Egyszerűbbé vált a megmaradt egyenleg visszatérítése a Sziget fesztiváljain

forrás: Prím Online, 2019. július 18. 10:20

Idén már a szigetes fesztiválokon könnyebb nyomon követni a karszalagra feltöltött összeget és automatikussá tehető a maradék egyenleg visszaigénylése is.

“A 2019-es VOLT Fesztiválon debütált és vizsgázott jelesre a Sziget-Festipay által üzemeltett készpénzmentes rendszer új, visszatérítés-számítási algoritmusa” – mondta Solti Attila, a Festipay operatív igazgatója. “Az új logika bevezetésének oka az volt, hogy megkönnyítsük a látogatóknak az egyenlegük nyomon követését, valamint a karszalagokon maradt egyenleg visszaigénylését” – magyarázta a változtatás okát az igazgató, hozzátéve, hogy a Festipay csak technikai lebonyolító, az egyenleg nem az ő számlájukon marad.

 

Az idei év újdonsága, hogy megkülönböztetik a helyszíni és az online feltöltéseket a visszatérítés számításakor. A helyszínen feltöltött egyenleg maradványértéke csak a helyszínen váltható vissza, ezt a látogatónak személyesen kell igényelnie a feltöltőpontokon a fesztivál nyitva tartása alatt bármikor. Ugyanakkor az online feltöltött egyenleg maradványértéke minden esetben automatikusan visszautalásra kerül a fesztivál zárása után, a megadott határidőn belül. Az online feltöltés használata mellett a fesztivál applikációban regisztrált látogatók folyamatosan nyomon tudják követni az egyenlegük és a visszatéríthető összegek alakulását.

 

A látogatók körében az újítás pozitív fogadtatásban részesült, ezt mutatja az online feltöltések és a contactless fizetések (cca. 40%) megnövekedett aránya, a karszalagokon maradt egyenlegek pedig drasztikusan csökkentek mind a VOLT Fesztiválon mind a Balaton Soundon. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már 250 SafeCross okoszebra védi a magyar gyalogosok biztonságát

2024. április 13-án, Debrecenben ünnepélyes családi rendezvényen adta át a Pearl Enterprises Kft. az általa fejlesztett 250. SafeCross okoszebrát.

2024. április 16. 18:10

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09