ULX kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ULX

Újabb nyílt forráskódú szoftvereket használhatnak oktatási intézmények

Újabb nyílt forráskódú szoftverek állnak a közoktatási és a felsőoktatási intézmények rendelkezésére három informatikai cég szerdán Budapesten ismertetett felajánlásának köszönhetően.

2013. február 14. 10:10

Az ULX Kft. a Zimbra magyarországi disztribútora

Az ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft. ma bejelentette, hogy regionális együttműködés keretében hivatalos disztribútora és szolgáltatója lett Magyarországon a Yahoo! Zimbra következő generációs nyílt forráskódú e-mail és kollaborációs szoftverek vezető vállalata termékeinek és szolgáltatásainak.

Kulcsszavak: ULX Linux
2009. november 30. 17:30

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság reagálása a vádakra

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság közleményben hangsúlyozta, hogy a főigazgatóság biztosítja az esélyegyenlőséget szoftverlicencek beszerzésére irányuló eljárásában.

2008. január 25. 09:03

Magyar cégek kifogásolják a 25 milliárdos központosított szoftver-tendert

Három magyar tulajdonban lévő cég kifogásolja a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság - áfa nélkül becsült értéken 25 milliárd forintos - szoftverbeszerzési tenderét, közölte Kürti László, az Open SKM Angecy Kft. ügyvezetője az MTI-vel csütörtökön.

2008. január 25. 08:17

SUSE LINUX 9.1 magyar kiadás

A Novell Magyarország és az ULX Kft. a mai napon bemutatta a SUSE LINUX 9.1 Professional magyar kiadását, az első 2.6 verziójú rendszermagen alapuló kereskedelmi Linux terméket.

Kulcsszavak: SuSE ULX Linux Novell-hu
2004. május 24. 13:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás