real-time kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: real-time

Élő mobilközvetítéssel újíthatnak a hírpotálok és a blogok

Az ANGL mobilalkalmazás április 24-én mutatkozott be a Design Terminálban. Az Artklikk által fejlesztett appal valósidejű mobil videóközvetítéseket indíthatunk és nézhetünk. Hírportálok, blogok üzemeltetői számára a dolog érdekessége, hogy az ANGL-lel készített élő videók beágyazhatóak bármilyen online tartalom mellé.

2014. április 25. 17:04

Nem a valós idejű BKV-adatokat mutatja az Utcakereső

Az új FUTÁR-rendszer valós idejű járatinformációkkal szolgál az utasoknak, és sokan gondolták úgy, hogy  GPS alapján az utcakereső.hu oldalon is követhető a járművek mozgása. A BKK azonban közleményben erősítette meg, hogy mindez ilyen formában nem igaz.

Kulcsszavak: real-time internet BKV GPS
2014. február 6. 16:53

Valós idejű vonatmenetrend okostelefonra

A GYSEV továbbfejleszti utastájékoztató rendszerét, melynek részeként újabb helyszínek kerülnek az állomási utastájékoztató rendszerbe. Az utasok pedig a plakátokon található QR-kódokkal az okostelefonjukra is letölthetik a valós idejű menetrendet.

2014. január 22. 11:34

PockIt Recorder a PDA-khoz

A valós idejű vezeték nélküli multimédia terén vezető szerepet betöltő Pocketmultimedia bejelentette szoftversorozatának legújabb tagját, amely a PockIt Recorder névre hallgat.

2001. április 20. 06:07

Warcraft III infók

A Blizzard weblapjára számos új infó került fel a játékról; hogyan befolyásolja az időjárás a csatákat vagy hogy hány faj lesz?

2000. március 25. 01:12

Warcraft III interjú

A Blizzard hosszú ideje csöndben van a Warcraft III-mat illetően, de az állóvizet ismét felkavarta, hogy a játék fejlesztésének vezetője, Mike O'Brien eltávozott a Blizzardtól. Ezen kívűl a GameSpot hírei szerint a játék fejlesztésének iránya is nagy változásokon ment át. Legfőképpen, a Blizzard ismételten hangoztatta, hogy a játék mindenekelőtt stratégia lesz, nem pedig szerepjáték.

2000. március 18. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10