Mitsubishi kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Mitsubishi

Együtt fejleszt a Xerox és a Mitsubishi

Október elején szándéknyilatkozatot írt alá a Xerox és a Mitsubishi Heavy Industries arról, hogy a két cég közösen dolgozik új, intelligens, a szállítmányozást segítő megoldások kifejlesztésén.

Kulcsszavak: Xerox Mitsubishi +céginfo
2015. október 15. 16:27

40 milliárd forintnyi büntetés chipkártya-gyártóknak kartellezésért

Kartellezés miatt 138 millió euró bírságot szabott ki az Európai Bizottság chipkártyák gyártóira - jelentette be szerdán Joaquín Almunia versenyjogi biztos.

2014. szeptember 3. 15:25

Mitsubishi LCD 16:3-as képaránnyal

Akiknek a 16:9-es méretarány nem volna elég széles, azok vásárolhatnak egyet a Mitsubishi legújabb, 16:3-as wide LCD-jéből, igaz, lesz egy kis gond a jeladó készülékre való csatlakoztatással, ugyanis az eszköz nem rendelkezik a hagyományos interfészekkel.

Kulcsszavak: Mitsubishi monitor LCD
2010. február 23. 18:10

155"-es OLED TV

A Mitsubishi a japán Ceatec IT-kiállításon bemutatott egy 155 hüvelyk képátlójú OLED-kijelzőt, melyet leginkább kültéri használatra szán a gyártó.

Kulcsszavak: Panasonic Mitsubishi OLED
2009. október 12. 20:05

Beépített Blu-ray felvevős tv-ket mutatott be a Mitsubishi

A Mitsubushi a világon először olyan LCD televíziókat mutatott be, amelyek beépített Blu-ray felvevő készülékkel rendelkeznek.

Kulcsszavak: Mitsubishi TV LCD Blu-ray
2009. augusztus 22. 08:27

Mitsubishi lézertévé 7000 dollárért

A Mitsubishi Amerikában forgalomba hozta a világ első lézertechnológiával működő síkképernyős televízióját, amely a gyártó szerint nagyságrendekkel jobb, mint a jelenlegi LCD és plazma HDTV-k.

Kulcsszavak: Mitsubishi TV
2008. október 28. 20:43

Jobs tévedett: nem a MacBook Air a világ legvékonyabb noteszgépe

Az első lelkesedés után kiderült, Steve Jobs tévedett, amikor az Apple legújabb noteszgépéről azt állította, hogy az a legvékonyabb noteszgép, igazság szerint az eddigi abszolút győztes már éppen egy évtizeddel korábban megszületett.

Kulcsszavak: Mitsubishi notebook Apple
2008. január 18. 18:01

3D Blu-ray lejátszó a Mitsubishitől

A Mitsubishi illetékese egy bemutatón olyan kijelentést tett, amely szerint a cég hamarosan 3D képmegjelenítést támogató Blu-ray lejátszót dob piacra.

Kulcsszavak: Blu-ray Mitsubishi
2007. augusztus 25. 20:01

Új képszabvány televíziókhoz

A Mitsubishi és más gyártók azt szorgalmazzák, hogy az általuk bejegyeztetett új televíziós színpaletta-szabvány minél hamarabb elterjedjen.

2006. november 30. 21:02

Új versenytárs a TV-fronton: Mitsubishi lézertévé 2007-től

A Mitsubishi a héten várhatóan bemutatja a nagyközönségnek a világ első lézerfénnyel képet vetítő, hátsó megvilágításos, síkképernyős televízióját.

Kulcsszavak: televízió TV Mitsubishi
2006. április 5. 11:06

A Mitsubishi Electric kivonul Európából

A Mitsubishi Electric a többi japán mobiltelefon-gyártóhoz hasonlóan kivonul Európából, s bezárja veszteséges érdekeltségeit. A döntés oka a nagy európai cégek, elsősorban a Nokia, illetve a feltörekvő országokban alacsony költséggel dolgozó cégek támasztotta verseny éleződése.

Kulcsszavak: Mitsubishi
2005. április 15. 12:40

Két új folyadékkristályos monitor a NEC-Mitsubishi Display-től

Kis és közepes irodákba ajánlható a NEC Mitsubishi Display cég két most megjelent monitora. Az egyik a belépő szintű 17 inch-es AccuSync LCD72XM, a másik pedig az irodákba, call centerekhez, ügyfélkiszolgáló pontokhoz egyaránt javasolt 20 inch képernyőátlóval rendelkező felsőkategóriás MultiSync LCD2070NX.

Kulcsszavak: NEC Mitsubishi monitor LCD
2005. március 7. 12:39

NEC-Mitsubishi: európai jelenlét és tervek

A kizárólag professzionális megjelenítők (CRT, LCD) előállítására szakosodott NEC-Mitsubishi Electronic Display (NMD) vállalat európai tevékenységét 2004-ben nagy tervekkel kezdte meg - tájékoztatta múlt héten régiónk újságíróit Fred Hoergstetter, a közép- és kelet-európai eladásokért felelős vezérigazgató.

Kulcsszavak: Mitsubishi NEC
2004. október 17. 14:30

NEC-Mitsubishi megjelenítők bécsi bejelentése

"See More in 2004" mottóval, termékbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót tartott a közép-kelet európai országok részére október 14-én a megjelenítőket gyártó NEC-Mitsubishi Electronics Display (NMD) cég.

Kulcsszavak: LCD Mitsubishi NEC
2004. október 15. 10:40

A Mitsubishi két oldalról nézhető LCD-kijelzőt fejlesztett ki mobiltelefonokhoz

A Mitsubishi elektronikai leányvállalata olyan mobiltelefonokba való LCD-kijelzőt fejlesztett ki, amely mindkét oldalán egyszerre tud megjeleníteni képeket és ábrákat. Az újfajta kijelzőt elsősorban a jelenleg főként két kijelzős kivitelben készülő, kihajtható, úgynevezett "kagylóhéj-típusú" (clamshell) készülékekbe szánják.

2004. február 18. 22:45

Az első mobiltelefon, amelyik a GoForce 2100-t használja

A Mitsubishi Electric a legújabb i-mode kompatibilis M341i készülékébe az Nvidia GoForce 2100 technológiáját építi be.

2004. január 23. 18:50

Japán, Kína és Dél Korea főszerepet kér az IPv6 terén

Ázsia gazdasági nagyhatalmai az év utolsó napjaiban elhatározták, hogy egyesítik erőiket az új generációs internet szabványainak kidolgozására, és felveszik a versenyt az e téren gyakorlatilag egyeduralkodó Egyesült Államokkal.

2004. január 2. 16:00

A Comdex LCD monitor újdonságai

Az idei Comdex számítástechnikai kiállításon egyértelműen az a tendencia tapasztalható, hogy a gyártók egyre több nagy képátlóval rendelkező LCD monitorral jelennek meg a piacon, így manapság már szinte mindegyik gyártó kínálatának szerves részét képezik a 19 colos, illetve annál nagyobb termékek.

2003. november 21. 08:52

Villámgyors működésű CompactFlash memóriakártya

A Hitachi és a Mitsubishi Electric által alapított Renesas Technology nevezetű vegyes vállalat bejelentette, hogy megkezdte a világ mindeddig legnagyobb írási sebességgel rendelkező CompactFlash memóriakártyájának gyártását.

Kulcsszavak: Mitsubishi Hitachi memória
2003. november 10. 20:29

Áprilisban érkeznek a 8,5 GB-os DVD+R lemezek és meghajtók

A DVD+RW szövetség egyes tagjai szerint jövõ év áprilisában kerülhetnek boltokba az elsõ dupla rétegû, majdnem dupla kapacitású DVD+R lemezek, valamint a hozzá való meghajtók.

2003. november 6. 08:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

No nem az ország élén, hanem az autókban. És pedál sem.  A Volkswagen a Genfi Autószalonban bemutatkozó I.D. VIZZION tanulmányában fogalmazta mega jövő egyéni mobilitásáról alkotott elképzelését. Elektromos hajtásrendszere különösen tisztává teszi e modellt a forgalomban, míg az automatizált vezetés biztonságossá és jóval kényelmesebbé avatja. Az I.D. VIZZION immár kormánykerék és látható kezelőelemek nélküli utastere az utazás és az időtöltés teljesen újszerű élményét kínálja.

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

Az idei Evolution konferencia számokkal és tényekkel, a gyakorlati oldalról megközelítve mutatja be, hogy a mindent felforgató üzleti változások nincsenek olyan messze, sőt számos alapelemük már most is létezik. 

2018. február 8. 10:28
cloudappsportal.com