ULX kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ULX

Újabb nyílt forráskódú szoftvereket használhatnak oktatási intézmények

Újabb nyílt forráskódú szoftverek állnak a közoktatási és a felsőoktatási intézmények rendelkezésére három informatikai cég szerdán Budapesten ismertetett felajánlásának köszönhetően.

2013. február 14. 10:10

Az ULX Kft. a Zimbra magyarországi disztribútora

Az ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft. ma bejelentette, hogy regionális együttműködés keretében hivatalos disztribútora és szolgáltatója lett Magyarországon a Yahoo! Zimbra következő generációs nyílt forráskódú e-mail és kollaborációs szoftverek vezető vállalata termékeinek és szolgáltatásainak.

Kulcsszavak: ULX Linux
2009. november 30. 17:30

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság reagálása a vádakra

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság közleményben hangsúlyozta, hogy a főigazgatóság biztosítja az esélyegyenlőséget szoftverlicencek beszerzésére irányuló eljárásában.

2008. január 25. 09:03

Magyar cégek kifogásolják a 25 milliárdos központosított szoftver-tendert

Három magyar tulajdonban lévő cég kifogásolja a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság - áfa nélkül becsült értéken 25 milliárd forintos - szoftverbeszerzési tenderét, közölte Kürti László, az Open SKM Angecy Kft. ügyvezetője az MTI-vel csütörtökön.

2008. január 25. 08:17

SUSE LINUX 9.1 magyar kiadás

A Novell Magyarország és az ULX Kft. a mai napon bemutatta a SUSE LINUX 9.1 Professional magyar kiadását, az első 2.6 verziójú rendszermagen alapuló kereskedelmi Linux terméket.

Kulcsszavak: SuSE ULX Linux Novell-hu
2004. május 24. 13:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás