A Ricoh új, intelligens eszközöket kínál a digitális munkahelyeknek

forrás: Prím Online, 2019. január 23. 16:59

A Ricoh bemutatta új intelligens eszközeinek első sorozatát, amelyet a mai digitális munkahelyek folyamatosan változó igényeihez tervezett. A sorozat a Ricoh Dynamic Workplace Intelligence megközelítésének eredménye, és a Ricoh új Always Current Technology (ACT) platformjának részeként gondoskodik arról, hogy a termékek műszaki képességei a vásárlói igényeknek megfelelően fejlődjenek. 

A Ricoh Always Current Technology platformja lehetővé teszi, hogy az emberek intelligensebben dolgozhassanak bővíthetőséget, biztonságot, fenntarthatóságot és egyszerűséget kínáló technológiákkal. A felhasználók új alkalmazásokat, funkciókat és frissítéseket tölthetnek le közvetlenül az eszközükre, amint azok elérhetővé válnak, így teljes agilitást és rugalmasságot élvezhetnek. A platform segítségével a digitális munkahelyek műveleteiket legújabb igényeik szerint frissíthetik, miközben teljesen naprakészen tartják biztonsági funkcióikat és szoftvereiket. Emellett azonnal hozzáférhetnek a frissítésekhez, amint azok piacra kerültek, így nincs szükség új hardverek vásárlására a további funkciók használatához, és nem szükséges megvárni, míg lejárnak a szerződésben meghatározott időtartamok. Ezenfelül a Ricoh Intelligens Support garantálja, hogy a szoftverfrissítések távolról is gyorsan elvégezhetők legyenek, így a felhasználó számára maximalizálható a hasznos üzemidő.

 

Az új IM C sorozatú A3 színes MFP-k az elsők az intelligens eszközök közül, amelyeket a Ricoh a következő generációs platformmal visz piacra. A hamarosan megjelenő új irodai nyomtatási fejlesztések között van a Ricoh Cloud Workflow Solutions, az innovatív felhőalapú technológiák gyűjteménye, amely összehangolt egyszerűséget kínál megfizethető, skálázható, előfizetés alapú csomagokban, amelyekkel az ügyfelek fejleszthetik vállalatukat.

 

A Ricoh Always Current Technology 13 új A3 színes intelligens MFP-vel érkezik Európába, többek között a RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 és IM C6000 eszközökkel. Ezek az eszközök 20, 25, 30, 35, 45, 55 illetve 60 oldalt nyomtatnak percenként (ppm). Nyomtatási, szkennelési, másolási, faxolási és befejezési (finiser) támogatás akár SRA3 méretig és alapkiépítésben tartalmazza a mobilnyomtatási megoldásokat. Minden eszköz EPEAT tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója elmondta: „A digitális munkahelyek lehetőségeinek kiterjesztéséhez kulcsfontosságú az információbiztonság, és az azonnali rendelkezésre állás. Az információbiztonság elsőrendű tervezési szempont a Ricoh-nál, ezért ezek az intelligens MFP-k is kihasználják a hardveres titkosítás lehetőségeit.”

 

Az új eszközöket elláttuk a Ricoh Okos Kezelőpanelével, valamint egy továbbfejlesztett processzorral, amely gyorsabb kapcsolatot nyújt az alkalmazások és a gördülékeny, reszponzív érintőképernyő között. Az új funkciók az ügyfelek visszajelzésein alapulnak, és a jobb hozzáférést, valamint a magasabb szintű felhasználói élményt célozzák. Az új felület személyre szabható az adott munkahelyek, munkamenetek és igények sajátosságainak megfelelően. A Ricoh szolgáltatási szakértői távolról hozzáférhetnek egy eszköz Okos Kezelőpaneljéhez a gyors hibaelhárítás érdekében, és képesek automatikus firmware frissítéseket ütemezni.

 

Mills hozzáteszi: „A mai vállalatoknak szédítő sebességgel kellene alkalmazkodniuk a változásokhoz. Felismertük, hogy ügyfeleinknek új és változó igényeik vannak, és a munkahelyek kiléptek a hagyományos irodai környezetekből. Más okos eszközökhöz hasonlóan, az új intelligens eszközeink kínálatával az ügyfeleink bármikor bármilyen alkalmazást telepíthetnek, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy intelligensebben és hatékonyabban dolgozhassanak.  Új megközelítésünk a Dynamic Workplace Intelligence nevet kapta, mert azt tükrözi, ahogyan ügyfeleinkkel dolgozunk azon, hogy megfeleljünk a digitális munkahelyük minden igényének.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

2024. február 10. 12:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30