Freecom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Freecom

Több díjat hozott a Freecomnak a formatervezőkkel való együttműködés

A Freecom számos díjnyertes külső meghajtó és adattároló gyártójaként külön figyelmet fordít az innovációra. Tavaly több elismerés bizonyította ennek a stratégiának a sikerességét, többek között az iF, a Red Dot és a Universal Design Award formatervezési díjak.

Kulcsszavak: díj design Freecom
2013. április 15. 11:29

Freecom külső meghajtó TV programok rögzítésére

A Freecom bemutatta a Mobile Drive Sq TV-t, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy televíziós programokat rögzítsünk rá USB-n keresztül. A kompakt, 2,5 colos SATA merevlemez egy speciálisan tervezett rögzítőegységgel érkezik, aminek segítségével az eszközt könnyedén elhelyezhetjük a tévénk hátoldalán és csatlakoztathatjuk az USB-porthoz.

Kulcsszavak: Freecom winchester
2012. szeptember 24. 13:37

A világ legkisebb Thunderbolt-támogatással rendelkező külső merevlemeze

A Freecom a mai napon bemutatta a legújabb Mobile Drive Mg-t, amely immár a Thunderbolt adatátviteli szabványt is támogatja. Mindössze 15 miliméteres vastagságával és simított magnézium burkolatával, a díjnyertes Mobile Drive Mg mindig vonzó választás a megjelenésre sokat adó Apple rajongók számára. Thunderbolt-támogatásának és 1 terabájtos kapacitásnak köszönhetően az eszköz belseje is kifejezetten impozáns.

Kulcsszavak: Freecom winchester
2012. június 11. 12:14

Televízióhoz kapcsolható külső merevlemez a Freecomtól

A vékony, négyzet alakú ‘Hard Drive Sq’ 3TB-nyi adat tárolását teszi lehetővé és akár közvetlenül TV-hez kapcsolható kényelmes használatot biztosít.

Kulcsszavak: Freecom winchester
2012. április 27. 08:55

A világ legkönnyebb és legkisebb merevlemezes meghajtója

A Freecom nevű vállalat bevezette a világ legkisebb és legkönnyebb 2,5 hüvelykes, USB 2.0 külső merevlemezes meghajtóját.

Kulcsszavak: Freecom winchester
2008. július 29. 16:40

Domina kosztümös USB-meghajtók

A vásárlók figyelmének a felkeltése érdekében a Freecom elektronikai gyártó különös ötlettel állt elő; a vállalat képviselői bemutattak egy olyan USB-meghajtót, amelyet egy méretre szabott domina kosztümbe öltöztettek.

Kulcsszavak: USB Freecom
2006. augusztus 9. 21:07

ToughDrive Pro: az ütésálló külső merevlemez

A holland Freecom hardvergyártó bemutatta 2,5"-os új fejlesztésű biztonságos mobil merevlemezét, amely sokkal jobban bírja az ütéseket, mint a hagyományos meghajtók.

Kulcsszavak: winchester Freecom
2005. október 7. 20:44

Új Freecom külső DVD-író

A Freecom bejelentette legújabb külső DVD-íróját, az FX-50-et, mely a korábbi Portable II termékcsalád leváltására hivatott új generációs Freecom termékek első képviselője.

Kulcsszavak: Freecom DVD+RW DVD+R
2003. július 9. 13:35

Beatman Mini CD I

Számítógép-közeli berkekben egyértelműen az MP3-as hangformátum a divat - gondot egyedül az jelent, hogyan tudjuk a zenei állományokat "mobilizálni". A dalokat memóriachipekben tároló eszközök kínálják az egyik megoldást, a másik út a CD-lemezeken rögzített fájlok irányába vezet.

Kulcsszavak: zene Freecom mp3
2001. szeptember 30. 07:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40