Siemens-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Siemens-hu

Stratégiai megállapodás a Siemens és a BME között

A Dale A. Martin vezérigazgató és Péceli Gábor rektor által szignált megállapodás többek között egy listaáron háromszázmillió forint értékű PLM szoftvercsomag adományozására, laborfejlesztésre, hallgatói ösztöndíjak felajánlására és egy közös K+F projekt indítására terjed ki.

2013. március 27. 14:20

Dow Jones Fenntarthatósági Index: több kategóriában is első helyen a Siemens

Az „Ipari termékek és szolgáltatások” kategóriában elért vezető pozíciójával a Siemens idén először a több szektorban működő vállalatok rangsorában is első helyen végzett. Szintén az első helyre került a „Diverzifikált Iparvállalatok” kategóriában, amelyben a 100-ból megszerezhető 92 ponttal az eddigi legjobb eredményét érte el (2011-ben 90 pontot szerzett).  A kategóriájában olyan cégeket előzött meg, mint a 3M, General Electric, Toshiba, ThyssenKrupp. A Siemenst a Szén-dioxid-kibocsátás közzététel projekt (CDP) keretében is díjazták, amelynek értékelésében a 100-ból 98 pontot ért el.

2012. szeptember 14. 13:28

Befejeződött a magyarországi Siemens vállalatok integrációja

A magyarországi Siemens integrációs folyamatának befejező lépéseként a Siemens Erőműtechnika Kft. október 1-jével beolvadt a Siemens Zrt-be. Az integráció ez év elején, a Siemens Transzformátor Kft. 2011. április 1-én történt beolvadásával kezdődött. A magyarországi Siemens leányvállalatok így egyetlen társaságba tömörültek, ezáltal erőteljesebbé és hatékonyabbá válhat piaci jelenlétük. Az egyesülés a Siemens globális integrációs stratégiájába illeszkedik.

Kulcsszavak: +céginfo Siemens-hu
2011. október 8. 07:22

Egyesülnek a magyarországi Siemens vállalatok

A Siemens Zrt., a Siemens Erőműtechnika Kft. és a Siemens Transzformátor Kft. egyesülésével egységes Siemens vállalat jön létre Magyarországon.

2011. március 31. 14:44

Új vezető a Siemens magyar kommunikációs csapatában

A Siemens Zrt. kommunikációs igazgatói posztját 2011. február 1-jétől Laber Zsuzsa tölti be.

Kulcsszavak: CIO Siemens-hu
2011. február 15. 18:26

Sikeres akvizíció: a hazai Young csoporté a Siemens Enterprise Communications magyar leányvállalata

Magyar cég, a Young csoport vásárolta meg a Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft.-t., amely a hazai vállalati és üzleti kommunikációs megoldások egyik vezető szállítója és rendszerintegrátora. Az új tulajdonos bővíteni kívánja a cég portfólióját, miközben teljes egészében a mostani, a Siemens Enterprise Communicationstől átvett munkatársi gárdával dolgozik tovább.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2010. július 7. 17:03

Magyar tulajdonban a Siemens Enterprise Communications

A Siemens Enterprise Communications GmbH & Co. KG,  az Enterprise Communications Magyarország Kft. és a Young Csoport rendkívüli, közös sajtótájékoztatót tart július 7-én Budapesten, abból az alkalomból, hogy magyar tulajdonba kerül a Siemens Enterprise Communications Kft. (a Young Csoport bejelentése az akvizíció lezárásáról).

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2010. július 4. 07:29

Új ügyvezető igazgató a Siemens Transzformátor Kft. élén

Kurt Hainschitz vezeti június 1-jétől a Siemens Transzformátor Kft.-t - közölte a Siemens Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Kulcsszavak: Siemens-hu CIO
2010. június 18. 09:01

Távozik a Siemens vezér

Távozik Szentkuti László a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatói székéből írja a HVG.

Kulcsszavak: Siemens-hu CIO +céginfo
2010. március 26. 08:16

Regionális vállalatirányítási vezető a Siemens Zrt.-nél

Kühn János (34), a Siemens Zrt. vállalatirányítási (compliance) igazgatója, 2009. június 1-jétől regionális pozícióba lépett tovább. A magyarországi Siemens cégeknél betöltött feladatköre kibővült a Siemens AG romániai vállalatainak felügyeletével.

