NetGear kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: NetGear

Rekordsebesség az infokommunikációs óriások tesztjén

Az Ericsson, a Telstra, a Netgear és a Qualcomm Technologies közös labortesztjén másodpercenként 2 gigabitet (2 Gbps) is elérő rekordsebességet értek el 4G hálózaton egy újonnan bejelentett lapkakészlettel.

2018. február 21. 17:16

Gigabites WiFi-gyorsítás kisvállalati és otthoni irodáknak

Percek alatt a legújabb, nagy teljesítményű és megbízhatóságú WiFi technológiára válthat bármely kisvállalat vagy otthoni iroda a NETGEAR kétsávos, 802.11ac szabványú, vezeték nélküli hozzáférési pontjával, méghozzá nagyon jó áron.

2016. december 18. 10:01

Teljesítmény, bonyodalmak nélkül

Nagy teljesítményű, minden szolgáltatással felvértezett, mégis rendkívül hozzáférhető és könnyen felügyelhető Wireless LAN architektúrát kínál kis- és középvállalatoknak, iskoláknak és kórházaknak a NETGEAR ProSAFE Wireless Controller WC7500.

2016. október 20. 09:01

Hálózati életet a holt zónákba is!

Járt már úgy, hogy nem jutott el a WiFi otthonának minden sarkába, vagy szeretett volna több eszközt nagyobb sebességre kapcsolni a hálózaton, vagy felturbózta volna a teljesítményt a csatornák összevonásával, de meglévő routere kevés volt? Van rá megoldás: a NETGEAR hatósugár-növelő eszköze, a Nighthawk X4 WiFi Range Extendert erre fejlesztették ki.

2016. október 11. 10:26

Orbi-tális dobás az otthoni WiFi elérésben

A világ első otthoni háromsávos WiFi rendszere már a piacon, ő az Orbi. A NETGEAR friss bejelentése, hogy augusztus végén piacra dobta a világ első tri-band, otthoni WiFi hálózatok kiterjesztését felturbózó rendszerét, az Orbi-t.

Kulcsszavak: internet IoT NetGear wifi Orbi
2016. augusztus 30. 11:12

Olcsóbb és egyszerűbb hálózatra is kapcsolódhat!

A NETGEAR ProSafe M4300-as switchek 1 és 10 gigabites modelljei alapból szabadon kombinálhatók stacken belül. Fontos hír ez a hálózatukat méretezni készülő kis- és középvállalatoknak, mivel az iparágban erre első alkalommal nyílik lehetőség. 

2016. június 20. 12:00

WiFi-rakéta okosotthonokba

Átviteli sebességével, teljesítményével és szolgáltatásaival a NETGEAR R8500 Nighthawk X8 AC5300 Smart WiFi Router olyan magasra tette a lécet, hogy azt sok nagyvállalati útválasztó sem vinné át.

2016. május 30. 16:20

NETGEAR Arlo: új kategória a biztonsági kamerák piacán

A lakossági piacra készült biztonsági kamerák két, jól elkülönülő táborát ismertük eddig, de a NETGEAR Arlo vezeték nélküli termékcsaládjával új kategóriát teremtett.

Kulcsszavak: NetGear kamera wireless
2015. november 19. 14:20

Nighthawk X6 R8000: szuper játékélmény, dögös router

Minden eddiginél pazarabb élményt ígér az online játékok kedvelőinek a NETGEAR 3,2 Gbps-os Wi-Fi routere.

Kulcsszavak: játék router NetGear
2015. szeptember 23. 16:19

NETGEAR Prosafe M6100: nagyok hálózata kkv-knak

Nagy teljesítményének és hibatűrésének köszönhetően a NETGEAR ProSAFE M6100 Chassis Series jelentősen megújíthatja a kis- és középvállalatok hálózatait, melyeknek nagyvállalati szintű szolgáltatásokat nyújt az eszköz - a költségkeretet is kímélve.

Kulcsszavak: switch hálózat NetGear
2015. szeptember 14. 17:17

Az Ericsson mobillá teszi a Netgear routereket

A Netgear cég azonos nevű útválasztói világvezető márkák a kis- és középvállalkozások részére szánt és az otthoni routerek szegmensben. Az Ericsson mobil szélessávú modul technológiát szállít a Netgear részére.

Kulcsszavak: NetGear Ericsson
2010. február 19. 17:38

Vállalati kategóriájú webes és e-mailes biztonsági megoldás kkv-k részére

A Netgear új Security Threat Management (STM) termékvonala bevezetésével olyan szintű biztonságot és teljesítményt kínál kkv-k részére, melyet általában csak nagyvállalatok engedhetnek meg maguknak. A webes és e-mailes fenyegetéskezelő alkalmazások STM sorozata ProSecure márkanevén kerül bevezetésre.

Kulcsszavak: NetGear kkv security
2009. február 15. 11:00

Vezeték nélküli routersorozat "haladó" felhasználóknak

A CES-en a Netgear bemutatta új generációs vezeték nélküli routereit azoknak a felhasználóknak, akik tovább kívánják fejleszteni hálózati környezetüket és teljeskörűen ki szeretnék használni az egyre növekvő számú, nagy sávszélesség-igényű alkalmazást, online játékot és nagy felbontású streaming videotartalmat. A 3G Mobile Broadband Wireless Router azoknak ajánlott, akik utazás közben kívánják megosztani 3G szélessávú internet-hozzáférésüket.

Kulcsszavak: NetGear hálózat router
2009. január 29. 19:05

Netgear: élő internetes tévéadások, BitTorrent-videók tv-képernyőn

A Netgear két olyan új termékkel jelentkezett, amelyek segítségével a felhasználók internetes videókat és más digitális tartalmakat varázsolhatnak HDTV, illetve analóg televíziójuk képernyőjére. Az Internet TV Player és a Digital Entertainer Elite termékeket ezen a héten mutatják be a Consumer Electronics Show (CES) szakkiállításon.

Kulcsszavak: NetGear set-top box
2009. január 27. 14:36

Szélessávú kapcsolatot kábelezés nélkül a háztartás bármely pontján

A NETGEAR, a hálózati megoldások specialistája, bemutatta az XE103-at, a nagysebességű Powerline adapter termékcsalád legújabb tagját. Ez az eszköz bárminemű kábelezés nélkül lehetővé teszi, hogy szélessávú kapcsolatot alakítsunk ki a háztartás bármely pontján. Az egyetlen feltétele ennek egy hálózati konnektor.

Kulcsszavak: hálózat DSL NetGear
2006. augusztus 31. 13:05

Netgear 10 Mbps-os telefonvonal-ethernet bridge

A kisvállalkozások és otthonok hálózati termékekkel való ellátásával foglalkozó Netgear Inc. a Comdexen bemutatta új telefonvonal-ethernet bridge termékét, melynek elnevezése: Netgear PE102. A PE102 segítségével a felhasználók minden gond nélkül kiterjeszthetik már meglévő szélessávú internetelérésüket vagy ethernethálózatukat bármely olyan új helyiségbe vagy szobába, ahol telefonos csatlakozóaljzat található.

2000. november 15. 19:04

Gyorsabb otthoni hálózatok

Egyre több lakásban található már egynél több PC, amelyeket már itt is többnyire hálózatba kapcsolnak össze. Ezt a gyorsan növekvő piaci szegmenst a hardver- és szoftvergyártók igyekeznek minél jobban kiszolgálni.

Kulcsszavak: hálózat NetGear
1999. szeptember 13. 20:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás