HSPA kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HSPA

Xperia Ion: nem csak LTE-, hanem HSPA verzióban is

A Sony felső kategóriás okostelefonja HSPA modemmel szerelt verzióban is piacra kerül, ugyanis a gyártó rájött, hogy azt felesleges LTE képességgel forgalmaznia azokon a területeken, ahol nincs 4G lefedettség.

Kulcsszavak: Sony HSPA
2012. június 15. 15:10

Mobilinternet: nagyobb sávszélességet és még több adatot ígér a T-Mobile

Augusztus 1-jétől a névleges letöltési sebesség szerint főleg böngészésre és e-mailezésre szolgáló díjcsomagokat, valamint intenzív internetezéshez ajánlott szupergyors mobilinternet díjcsomagokat különböztet meg a szolgáltató.

Kulcsszavak: T-mobile-hu HSPA
2011. június 29. 17:57

T-Mobile: elindult a HSPA + adatátvitel

A T-Mobile az LTE mellett újabb adatátviteli technológiát tesztelve a főváros több kerületében és néhány környékbeli településen elérhetővé tette ügyfelei számára a HSPA+ adatátviteli megoldást. A HSPA+ olyan szabványosított adatátviteli technológia, amelynek révén a meglévő 3G/HSPA hálózat a 21 Mbps elméleti maximális letöltési sebességre képes.

Kulcsszavak: UMTS HSPA T-mobile-hu
2010. szeptember 28. 16:40

Sikeres a T-Mobile és az Ericsson LTE-tesztje

A T-Mobile és az Ericsson közösen teszteli a negyedik generációs mobil rendszert: az LTE (Long Term Evolution) bevezetésével az internetes tartalmak sokkal gyorsabban, például az átlagos filmek egy-két perc alatt tölthetők majd le, illetve sokkal jobb minőségű hálózati szolgáltatások érhetők el.

Kulcsszavak: T-mobile-hu Ericsson HSPA
2010. március 5. 12:37

HSPA-technológia: 84 Mbps sebességű világrekord az Ericssontól

Az intelligens telefonok, laptopok és egyéb készülékek használatának köszönhetően a mobilhálózatokban tovább folytatódik az adatforgalom gyors növekedése.

2010. február 8. 18:55

HSPA internet-modemeket fog gyártani a Nokia

A Nokia bejelentette, hogy jövő éve lejétől HSPA USB mobilinternet-modemeket tervez gyártani és forgalmazni laptopokhoz, idővel pedig meghatározó tényezővé szeretne válni a területen.

Kulcsszavak: Nokia HSPA
2008. december 13. 08:14

Ericsson: mobil szélessávú kísérleti projekt Bangladesben

Az Ericsson kísérleti projektet indít Bangladesben annak bemutatására, hogyan fejleszthető egy ország termelékenysége és lakóinak életminősége a 3G/HSPA technológia által lehetővé tett nagysebességű internetszolgáltatásokkal.

2008. augusztus 18. 10:21

Ericsson: mobil szélessávú kísérleti projekt Bangladesben

Az Ericsson kísérleti projektet indít Bangladesben annak bemutatására, hogyan fejleszthető egy ország termelékenysége és lakóinak életminősége a 3G/HSPA technológia által lehetővé tett nagy sebességű internetszolgáltatásokkal.

2008. augusztus 17. 12:36

Ericsson és3 Italia: HSPA Evolution mobil adatátvitel élesben

Az Ericsson és a 3 Italia olasz mobilszolgáltató az iparágban elsőként létesített sikeres továbbfejlesztett HSPA mobil adatátviteli kapcsolatot kereskedelmi hálózaton. A továbbfejlesztett HSPA technológia akár 5,8 Mb/s-os maximális adatátviteli sebesség elérésére is képes központi irányban, miközben jelentősen csökkenti a hálózat várakozási idejét. Ennek eredménye az észrevehetően jobb teljesítmény az interaktív fogyasztói alkalmazások esetén.

Kulcsszavak: Ericsson HSPA
2008. július 17. 12:49

Az Ericsson rajtra kész a 2,6 GHz-es spektrumban

A svédországi 2,6 GHz-es spektrumra kiírt árverés győztesei előtt most a továbbfejlesztett mobilhálózatok gyors telepítése áll, amelyhez az Ericsson végponttól végpontig terjedő HSPA és LTE technológiát szállít.

Kulcsszavak: Ericsson mobilszolg UMTS HSPA
2008. május 16. 10:05

Vodafone: a HSPA+ tesztelése; adatroaming-napijegy

A Vodafone hamarosan megkezdi a ma használatos HSPA rádiós elérési technológia utódjának, a HSPA+ technológiának a tesztelését. A teszt elsődleges célja alátámasztani, hogy a HSPA+ akár 28,8 Mbps adatátviteli sebességet is képes biztosítani a jelenlegi HSPA hálózatok maximumához, a 14,4 Mbps sebességhez képest.

Kulcsszavak: HSPA Vodafone
2008. február 13. 15:56

Egycsipes HSPA-megoldás az Ericssontól

Az Ericsson bejelentette az U380-as mobilplatformot, amely valódi mobilinternetes élményt kínál és speciális multimédiás funkciókat tesz lehetővé a fogyasztók részére.

2008. február 11. 16:34

Mobilszélessáv: 5 év múlva 1,8 milliárd felhasználó

Napjainkban több mint 350 millióan érik el az internetet világszerte széles sávon, ám számuk 2012-re a becslések szerint eléri az 1,8 milliárdot, s közülük 1,2 milliárdan mobil eszközökön veszik majd igénybe a szolgáltatást - közölte az Ericsson Magyarország az MTI-vel.

Kulcsszavak: HSPA Ericsson
2007. december 27. 11:30

Pannon: HSDPA 7,2 Mbit/s-mal; házigazda a GSM Europe közgyűlésén

A GSM Europe 32. éves közgyűlése Budapesten kerül megrendezésre november 22-23-án, legfőbb témája pedig a szélessávú mobilszolgáltatások magyarországi bevezetése. A rendezvény házigazdája a Pannon, de a résztvevők között képviselteti magát az Európai Bizottság, a magyar szabályozó hatóság és az Európai Parlament is.

Kulcsszavak: HSPA UMTS Pannon GSM
2007. november 22. 16:52

Ericsson HSPA-platform multimédiás készülékekre

Az Ericsson bejelentette U335 WCDMA mobilplatformját, amely elsőként teszi lehetővé az olyan új szolgáltatások, mint például a mobiltelevízió, mobil videoblog, valamint a hálózat és az előfizető irányban egyaránt magas adatátviteli sebességet igénylő egyéb szolgáltatások használatára alkalmas tömegpiaci HSPA multimédiás eszközök bevezetését.

2007. szeptember 18. 12:30

Az Ericsson a Pannon 3G és HSPA-hálózatának kizárólagos szállítója Magyarországon

A Telenor-csoportba tartozó Pannonnal kötött, a vállalat mobilhálózatának bővítésére vonatkozó megállapodás a telepítést, az integrálást és a támogatási szolgáltatásokat foglalja magában.

Kulcsszavak: Pannon GSM UMTS HSPA Ericsson
2007. augusztus 9. 16:02

Az Ericsson bővíti a Mobilkom Austria csoport 3G hálózatait

Az Ericsson Magyarország arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Mobilkom Austria csoport osztrák, bolgár, horvát és lichtensteini vállalatai az Ericssont választották harmadik generációs WCDMA rádióhálózataik legújabb, nagy kapacitású HSPA (High Speed Packet Access) funkciókkal történő kibővítésére és frissítésére, beleértve a feltöltési irányt is.

2007. március 11. 19:45

Ericsson HSPA-hálózat Dániában

Az Ericsson ügyfele, a 3 Scandinavia beindítja a világ egyik leggyorsabb szélessávú mobilhálózatát. A HSPA-hálózat hamarosan Dániában is élesben üzemel.

2006. november 23. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. július elején jelentették be, hogy előzetes megállapodást kötöttek a telekommunikációs cég üzleti infokommunikációs leányvállalatának, a T-Systems Magyarország adásvételére vonatkozó kölcsönös szándékról.  

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18
online sportfogadás