2009. július 16. 12:27

Új HR-igazgató a Siemens Zrt.-nél

Tóth Gábor (32 éves) személyében új vezető került a Siemens AG általános magyarországi képviseletét ellátó, budapesti székhelyű Siemens Zrt. Siemens Zrt. HR-szervezetének az élére. A vállalat működési hatékonyságát szem előtt tartva, és az erőforrások összehangolását biztosítva, Tóth Gábor kettős pozícióban vesz részt a szervezeti kultúra megújításában.

Kulcsszavak: Siemens-hu CIO
2009. július 3. 08:48

Új vállalattal bővül a Siemens csoport

Az Audiorex Kft. szeptember 1-jétől a nemzetközi Siemens vállalatcsoport tagjává vált. A hallókészülékek forgalmazásával, javításával és gyártásával foglalkozó, magas szintű szolgáltatásairól ismert cég akvizícióját többéves szakmai együttműködés előzte meg.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2008. szeptember 9. 10:05

Siemens Nemzeti Vállalat: 27,5 százalékos forgalom-növekedés

Nemzetközi téren létszámcsökkenés és a vezetői kör leszűkítése; Magyarországon összességében nem csökkenő létszám: mintegy150-200 új munkahely betöltésre vár; fókuszban a környezet-portfolió, az üzleti etikai folyamatok határozott és következetes véghez vitele.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2008. július 30. 18:18

Kompetenciaközpontot hoz létre a Siemens Magyarország

A Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. kompetenciaközpontot hoz létre, amellyel piaci jelenlétének gyors növekedését kívánja előkészíteni.

Kulcsszavak: Siemens-hu központ
2008. június 18. 11:34

A 15 éves Siemens Gigaset újult erővel a magyar piacon

A Siemens Gigaset hálózati eszközöket, otthoni szélessávú megoldásokat és telefonokat kínál egyéni felhasználók számára és irodai alkalmazásra.

2008. április 14. 11:23

A De Lage Landené a Siemens Finance Zrt. és Siemens Leasing Kft.

A De Lage Landen, a magas színvonalú eszközalapú finanszírozási termékek világszerte működő szolgáltatója sikeresen befejezte Magyarországon a Siemens Leasing Kft. és a Siemens Finance Zrt. felvásárlását. 2008. március 31-től mindkét társaság neve megváltozott, De Lage Landen Finance Zrt.-re illetve De Lage Landen Leasing Kft.-re.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo
2008. április 10. 14:12

Felvásárolják a Siemens Leasing Kft-t és a Siemens Finance Zrt-t

Amint az három hete jeleztük, megkezdődik a Siemens átalakulása Magyarországon: a De Lage Landen cég december 21-én bejelentette, hogy megegyezésre jutott a Siemens-szel, miszerint megvásárolja a Siemens Leasing Kft-t és a Siemens Finance Zrt-t.

Kulcsszavak: +céginfo Siemens-hu
2007. december 22. 12:01

Magyarországon is átalakul a Siemens

A magyar Siemens Csoport felépítését is érinti a német anyavállalat elnök-vezérigazgatója, Peter Löscher által 2007. november 28-án nemzetközi sajtóközleményben bejelentett szervezeti átalakulás. Ennek lényege, hogy 2008. január 1-jétől a Siemens AG tevékenységeit három szektorba - Ipar, Energia és Egészségügy - szervezik át, amelyek összesen 15 divízió tevékenységét fogják össze.

2007. december 3. 16:30

Siemens-Ingram együttműködés az IP telefóniában

Hivatalos disztribútori megállapodást kötött a Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. és az Ingram Micro Magyarország Kft. A jövőben HiPath IP telefónia megoldásokat és kommunikációs alkalmazásokat az Ingram Magyarország Kft. is értékesíti Magyarországon.

2007. szeptember 27. 14:29

Átláthatóságot, jobb kommunikációt ígér a Siemens új vezére

Ma találkozott először a sajtó képviselőivel Szentkuti László (39), a Siemens Zrt. július 1-jével meghatározott időre kinevezett új elnök-vezérigazgatója. Kijelentette, új fejezetet kíván nyitni a magyarországi Siemens történetében, javítani kívánja a transzparens működést, erősítve a kommunikációt, kifelé és befelé egyaránt a korábbinál sokkal nyitottabb Siemens vállalatot szándékozik működtetni.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Siemens-hu
2007. július 4. 18:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás