NBC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: NBC

Avaya: egységes "olimpiai" kommunikációs megoldás

Az NBC Universal az Avayát kérte fel, hogy a pekingi olimpia ideje alatt, augusztus 8-a és 24-e között a közvetítéshez szükséges egységes kommunikációs megoldást szállítsa a tv-társaság számára.

Kulcsszavak: olimpia Kína NBC Avaya
2008. augusztus 12. 19:23

IP-alapú videotechnológiával közvetíti az olimpiát az NBC

Az NBC tévétársaság az olimpia közvetítéséhez a Cisco által fejlesztett internetprotokoll (IP) alapú video-infrastruktúrát, illetve videokódolási megoldásokat alkalmazza. A Cisco megoldása lehetővé teszi az NBC munkatársai számára, hogy a Pekingben felvett kép New Yorkban és Los Angelesben azonnal szerkeszthető, majd továbbítható legyen, mégpedig különböző képernyőtípusokra - televízióra, számítógépre és okostelefonra - egyaránt.

Kulcsszavak: olimpia Cisco NBC
2008. augusztus 12. 19:05

YouTube-rivális szolgáltatást indít a News Corp. és az NBC

A News Corp. és az NBC Universal bejelentette, hogy a nyáron közösen egy olyan videó-néző oldalt indítanak, amely közvetlen konkurenciát jelent a Google tulajdonába tartozó YouTube számára.

2007. március 23. 09:02

A General Electric rendkívüli tétel miatt eredményromlást jelentett

Az amerikai General Electric (GE) elektronikai óriáskonszern pénteken 5,77 milliárd dolláros adózott eredményt jelentett a tavalyi negyedik negyedévről, amit 50 millióval nagyobb az egy évvel előbbinél.

Kulcsszavak: NBC General Electric
2006. január 23. 09:16

Az NBC Universal filmjei a Peer Impact fájlcserélő kínálatában

A Wurl Media, a Peer Impact kereskedelmi P2P-szolgáltató üzemeltetője megállapodott az NBC Universal médiakonszernnel, miszerint a jövőben felvehetik rendszerükbe azok filmjeit, illetve tévésorozatait.

Kulcsszavak: film NBC
2005. november 18. 20:34

Megalakult az NBC Universal, a világ vezető globális médiavállalkozása

Az új vállalat vagyona egy piacvezető TV hálózatból, egy jelentős filmstúdióból,egy szórakoztató, hírszolgáltatási és spanyol nyelvű TV hálózatokból álló portfolióból, valamint népszerű témaparkokból tevődik össze.

2004. június 29. 14:45

Az NBC és a Vivendi Universal létrehozta az NBC Universal médiaóriást

Az amerikai NBC és a francia Vivendi Universal Entertainment (VUE) médiacégek létrehozták az NBC Universal globális hatókörű média- és szórakoztatóipari konszernt 15 milliárd dolláros tervezett forgalommal 2005-re.

2004. május 13. 10:19

A Microsoft meghódítja Hollywood-ot

A redmondi (Washington) központú óriáscég a közelmúltban internetes pozíciójának megerősítéséért nem mást tűzött ki céljául, minthogy a társaság szoros együttműködési megállapodásokat köt a szórakoztatóipari- és médiaóriásokkal.

2002. február 5. 06:58

Újabb pereskedés, ezúttal a Sonicblue a kiszemelt célpont

Az Egyesült Államok nagyobb televíziós társaságai, az ABC, a CBS, az NBC, valamint ezen cégek anyavállalatai szerdán közösen beperelték a Sonicblue-t, mondván, hogy a cég ReplayTV nevet viselő új digitális videorekordere sérti a szerzői jogokat.

2001. november 2. 13:51

Netes cégek visszaesése = NBC leépítés

Az amerikai tévécsatornákat egyre inkább érintik a konjunktúra visszaesésének anyagi következményei. A csökkenő reklámbevételek miatt az NBC tévéadó foglalkoztatottjainak 10 százalékát elbocsátja. Ez 300-600 közti létszámot jelent. Az elbocsátások március végéig lezajlanak - adta hírül a New York Times.

Kulcsszavak: NBC trend +céginfo
2001. január 15. 22:12

Trónfosztott NBC olimpiai weboldal

A Nielsen/NetRatings felmérése szerint az NBCOlympics.com látogatottsága keddről szerdára, egyetlen nap alatt, 5,4 millióról 3,5 millióra csökkent. Az NBC visszaesése a hivatalos Olympics.com-ot segítette az első helyre az olimpiai témájú weboldalak között.

Kulcsszavak: NBC Yahoo olimpia
2000. szeptember 22. 20:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17