amazon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: amazon

Tábla-gép vásár az Amazonon: ez csak az előjáték?

Eddig éppen azzal érvelt az Amazon, hogy a könyvszerűség élményét kívánja nyújtani, ezért az olvasás jövőjét nem a multimédiás megoldásokban keresi. A jelek szerint most változott a menedzsment álláspontja, mégis elismerik a tabletet is olvasó-eszköznek.

Kulcsszavak: Tablet PC Amazon amazon e-book
2011. május 12. 08:48

A Kindle-olvasó egyelőre nem várható színes verzióban

Az Apple iPad táblagépének sikere ellenére az Amazon egyelőre nem tervezi, hogy Kindle nevű olvasóját színes verzióban is piacra dobja.

Kulcsszavak: amazon Tábla PC e-book
2010. június 3. 17:42

Kártérítést fizet a HD DVD vásárlóknak az Amazon

A kiskereskedelmi vállalat megpróbálja részben kármentesíteni azokat a vásárlóit, akik túl korán döntöttek, kinek szavaznak bizalmat a DVD-háborúban. Természetesen a részletekben bújik meg az ördög.

Kulcsszavak: amazon.com amazon jog DVD HD DVD
2008. április 13. 18:05

Megkétszerezte profitját az Amazon.com

A világ egyik vezető internetes kiskereskedése, az amerikai Amazon.com tavalyi utolsó negyedévi adózott eredménye több mint a kétszeresére, 207 millió dollárra - egy részvényre 48 centre – nőtt az egy évvel korábbi 98 millió dollárról (23 cent/részvény).

2008. február 1. 08:55

Vezeték nélküli feltöltésű elektronikus könyv az Amazontól

Az Amazon sajátmárkás készüléke előrelépést jelent a hagyományos, PC-ről feltöltős eszközökhöz képest, vezeték nélküli hálózatról képes letölteni a könyveket.

2007. november 21. 14:13

Amazon.com: közel négyszeres eredményjavulás

A világ egyik vezető internetes kiskereskedése, az amerikai Amazon.com idei második negyedévi részvényarányos adózott eredménye közel négyszerese volt az egy évvel korábbinak.

2007. július 26. 08:33

Amazon: jogvédelem nélküli zeneletöltő szolgáltatás

Az Amazon képviselői hivatalosan is bejelentették, hogy hamarosan beindítják online zeneboltjukat, ahonnan jogvédelem nélküli számokat tölthetnek majd le a felhasználók.

2007. május 17. 17:17

Jogvédelem nélküli zene az Amazontól?

Az Amazon.com amerikai internetes kereskedőház heteken belül digitális jogvédelem (DRM) nélküli zene forgalmazásába kezd a The Times című brit napilap szerint.

2007. április 26. 11:04

Szárnyal az Amazon

Az online kiskereskedelmi oldal eladásai rendkívüli mértékben, 32 százalékkal emelkedtek csak az első három hónapban.

2007. április 25. 19:03

Másolásvédelem nélküli zenéket forgalmazna az Amazon

A népszerű Amazon könyvkereskedő saját online zeneboltot indítana, és állítólag DRM-másolásvédelem nélküli zeneszámokat forgalmazna - írja blogjában Bruce Houghton, zeneiparban dolgozó menedzser.

2006. december 29. 14:21

Online kiskereskedők harca a túlélésért

Nincsenek nyugodt éjszakáik az amerikai online kiskereskedelmi áruházaknak. A befektetők közönyét csak folyamatosan növekvő bevételekkel, csökkenő kiadásokkal, és a hőn áhított nyereséges működés elérésével fogják tudni megváltoztatni.

Kulcsszavak: e-commerce amazon aol
2001. szeptember 3. 14:44

Az AOL Amazont vásárol

Az AOL Time Warner 100 millió dollárt fektet az Amazon.com online kereskedőcégbe egy többéves marketing együttműködés keretében.

Kulcsszavak: aol amazon e-commerce
2001. július 24. 11:11

Az amerikai kormány bevétele meghaladta az Amazon.com bevételét

A Federal Computer Week és a Pew Internet and American Life Project felmérése szerint a tavalyi évben az amerikai kormányzat nagyobb bevételre tett szert internetes értékesítésből, mint az Amazon.

Kulcsszavak: e-commerce amazon
2001. május 30. 07:12

Internetes látogatottság - az élmezőny egyre távolodik

Bár januárban visszaesett az internetezők száma, a legnagyobb oldalak mégis átlagban 20 százalékkal növelték látogatottságukat, ezzel egyre inkább távolodnak az élbolyból kimaradt oldalaktól.

Kulcsszavak: amazon yahoo e-commerce
2001. február 27. 17:58

Amazonosodás

Mára szinte minden valamire való internet áruház az Amazon.com köpönyegéből bújt ki. De vajon miért onnan?

Kulcsszavak: e-commerce amazon
2001. január 30. 17:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27