Interaktív kiállításon ismerhetők meg a különböző iparágaknak szánt LG készülékek

forrás: Prím Online, 2023. február 1. 16:58

Az LG Electronics (LG) a barcelonai Integrated Systems Europe (ISE) 2023 kiállításon mutatja be a csúcstechnológiát képviselő digitáliskijelző-megoldásainak teljes portfólióját, beleértve a LED, a Micro LED és az átlátszó OLED kijelzőket is. A készülékeket több digitalizált térben tárják a közönség elé, bemutatva a különböző iparágak – többek között a kiskereskedelem, a vállalati szféra, az oktatás és a vendéglátóipar – számára kínálkozó felhasználási lehetőségeket és alkalmazásokat.

Az LG az idei audiovizuális és rendszerintegrációs kiállításon a Life, Be Bloomed (Élet, virágozz ki) témáját követve olyan innovatív kijelzőmegoldásokat mutat be, amelyek a felhasználási lehetőségek széles skáláját kínálják. A vállalat standjának látogatói megtekinthetik azokat a hatékonyabb üzleti kommunikációt elősegítő készülékeket, amelyek a jól láthatóság mellett zökkenőmentesen integrálhatóak a különböző kereskedelmi környezetekbe, valamint azokat a megoldásokat, amelyek tökéletesen közvetítik a lenyűgöző digitális műalkotások üzeneteit és dinamizmusát.

 

Mind méretben, mind képminőségben igazán lenyűgöző kijelzővel debütál az ISE-n az óriási, 272 hüvelykes LG MAGNIT 8K Micro LED (LSAB007 modell). A hatalmas Micro LED kijelző a több millió, önálló fénykibocsátásra képes, mikrométeres méretkategóriába tartozó pixel segítségével kivételes élénkségű és mélységű képeket hoz létre, a 8K (7680 x 4320) felbontás pedig borotvaéles részletességet nyújt.

 

 

Az LG MAGNIT 8K mindemellett lenyűgöző színkonzisztenciát és széles betekintési szöget is kínál. Ez a figyelemre méltó kijelzőmegoldás exkluzív, a természet világának szépségét és fenségességét megmutató 8K felvételekkel várja a vállalat standjának látogatóit. Hatalmas méretével és kiváló képminőségével az LG MAGNIT optimális megoldást jelent a médiaművészeti alkotások nyilvános terekben való bemutatására, valamint vezérlőtermekben, tárgyalótermekben, vállalati és szállodai lobbikban történő használatra.

 

A látogatók elkápráztatását szolgálja az is, hogy az LG kiállítóterme bejáratának mindkét oldalát összesen 56 darab átlátszó OLED kijelzővel (55EW5G-V modell) borították be, e kijelzőket pedig az LG 8K Micro LED készülékkel szinkronizálták össze. Az itt megjelenített, magával ragadó médiaművészeti élmény a színek és csodák világába repíti nézőket – egy olyan világba, amelyet a vállalat élvonalbeli kijelzőtechnológiái keltenek életre.

 

 

Az ISE 2023 kiállításon az LG először mutatja be a virtuális produkciós stúdiók számára készült megoldásait is. A virtuális produkciós stúdió alkalmazása lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy élőszereplős felvételeket forgassanak egy olyan, teljesen digitális háttér előtt, amely a virtuális díszleteket egy sor, egymással zökkenőmentesen összekapcsolt LED-képernyőn jeleníti meg. Az LG és szakmai partnerei, köztük a Mo-Sys és az ARRI egyrészt azt mutatják meg a látogatók számára, hogyan működik egy virtuális produkciós stúdió, illetve az hogyan használható például filmek és tévéműsorok, valamint a vállalatok belső műsorszolgáltatása esetén, másrészt pedig bemutatják az LG LED-kijelzőit és a kapcsolódó megoldásokat.

 

Az LG standjának középpontjában a Floating CUBE LED áll, amely egy a szemet gyönyörködtető, lebegő, négy 2K LED-kijelzőt (LSCB012 modell) kreatívan kombináló LED-szobor. A Tensegrityn, vagyis a feszített integritás szerkezeti elvén alapuló CUBE egy meghökkentő, háromdimenziós, anamorfikus, a kijelzők felületén mozgó és áramló digitális művészeti alkotást jelenít meg. Az LG precíz megjelenítésű LED-kijelzői élethű képminőséget biztosítanak, a CUBE installáció 90 fokos, szorosan illeszkedő sarokkialakítása pedig azt az érzést erősíti, hogy valódi, 3D-s tárgyakat látunk egy tényleges, fizikai térben elhelyezve.

