Interaktív kiállításon ismerhetők meg a különböző iparágaknak szánt LG készülékek

forrás: Prím Online, 2023. február 1. 16:58

Az LG Electronics (LG) a barcelonai Integrated Systems Europe (ISE) 2023 kiállításon mutatja be a csúcstechnológiát képviselő digitáliskijelző-megoldásainak teljes portfólióját, beleértve a LED, a Micro LED és az átlátszó OLED kijelzőket is. A készülékeket több digitalizált térben tárják a közönség elé, bemutatva a különböző iparágak – többek között a kiskereskedelem, a vállalati szféra, az oktatás és a vendéglátóipar – számára kínálkozó felhasználási lehetőségeket és alkalmazásokat.

Az LG az idei audiovizuális és rendszerintegrációs kiállításon a Life, Be Bloomed (Élet, virágozz ki) témáját követve olyan innovatív kijelzőmegoldásokat mutat be, amelyek a felhasználási lehetőségek széles skáláját kínálják. A vállalat standjának látogatói megtekinthetik azokat a hatékonyabb üzleti kommunikációt elősegítő készülékeket, amelyek a jól láthatóság mellett zökkenőmentesen integrálhatóak a különböző kereskedelmi környezetekbe, valamint azokat a megoldásokat, amelyek tökéletesen közvetítik a lenyűgöző digitális műalkotások üzeneteit és dinamizmusát.

 

Mind méretben, mind képminőségben igazán lenyűgöző kijelzővel debütál az ISE-n az óriási, 272 hüvelykes LG MAGNIT 8K Micro LED (LSAB007 modell). A hatalmas Micro LED kijelző a több millió, önálló fénykibocsátásra képes, mikrométeres méretkategóriába tartozó pixel segítségével kivételes élénkségű és mélységű képeket hoz létre, a 8K (7680 x 4320) felbontás pedig borotvaéles részletességet nyújt.

 

 

Az LG MAGNIT 8K mindemellett lenyűgöző színkonzisztenciát és széles betekintési szöget is kínál. Ez a figyelemre méltó kijelzőmegoldás exkluzív, a természet világának szépségét és fenségességét megmutató 8K felvételekkel várja a vállalat standjának látogatóit. Hatalmas méretével és kiváló képminőségével az LG MAGNIT optimális megoldást jelent a médiaművészeti alkotások nyilvános terekben való bemutatására, valamint vezérlőtermekben, tárgyalótermekben, vállalati és szállodai lobbikban történő használatra.

 

A látogatók elkápráztatását szolgálja az is, hogy az LG kiállítóterme bejáratának mindkét oldalát összesen 56 darab átlátszó OLED kijelzővel (55EW5G-V modell) borították be, e kijelzőket pedig az LG 8K Micro LED készülékkel szinkronizálták össze. Az itt megjelenített, magával ragadó médiaművészeti élmény a színek és csodák világába repíti nézőket – egy olyan világba, amelyet a vállalat élvonalbeli kijelzőtechnológiái keltenek életre.

 

 

Az ISE 2023 kiállításon az LG először mutatja be a virtuális produkciós stúdiók számára készült megoldásait is. A virtuális produkciós stúdió alkalmazása lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy élőszereplős felvételeket forgassanak egy olyan, teljesen digitális háttér előtt, amely a virtuális díszleteket egy sor, egymással zökkenőmentesen összekapcsolt LED-képernyőn jeleníti meg. Az LG és szakmai partnerei, köztük a Mo-Sys és az ARRI egyrészt azt mutatják meg a látogatók számára, hogyan működik egy virtuális produkciós stúdió, illetve az hogyan használható például filmek és tévéműsorok, valamint a vállalatok belső műsorszolgáltatása esetén, másrészt pedig bemutatják az LG LED-kijelzőit és a kapcsolódó megoldásokat.

 

Az LG standjának középpontjában a Floating CUBE LED áll, amely egy a szemet gyönyörködtető, lebegő, négy 2K LED-kijelzőt (LSCB012 modell) kreatívan kombináló LED-szobor. A Tensegrityn, vagyis a feszített integritás szerkezeti elvén alapuló CUBE egy meghökkentő, háromdimenziós, anamorfikus, a kijelzők felületén mozgó és áramló digitális művészeti alkotást jelenít meg. Az LG precíz megjelenítésű LED-kijelzői élethű képminőséget biztosítanak, a CUBE installáció 90 fokos, szorosan illeszkedő sarokkialakítása pedig azt az érzést erősíti, hogy valódi, 3D-s tárgyakat látunk egy tényleges, fizikai térben elhelyezve.

 

Az LG az ISE 2023 kiállításon bemutatja új digitális oktatási megoldását, az LG CreateBoardot (TR3DK modell) is. Az interaktív digitális tábla a diákok bevonására, tájékoztatására és inspirálására, valamint a nagyobb együttműködésre ösztönöz azáltal, hogy az új modellben elérhető a tartalomkészítést és -írást szolgáló LG CreateBoard Lab funkció, valamint a vezeték nélküli tartalom- és képernyőmegosztást lehetővé tévő LG CreateBoard Share szolgáltatás is. Szintén bemutatják az LG ConnectedCare DMS-t: ez az iskolák és más oktatási szervezetek számára megalkotott felhőalapú eszközkezelési megoldás lehetővé teszi több kijelző távoli kezelését.

 

 

Átfogó kiállításának részeként az LG olyan, kényelmesen használható, felhőalapú menedzsment-megoldásokat is bemutat, amelyek a legkülönbözőbb iparágak igényeihez igazodnak; beleértve a kiskereskedelmet, a vállalati szférát, az oktatást és a vendéglátóipart is. Az LG Pro:Cloud például egy felhőplatform az LG tartalomkezelési megoldásainak (CMS) – beleértve a Pro:Centric Cloudot (vendéglátás) és a SuperSign Cloudot – eléréséhez, míg az LG ConnectedCare egy távoli eszközmenedzsment-megoldás, amely lehetővé teszi a kijelzők felügyeletét, az energiafelhasználás ellenőrzését, valamint és a kijelző fényerejének beállítását az integrált Energy Dashboardon keresztül.* 

 

Az ISE 2023 kiállításon az LG fenntarthatóság melletti elkötelezettsége is teljes mértékben megmutatkozik. A vállalat legújabb B2B megoldásai az LG Jobb életet mindenkinek vízióját követve energiahatékonyságot, csökkentett erőforrás-igényt, fokozott újrahasznosíthatóságot és fejlettebb akadálymentességet kínálnak.**  Az ESG zónában a látogatók olyan innovációkat fedezhetnek fel, mint például azok a felhőalapú intelligens energiagazdálkodási megoldások, amelyek segítenek csökkenteni az energiafogyasztást, valamint részben újrahasznosított műanyagból készült alkatrészeket tartalmazó a 4K UHD kijelző (UL3J-EP modell), továbbá megtekinthetik az LG Kioszkot, amely a taktilis billentyűzettel segíti a látássérültek digitális integrációját.

 

„Az ISE 2023 kiállításon az LG azt mutatja be, hogy kijelzőmegoldásai gyakorlatilag bármilyen kereskedelmi szektorban, illetve az élet bármely területén képesek hozzáadott értéket teremteni” – mondta Paik Ki-mun, az LG üzleti megoldások divíziójának információs kijelzőkért felelős szenior alelnöke. „Kijelzőmegoldásaink jóval többek, mint pusztán a tartalmak megjelenítésére szolgáló képernyők, hiszen segíthetnek a kapcsolatteremtésben, az alkotásban, a kommunikációban és az együttműködésben is – számos kényelmes, új módon bővítve és digitalizálva mindennapi élményeinket.”

 

___________________________

* Az Energy Dashboard funkció 2023 során jelenik meg.

* www.lg-informationdisplay.com/support/esg

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

25. évfordulója alkalmából a Thermaltake bemutatta Hydrangea Blue kollekcióját

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája büszkén ünnepli 25. évfordulóját, és egy különleges, új színű kollekciót dob piacra Hydrangea Blue színben. Az elmúlt 25 évben a Thermaltake a „Tökéletes felhasználói élmény nyújtása” szellemiségét követte a PC-rajongóknak szánt csúcskategóriás és sokszínű termékek folyamatos bevezetésével. 

2024. február 15. 14:31

Az AGON by AOC egy új, QHD felbontású taggal bővíti a G4 sorozatot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – kibővíti AOC GAMING termékcsaládját egy QHD modellel a díjnyertes G2 sorozat utódjának számító G4 sorozatban. A 27 hüvelykes (68.6 cm) AOC GAMING Q27G4X Fast IPS panellel, a QHD (2560x1440) felbontásnak köszönhetően a versenyzői szintű játékélmény érdekében kiváló képélességgel, lenyűgöző 180 Hz frissítési rátával, akár 1 ms GtG válaszidővel és Adaptive-Sync támogatással rendelkezik. 

2024. február 10. 12:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30