Genesys kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Genesys

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

A világ egyik vezető AI-alapú, globális felhőszolgáltatója, a Genesys új kutatás-fejlesztési (K+F) központot nyitott Budapesten, amely a vállalat magyarországi beruházásának újabb mérföldkövét jelenti. A Genesys 2021-ben vásárolta meg a LogMein Bold360 termékét, ezzel pedig létrehozta magyarországi központját, a Genesys Hungary-t.

2023. november 16. 14:27

Euronet - IBM - Genesys: Kulcsrakész Contact Center csomag

A magyar vállalatok egy csomagban, jelentős kedvezménnyel juthatnak egy komplex, a hardvert, szoftvert, rendszerintegrációt és finanszírozási lehetőséget is magában foglaló megoldáshoz.

2003. november 11. 11:32

IBM-Genesys-Euronet együttműködés "hang" területen

Az IBM és a Genesys Telecommunications a tavalyi év folyamán nagyszabású együttműködési megállapodást kötött a hangalapú technológiák és az integrációs szolgáltatások területén történő közös fejlesztésekre. Új hír, hogy magyarországi partnerüknek az Euronet Rt.-t választották.

2002. február 26. 14:54

A Montana a Genesys viszonteladója

A Montana Rt., amely újabban erőteljes lépéseket tesz az e-business alkalmazások irányába, további képviseleti, dealeri szerződéseket kötött, nevezetesen a Genesys, IcomPress, 80-20 Software, Lucent és a Fenestrae cégekkel.

2000. május 2. 20:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15