 

Az LG az ISE 2023 kiállításon bemutatja új digitális oktatási megoldását, az LG CreateBoardot (TR3DK modell) is. Az interaktív digitális tábla a diákok bevonására, tájékoztatására és inspirálására, valamint a nagyobb együttműködésre ösztönöz azáltal, hogy az új modellben elérhető a tartalomkészítést és -írást szolgáló LG CreateBoard Lab funkció, valamint a vezeték nélküli tartalom- és képernyőmegosztást lehetővé tévő LG CreateBoard Share szolgáltatás is. Szintén bemutatják az LG ConnectedCare DMS-t: ez az iskolák és más oktatási szervezetek számára megalkotott felhőalapú eszközkezelési megoldás lehetővé teszi több kijelző távoli kezelését.

 

 

Átfogó kiállításának részeként az LG olyan, kényelmesen használható, felhőalapú menedzsment-megoldásokat is bemutat, amelyek a legkülönbözőbb iparágak igényeihez igazodnak; beleértve a kiskereskedelmet, a vállalati szférát, az oktatást és a vendéglátóipart is. Az LG Pro:Cloud például egy felhőplatform az LG tartalomkezelési megoldásainak (CMS) – beleértve a Pro:Centric Cloudot (vendéglátás) és a SuperSign Cloudot – eléréséhez, míg az LG ConnectedCare egy távoli eszközmenedzsment-megoldás, amely lehetővé teszi a kijelzők felügyeletét, az energiafelhasználás ellenőrzését, valamint és a kijelző fényerejének beállítását az integrált Energy Dashboardon keresztül.* 

 

Az ISE 2023 kiállításon az LG fenntarthatóság melletti elkötelezettsége is teljes mértékben megmutatkozik. A vállalat legújabb B2B megoldásai az LG Jobb életet mindenkinek vízióját követve energiahatékonyságot, csökkentett erőforrás-igényt, fokozott újrahasznosíthatóságot és fejlettebb akadálymentességet kínálnak.**  Az ESG zónában a látogatók olyan innovációkat fedezhetnek fel, mint például azok a felhőalapú intelligens energiagazdálkodási megoldások, amelyek segítenek csökkenteni az energiafogyasztást, valamint részben újrahasznosított műanyagból készült alkatrészeket tartalmazó a 4K UHD kijelző (UL3J-EP modell), továbbá megtekinthetik az LG Kioszkot, amely a taktilis billentyűzettel segíti a látássérültek digitális integrációját.

 

„Az ISE 2023 kiállításon az LG azt mutatja be, hogy kijelzőmegoldásai gyakorlatilag bármilyen kereskedelmi szektorban, illetve az élet bármely területén képesek hozzáadott értéket teremteni” – mondta Paik Ki-mun, az LG üzleti megoldások divíziójának információs kijelzőkért felelős szenior alelnöke. „Kijelzőmegoldásaink jóval többek, mint pusztán a tartalmak megjelenítésére szolgáló képernyők, hiszen segíthetnek a kapcsolatteremtésben, az alkotásban, a kommunikációban és az együttműködésben is – számos kényelmes, új módon bővítve és digitalizálva mindennapi élményeinket.”

 

___________________________

* Az Energy Dashboard funkció 2023 során jelenik meg.

* www.lg-informationdisplay.com/support/esg

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új SuperWide monitor átfogó USB-C dokkolóállomással

A Philips 45B1U6900C modell egyetlen képernyőben egyesíti a dupla monitoros elrendezést. A Philips 45B1U6900C nagy, 44,5 hüvelykes (113 cm képátlójú), dupla QHD (5120 x 1440) felbontású képernyővel és számos egyéb, a professzionális multitaskingot segítő funkcióval rendelkezik, mint például: USB-C dokkoló RJ45 (Gigabit Ethernet) bemenettel, 32:9 SuperWide képaránnyal, 1500R görbülettel és 178/178 fokos betekintési szögekkel.

2023. március 30. 09:57

Itt az AGON 5 gaming monitor legújabb tagja

Az AGON by AOC bemutatja az AGON 5 gamer monitor sorozat következő modelljét. A 31,5 hüvelykes (80 cm) AGON AG325QZN/EU Fast VA panellel rendelkezik, amely villámgyors 240 Hz frissítési rátával képes üzemelni. 

2023. március 25. 13:59

Évente több százezer forint megtakarítást hozhat a piezotintás nyomtatás

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

2023. március 24. 18:00

Az új Legion laptopok a teljesítményt és a hordozhatóságot ötvözik

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

2023. március 24. 16:43

A Philips bemutatja a díjnyertes hordozható monitort kettős USB-C-vel

Az új hordozható Philips 16B1P3302D monitor egy tökéletes útitárs. A Philips 16B1P3302D modell a Philips monitors hordozható sorozatának részeként jelenik meg. A monitor dizájn-identitása elnyerte a 2021 iF Product Design Award címet, és a 2021 Red Dot díjat is elhozta.

2023. március 22. 20:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08