ULX kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ULX

Újabb nyílt forráskódú szoftvereket használhatnak oktatási intézmények

Újabb nyílt forráskódú szoftverek állnak a közoktatási és a felsőoktatási intézmények rendelkezésére három informatikai cég szerdán Budapesten ismertetett felajánlásának köszönhetően.

2013. február 14. 10:10

Az ULX Kft. a Zimbra magyarországi disztribútora

Az ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft. ma bejelentette, hogy regionális együttműködés keretében hivatalos disztribútora és szolgáltatója lett Magyarországon a Yahoo! Zimbra következő generációs nyílt forráskódú e-mail és kollaborációs szoftverek vezető vállalata termékeinek és szolgáltatásainak.

Kulcsszavak: ULX Linux
2009. november 30. 17:30

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság reagálása a vádakra

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság közleményben hangsúlyozta, hogy a főigazgatóság biztosítja az esélyegyenlőséget szoftverlicencek beszerzésére irányuló eljárásában.

2008. január 25. 09:03

Magyar cégek kifogásolják a 25 milliárdos központosított szoftver-tendert

Három magyar tulajdonban lévő cég kifogásolja a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság - áfa nélkül becsült értéken 25 milliárd forintos - szoftverbeszerzési tenderét, közölte Kürti László, az Open SKM Angecy Kft. ügyvezetője az MTI-vel csütörtökön.

2008. január 25. 08:17

SUSE LINUX 9.1 magyar kiadás

A Novell Magyarország és az ULX Kft. a mai napon bemutatta a SUSE LINUX 9.1 Professional magyar kiadását, az első 2.6 verziójú rendszermagen alapuló kereskedelmi Linux terméket.

Kulcsszavak: SuSE ULX Linux Novell-hu
2004. május 24. 13:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás