített pop-up webkamerának, a mikrofonnak és a beépített hangszórónak köszönhetően lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy külső kiegészítők nélkül is gond nélkül csatlakozhassanak a videókonferenciához. Az új konferencia-monitorok dokkolóval is rendelkeznek, így a felhasználók egyetlen kábel segítségével csatlakoztathatják a laptopjukhoz vagy asztali számítógépükhöz 100W USB-C tápellátással.

 

Új beszerzési és flottakezelési lehetőségek

A kis- és középvállalkozások 57 százaléka tervezi hosszú távon biztosítani munkavállalóik számára az otthoni munkavégzés lehetőségét, ez pedig kihívások elé állítja őket, hiszen a távolról dolgozó munkavállalók támogatása, védelme és irányítása mellett biztosítaniuk kell a munkavégzés folyamatosságát is. 

 

Az eszközök életciklusának könnyebb kezelhetősége érdekében a HP frissítette és egyszerűsítette HP Device as a Service (DaaS) programját. Az ügyfelek világszerte egységes megoldást használhatnak, függetlenül attól, hogy egy adott országban vagy globálisan működnek. Az ügyfelek egyedi igényeiknek megfelelően testre szabhatják a DaaS program elemeit és további, opcionális HP- vagy Partnerszolgáltatásokkal bővíthetik. A partnerek a továbbfejlesztett HP DaaS program alapjaira építve egyedi, testreszabott megoldásokat kínálhatnak ügyfeleik számára, a HP Integrated Financial Solutions pedig rugalmas fizetési megoldásokat kínál az ügyfélszerzés és jövőbeli együttműködések megkönnyítése. A HP TechPulse, a DaaS szolgálatatások alapját jelentő analitikus platform folyamatosan fejlődik és MI alapú segítséget nyújt az ügyfeleknek vállalkozásuk működtetésében.

 

 

 

Árak és elérhetőség

  • HP ProBook 600 G8 PC Sorozat Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP ProBook 400 G8 PC Sorozat Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor PC Magyarországon várhatóan októberben lesz elérhető.
  • HP Desktop 405 G6 Desktop Mini PC Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP Desktop 405 G6 Small Form Factor PC Magyarországon várhatóan októberben lesz elérhető.
  • HP E24D and E27D G4 Konferencia-monitorok Magyarországon várhatóan októberben lesznek elérhetők.
  • HP Device as a Service frissítések már elérhetők az ügyfelek számára.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta az ipari kereslet igényeit kielégítő, legújabb nyomdai innovációs csomagját

A Xerox bejelentette legújabb nyomdaipari innovációs csomagját, beleértve az új nyomdagépeket, a meglévő nyomtatók technológiai fejlesztéseit, valamint a sebességet és a termelékenységet javító mesterséges intelligenciát és automatizálási funkciókat.

2020. november 22. 17:31

Sokoldalú kijelzőt mutatott be a Samsung

A Samsung bemutatja az új, sokoldalúan használható kijelzőkből álló Smart Monitor termékcsaládját. Az elérhető árú eszközök egyedi funkcióiknak köszönhetően egyaránt alkalmasak munkára, tanulásra vagy akár szórakozásra is.

2020. november 21. 17:49

Szórakozás az íróasztalnál

Az MMD, a kijelzők vezető szakértője és a Philips monitors márkalicencpartnere bejelenti a Philips E Line PC gaming monitor család két új taggal való bővülését: érkeznek a Philips 242E1GAEZ (23,8"/60,5 cm) és a Philips 272E1GAEZ (27”/68,6 cm) modellek, az idén ősszel bejelentett két új képernyő, a Philips 242E1GAJ és a Philips 272E1GAJ után. A két új modell magasságban állítható állvánnyal rendelkezik a betekintési kényelem maximalizálása érdekében, így ötvözve a szórakozásközpontú és ergonómiai funkciókat az ideális nézési élmény biztosításához.

2020. november 20. 12:16

A Porsche Design és az AOC új gaming monitort mutatott be

A Porsche Design exkluzív életstílus márka és az AOC, a gaming monitor piac vezető szereplője összefogtak, hogy megalkossák az legelső Porsche Design AOC AGON gaming monitort. A 27 hüvelykes (68,58 cm) PD27 egy versenyautó vezetéséhez hasonló élményt kínál: magas oktánszámú specifikációk (27 hüvelykes QHD panel, 240 Hz frissítési ráta, 0,5 ms MPRT), modern, tekinteteket vonzó, autóversenyzés által inspirált dizájn és funkciók széles tárháza, amelyek hasznosak a mindennapi használat során és a hosszú játékok alatt egyaránt. Az új monitor lenyűgöző dizájnja már a hivatalos piacra dobás előtt elnyerte a Red Dot Award 2020 díjat.

2020. november 13. 15:21

Igény szerint alakítható, kényelmes munkaállomás

Új szintre emelik a hatékonyságot és a kényelmet az LG Electronics (LG) innovatív kialakítású, már hazánkban is kapható Ergo-szériás monitorai, melyek otthonról dolgozók millióinak jelenthetnek ideális választást. Az LG pontos színvisszaadást, valamint egyszerű, egykábeles USB-C adatátvitelt kínáló UltraGear, UltraWide, UltraFine és QHD monitoraihoz érkező új, ergonomikus formatervezési megoldás a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja munka és játék közben.

2020. október 19. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás