Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI

forrás: Prím Online, 2021. november 29. 11:07

Megérkezett a legújabb HUAWEI notebook a magyar piacra. A prémium kialakítású MateBook 14-et nagy sebességű SSD-meghajtóval, Intel Core i5-1135G7 processzorral és Shark fin hűtőrendszerrel szerelték fel. A FullView képernyő 90 százalékos képernyő-test arányt biztosít. A HUAWEI MateBook 14 egyetlen töltéssel egy teljes napig használható, köszönhetően nagy kapacitású 56 Wh-s akkumulátornak. A notebookot kifejezetten arra tervezték, hogy könnyedén együttműködjön más eszközökkel, és munkára, valamint szórakozásra egyaránt alkalmas. 

 

Nagy képernyő-test arány

Az új HUAWEI MateBook 14 képernyője mindössze 4,9 mm-es kávával rendelkezik, így szokatlanul nagy, 90 százalékos képernyő-test arányt biztosít. A 3:2-es képaránnyal és 2K felbontással együtt a FullView kijelző még magával ragadóbb élményt nyújt. Eközben az érintőképernyő még kényelmesebbé teszi a használatát. 

 

Csendes és gyors teljesítmény 

Ami a teljesítményt illeti, az új HUAWEI MateBook 14-et 10 nm-es 11. generációs Intel Core i5-1135G7 processzor hajtja a zökkenőmentes és gyors teljesítmény érdekében. Így a notebook hatékony társa lesz tulajdonosának, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Mindehhez a kifinomult kivitelezés, a kettős szemvédelem, az ujjlenyomat-bekapcsológomb, a hordozható hálózati adapter és a több port is hozzájárul.

 

Előtérben a szemkomfort 

A HUAWEI MateBook 14 2160x1440-es kijelzővel rendelkezik, amely támogatja a 100%-os sRGB színskálát, 185 PPI-t, magas, akár 1500:1 kontrasztarányt és 300 nites csúcsfényerőt. Akár HD-képeket, akár Blu-ray videókat néz a felhasználó, a kijelző élénk színekben és részletekben jeleníti meg a tartalmat. Ezen túlmenően megfelel a TÜV Rheinland Low Blue Light tanúsítványnak és a Flicker Free Certification minősítésnek, így komfortosabb a szemnek.

 

Hordozható, nagykapacitású társ

Az új HUAWEI MateBook 14 a hordozhatóságot és a nagy teljesítményt ötvözi. A készülék 10 nm-es 11. generációs Intel Core i5-1135G7 processzorral és fejlett Intel Iris Xe grafikus vezérlővel van felszerelve, amelyek kiváló teljesítményfeldolgozási képességeket biztosítanak. A komoly kapacitású, 8GB-os RAM és az 512 GB-os nagy sebességű PCIe SSD kiváló hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít a többfeladatos és kreatív munkához. A hűtés érdekében a HUAWEI MateBook 14 továbbfejlesztett HUAWEI Shark fin hűtőrendszerrel rendelkezik, amely két ventilátort és két vastag hőcsövet tartalmaz a hatékony és csendes hűtés érdekében. 

 

Egyetlen töltéssel egy egész napot bír

A z új HUAWEI notebook 56 Wh-s, nagy kapacitású akkumulátorra egyetlen töltéssel egy teljes munkanapon át hajtja a készüléket. A 65 W-os C-típusú USB adapter levehető kábelekkel többféle tápkimenetet támogat. Nem csak a laptopot tudja tölteni, hanem a HUAWEI SuperCharge töltést is biztosítja egyes Huawei okostelefonokhoz. A HUAWEI MateBook 14 a fordított töltést is támogatja kikapcsolt állapotban, amely akkor is megoldást jelent a felhasználóknak, amikor mobil eszközének akkumulátora lemerül. 

 

Több eszközzel való együttműködésre tervezve

A Huawei új modelljében továbbfejlesztette az eszközök közötti együttműködést segítő funkciót és a PC Managert. A MateBook 14 egy egyszerű érintéssel csatlakoztatható okostelefonhoz a Többképernyős együttműködés (Multi-screen Collaboration) megoldásnak köszönhetően. Az okostelefon kijelzője megjelenik a laptop képernyőjén, vagyis egy képernyőn egyszerre két eszközt használhat a felhasználó. Ezenkívül a laptop több eszköz együttműködési képességeivel is bővült, beleértve a HUAWEI MatePad tablet és MateView monitor csatlakoztatását. 

 

A HUAWEI MateBook 14 vezeték nélkül vagy kábelen zökkenőmentesen csatlakoztatható a HUAWEI MateView monitorhoz. A tervezési munkák során a monitor pontosan képes reprodukálni minden részletet és színt, így segítve a felhasználót munka közben. 

 

Elegáns és praktikus kialakítás

Az új notebook minimalista fémes kialakítású, a precíz homokfúvási technológiának köszönhetően bőrbarát érintést és kényelmes fogást biztosít. A notebook nemcsak elegáns, hanem tartós és stabil anyagból készült. A háttérvilágításos billentyűzetnek köszönhetően a gépelés kényelmesebb és élvezetesebb. 

 

Ár 

A HUAWEI MateBook 14 bruttó 399,990 Ft. ajánlott fogyasztói áron érhető el a HUAWEI kereskedelmi partnereinél. 

Kulcsszavak: notebook MateBook 14 Huawei

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59