A Ricoh új, intelligens eszközöket kínál a digitális munkahelyeknek

forrás: Prím Online, 2019. január 23. 16:59

A Ricoh bemutatta új intelligens eszközeinek első sorozatát, amelyet a mai digitális munkahelyek folyamatosan változó igényeihez tervezett. A sorozat a Ricoh Dynamic Workplace Intelligence megközelítésének eredménye, és a Ricoh új Always Current Technology (ACT) platformjának részeként gondoskodik arról, hogy a termékek műszaki képességei a vásárlói igényeknek megfelelően fejlődjenek. 

A Ricoh Always Current Technology platformja lehetővé teszi, hogy az emberek intelligensebben dolgozhassanak bővíthetőséget, biztonságot, fenntarthatóságot és egyszerűséget kínáló technológiákkal. A felhasználók új alkalmazásokat, funkciókat és frissítéseket tölthetnek le közvetlenül az eszközükre, amint azok elérhetővé válnak, így teljes agilitást és rugalmasságot élvezhetnek. A platform segítségével a digitális munkahelyek műveleteiket legújabb igényeik szerint frissíthetik, miközben teljesen naprakészen tartják biztonsági funkcióikat és szoftvereiket. Emellett azonnal hozzáférhetnek a frissítésekhez, amint azok piacra kerültek, így nincs szükség új hardverek vásárlására a további funkciók használatához, és nem szükséges megvárni, míg lejárnak a szerződésben meghatározott időtartamok. Ezenfelül a Ricoh Intelligens Support garantálja, hogy a szoftverfrissítések távolról is gyorsan elvégezhetők legyenek, így a felhasználó számára maximalizálható a hasznos üzemidő.

 

Az új IM C sorozatú A3 színes MFP-k az elsők az intelligens eszközök közül, amelyeket a Ricoh a következő generációs platformmal visz piacra. A hamarosan megjelenő új irodai nyomtatási fejlesztések között van a Ricoh Cloud Workflow Solutions, az innovatív felhőalapú technológiák gyűjteménye, amely összehangolt egyszerűséget kínál megfizethető, skálázható, előfizetés alapú csomagokban, amelyekkel az ügyfelek fejleszthetik vállalatukat.

 

A Ricoh Always Current Technology 13 új A3 színes intelligens MFP-vel érkezik Európába, többek között a RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 és IM C6000 eszközökkel. Ezek az eszközök 20, 25, 30, 35, 45, 55 illetve 60 oldalt nyomtatnak percenként (ppm). Nyomtatási, szkennelési, másolási, faxolási és befejezési (finiser) támogatás akár SRA3 méretig és alapkiépítésben tartalmazza a mobilnyomtatási megoldásokat. Minden eszköz EPEAT tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

 

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója elmondta: „A digitális munkahelyek lehetőségeinek kiterjesztéséhez kulcsfontosságú az információbiztonság, és az azonnali rendelkezésre állás. Az információbiztonság elsőrendű tervezési szempont a Ricoh-nál, ezért ezek az intelligens MFP-k is kihasználják a hardveres titkosítás lehetőségeit.”

 

Az új eszközöket elláttuk a Ricoh Okos Kezelőpanelével, valamint egy továbbfejlesztett processzorral, amely gyorsabb kapcsolatot nyújt az alkalmazások és a gördülékeny, reszponzív érintőképernyő között. Az új funkciók az ügyfelek visszajelzésein alapulnak, és a jobb hozzáférést, valamint a magasabb szintű felhasználói élményt célozzák. Az új felület személyre szabható az adott munkahelyek, munkamenetek és igények sajátosságainak megfelelően. A Ricoh szolgáltatási szakértői távolról hozzáférhetnek egy eszköz Okos Kezelőpaneljéhez a gyors hibaelhárítás érdekében, és képesek automatikus firmware frissítéseket ütemezni.

 

Mills hozzáteszi: „A mai vállalatoknak szédítő sebességgel kellene alkalmazkodniuk a változásokhoz. Felismertük, hogy ügyfeleinknek új és változó igényeik vannak, és a munkahelyek kiléptek a hagyományos irodai környezetekből. Más okos eszközökhöz hasonlóan, az új intelligens eszközeink kínálatával az ügyfeleink bármikor bármilyen alkalmazást telepíthetnek, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy intelligensebben és hatékonyabban dolgozhassanak.  Új megközelítésünk a Dynamic Workplace Intelligence nevet kapta, mert azt tükrözi, ahogyan ügyfeleinkkel dolgozunk azon, hogy megfeleljünk a digitális munkahelyük minden igényének.”

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás