Apróságok és kütyük, amelyeknek minden autós örülni fog

forrás: Prím Online, 2024. július 1. 22:45

Ha ajándékozásról van szó, szeretteinket általában szeretnénk valami hasznos és emlékezetes dologgal meglepni. Ez azonban nem mindig egyszerű feladat. Szerencsére azonban egy vérbeli autós számára rengeteg izgalmas ajándékötlet közül válogathatunk.

Most mutatunk néhány olyan kütyüt és hasznos kiegészítőt, amelyet egész biztos, hogy minden sofőr imádni fog. Egyszerre tehetik ugyanis kényelmesebbé és biztonságosabbá a mindennapos vezetést.

 

Autós töltők, hogy mindig elérhetőek legyünk

 

A modern világban szinte elengedhetetlen, hogy mindig elérhetőek legyünk, ezért a Peppi webshopban autós töltők is kaphatók, hiszen ezek mára fontos kütyüvé váltak. Az autós töltők segítségével bármikor, bárhol feltölthetjük telefonunkat vagy egyéb eszközeinket, ezáltal mindig kapcsolatban maradhatunk a külvilággal.

 


 

Bizonyos modellek több USB-porttal is rendelkeznek, így egyszerre akár több eszközt is tölthetünk rajtuk. Ez kiváló megoldás lehet autós családi kirándulások esetén. Ilyenkor sokszor a navigációhoz használt telefonunk mellett azok a kütyük is lemerülőben vannak, amelyeken a gyerekek épp játszanak.

 

Autós telefontartó a kényelemért és a biztonságért

 

Az autós telefontartó egy igazi multifunkciós eszköz, amely szintén nem hiányozhat egy vérbeli autós kelléktárából. Nemcsak akkor hasznos, ha telefonálni szeretnénk vezetés közben – természetesen csak kihangosítva vagy headsettel –, hanem akkor is, ha a telefont GPS navigációhoz használjuk.

 

A jól megválasztott telefontartó biztonságosan rögzíti a készüléket, így az mindig szem előtt lehet anélkül, hogy elvonná a figyelmünket a vezetésről. Akár szélvédőre vagy műszerfalra szerelhető típusok közül is válogathatunk, de a szellőzőrácsra rögzíthető telefontartók is népszerűek.

 

Autós ventilátor: a kánikula legjobb ellensége

 

A nyári hőségben az autós ventilátor igazi megváltás lehet, különösen azok számára, akiknek a járművében nincs beépített klímaberendezés. Kicsi, egyszerűen használható, mégis rendkívül hatékonyak.

 

Segít megmozgatni a levegőt az utastérben és lehűti az autót, ami a nyári forróságban igazán hasznos lehet, különösen a hosszabb utak során. A legtöbb eszköz több sebességi fokozattal rendelkezik, ami lehetővé teszik, hogy a légáramlást kedvünk és igényeink szerint szabályozzuk. Ez pedig nagyban hozzájárulhat a kényelmes vezetéshez.

 

Egy új kulcsház mindig jó döntés

 

A slusszkulcs egy autós életében az egyik legfontosabb dolog. A gyakori használatnak köszönhetően azonban egy idő után elkophat. Egy új kulcsház nemcsak szebbé teheti a kulcsokat, de meghosszabbíthatja azok élettartamát is.

 

Többféle színben és stílusban elérhetők ezek a termékek, strapabírók és ellenállnak a mindennapi kopásnak. Így hosszú távon is jó döntést jelentenek, ha igazán praktikus ajándékot keresünk egy autós családtagnak, barátnak vagy épp saját magunkat szeretnénk meglepni valamivel.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 18650-es Li-ion-akkumulátorok jellemzői és felhasználási területei

A Li-ion-technológiával rendelkező akkumulátorok napjainkban rendkívül elterjedtek, hiszen kompakt méretük ellenére is kimondottan nagy kapacitással és hosszú élettartammal rendelkeznek.

2024. augusztus 20. 22:01

Élvezd a kert nyugalmát zárt kerítés mögött!

Amikor a családi házunkat körbevevő kerítésről döntünk, mérlegelni kell, hogy fogjuk-e, milyen rendszerességgel és milyen célra használni a kertet, továbbá milyen környéken helyezkedik el, milyen szomszédokkal körülvéve.

2024. augusztus 1. 22:41

A láb védelme innovatív megoldásokkal

A munka közben bekövetkező balesetek száma világszerte folyamatosan növekszik, egyes becslések szerint évente mintegy 2,6 millió munkavállaló hal meg munkahelyen bekövetkezett szerencsétlenségben. A legtöbb baleset nem súlyos, de vannak igen komoly sérülésekkel vagy halállal járók is. 

2024. augusztus 1. 22:34

Beszéljünk a zsírmájról!

A máj, mint méregtelenítő szerv feladata a szervezetben lévő méreganyagok lebontása. A mérgek lerakódásában szerepet játszhat az alkholfogyasztás, cigarettázás, kávézás, rendszeres gyógyszerszedés, és az is, ha a stresszt nem tanultuk meg kezelni.

2024. augusztus 1. 22:20

Útmutató az ideális babafülbevaló kiválasztásához

A babafülbevaló kiválasztása különleges figyelmet igényel, hiszen a kisgyermekek érzékeny bőre és füle miatt fontos, hogy a megfelelő ékszer kerüljön a kosárba, főleg, ha online rendelésről van szó. Íme, néhány fontos tényező, amely segít a döntésben!

2024. augusztus 1. 22:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33