A TP Vision két rangos EISA-díjat nyert a Philips TV termékeivel

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 15. 17:36

A TP Vision továbbra is figyelemreméltó szakmai elismerésekben részesül a Philips Ambilight TV modellek rendkívül sikeres termékfejlesztéséért: a vállalatot ismét a legmagasabb szinten ismerték el, a 2023/24-es nagy presztízsű EISA gálán két díjat is nyertek. 

 

• Az 55"-os OLED818 nyerte az EISA Best Buy OLED TV 2023-2024 díját. 

• Az 55"-os PUS8818 - The One – az EISA Family TV 2023-2024 díjban részesült.

 

A díjak igazolják a Philips TV & Sound különleges pozícióját, hiszen ez az egyetlen "A" kategóriás CE márka, mely még mindig Európában van és amely továbbra is folytatja jelentős beruházásait a technológiai K+F, termékfejlesztés és házon belüli formatervezés terén. 

 

 

Az Ambilight TV-k egyedülállóan sikeresek a piacon, köszönhetően a kiemelkedő kép- és hangminőség, az innovatív technológia és a kivételes európai design kombinációjának - valamint az Ambilight egyedülálló, magával ragadó hatásának -, amely kvalitások ismét elnyerték az EISA szakértő zsűrijének tetszését.  

 

 

Újra egy Philips OLED TV győzött a tévépiac csúcskategóriájában, de a vállalat "The One" 8818 LCD Ambilight modellje is bizonyította az Ambilight TV család kiemelkedő minőségét az EISA Family TV 2023/24 díjának elnyerésével. Egy könnyen elérhető modell, mely egyszerre nyújt nagy teljesítményű kép- és hangminőséget, valamint az összes nélkülözhetetlen funkciót is biztosítja. 

 

 

Az EISA Awards (Expert Imaging and Sound Association) az AV-iparág szakértőinek legmagasabb szintű elismerését jelenti. A szervezet immár 41 éve választja ki a televíziós, képalkotó és hangtechnikai termékek legjobbjait – melyeket egyenként vesz górcső alá az EISA zsűri, a világ 30 országának 59 legelismertebb technológiai szaklapjának képviselői és tech gurui. 

 

Martijn Smelt, a TP Vision marketingigazgatója az EISA-díjak elnyerésére reflektálva a következőket mondta: "A TP Vision csapata minden díjat örömmel fogad, és sok díjat nyer, de különösen büszkék vagyunk az EISA Awards elnyerésére, mivel a zsűri képviselői a CE-ipar legelismertebb és legavatottabb szakértői. Az Ambilight TV-k és Fidelio Audio termékek minden részletének házon belüli fejlesztésére fordított hatalmas befektetésünk továbbra is meghatározó előnyt jelent a piacon, és nagyon örülünk, hogy több EISA díjat is elnyertünk mind a TV, mind az audio kategóriában." 

 

A 2023/24-es díj nyertesei

 

Az 55OLED818-as modellnek az EISA 2023-2024-es év legjobb OLED TV díjának odaítélése során a zsűri a következőket mondta: A kiváló képteljesítmény és a pénztárcabarát ár teszi az 55OLED818-as OLED-tévét az erős mezőnyű középkategóriás piac legjobbikává. A márka korábbi 8-as sorozatú modelljeinek sikerére építve az új készülék a Philips P5 processzorának, az Ambilight rendszernek, a felhasználói felületnek és még sok másnak a fejlesztését ötvözi. A 4K HDR-tartalmakkal pompásan teljesít, kiváló a fényszabályozás és kontraszt, valamint kiemelkedő tónuskezelés jellemzi, miközben a HD-anyagokat is hatékonyan skálázza fel. A Philips képernyőkhöz híven az 55OLED818 képbeállításához rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, plusz a jól kialakított alapkonfiguráció a könnyű használatot biztosítja. A Google TV kompatibilitás, a HDMI 2.1 csatlakozó és az ütős integrált hangrendszer teszi teljessé a nyerő csomagot. 

 

 

A zsűri a "The One" (55PUS8818) EISA Family TV 2023/24 címre történő kiválasztásakor elismerte: a Philips 55 hüvelykes, Ambilight LCD-televíziója a nappalinkat veszi célba, köszönhetően a széles betekintési szöget támogató S-IPS panelnek, az átütő, fényes képteljesítményének, melyet a környezeti fények sem befolyásolnak. Az ikonikus márka által az otthoni szórakoztatás mindeneseként pozícionált 55PUS8818 modell megfelel a célnak a 2x40 W-os hangzás, a több formátumú HDR-kezelés, a játékra való alkalmasság és a tartalomgazdag Google TV intelligens platform révén. Emellett DTS Play-Fi integrációval is rendelkezik, így a TV egy többszobás hangrendszer részévé válhat, vagy átveheti a középső csatorna feladatait egy térhatású hangrendszerben. A Philips elegáns formaterve szintén elismerésre méltó, de az 55PUS8818 képminősége és megfizethető árazása az, ami igazán kiváló vétellé teszi. 

Mind az 55"-os OLED818, mind az 55"-os PUS8818 már elérhető Magyarországon. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40