Élvezd a kert nyugalmát zárt kerítés mögött!

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 1. 22:41

Amikor a családi házunkat körbevevő kerítésről döntünk, mérlegelni kell, hogy fogjuk-e, milyen rendszerességgel és milyen célra használni a kertet, továbbá milyen környéken helyezkedik el, milyen szomszédokkal körülvéve.

A kerítések rendszerint lécközökkel kerülnek kialakításra, a zárt kerítéseknek akkor lehet létjogosultsága, ha sűrűn lakott vagy nagy forgalmú övezetben lakunk, vagy a szomszédunkban zavaró tevékenységet folytató vállalkozás van. És vannak, akik nem szeretik mások előtt élni az életüket, így olyan kerítés kialakítását tervezik, amely gátolja a belátást.

 

Ha valamely oknál fogva mi is így döntünk, érdemes megfontolni a Kerítés Profil által kínált megoldást, a zárt alumínium kerítés léc alkalmazását. Tudj meg róla többet, cikkünkben erről lesz szó!



 

Kerítés elfoglalt embereknek

 

Amikor otthonunk kialakítását tűzzük ki célul, nemcsak az esztétikát tartjuk szem előtt, hanem hosszú távra tervezünk, így a lehető legjobb anyagokat szeretnénk beépíteni. Érdemes azonban tisztában lenni azok karbantartási igényével, hiszen az évek során rengeteg időnket, energiánkat és pénzünket felemésztheti az állagmegóvás.

 

A kerítés tipikusan ilyen szerkezet, amelytől elsősorban azt várjuk, hogy díszítse a környezetünket, illetve védelmet nyújtson a magántulajdonunknak. Jellemzően fa- és klasszikus fémkerítéseket építünk, hiszen kezdetben szépek, jól illenek minden környezetbe és stílushoz.

 

Csak az évek során szembesülünk vele, hogy mennyi feladatot ró ránk a fenntartásuk. Ha nem szeretnénk ezzel tölteni kevés szabadidőnket, illetve nem érzünk kedvet a barkácsmunkák iránt, érdemes korszerű gondozásmentes anyagok mellett dönteni.

 

Hosszú élettartam kevés munkával

 

A rendszeres karbantartást, néhány évente újrafestést igénylő fakerítések helyett jó választás lehet alumíniumkerítést választani. Az alulécek hosszú élettartamot garantálnak, minimális karbantartási szükséglettel rendelkeznek, dekoratívak, tökéletesen illenek a modern épületekhez.

 

Mind színben, mind méretben, illetve a lécek rakásirányát tekintve is változatosan, egyéni preferenciáink szerint alakíthatjuk. A karbantartásra pedig nem lesz gondunk, elfelejthetjük a kerítésfestés fáradalmas és költséges feladatát, ugyanis abszolút gondozásmentes alapanyagról van szó, amely sem csiszolást, sem mázolást nem igényel. Maximálisan ellenáll az időjárás viszontagságainak, a napsugárzásnak, a csapadéknak, a fagynak, a szélnek, a viharoknak.

 

Zárt kerítés a magánszféra védelmére

 

Az alumínium kerítésrendszerek lehetőséget adnak nyitott és zárt kerítés építésére. Amennyiben utóbbi mellett döntünk, biztosak lehetünk benne, hogy nyugalmunkat nem fogják zavarni a járókelők és a szomszédok kíváncsi tekintetei, így nyugodtan napozhatunk, medencézhetünk, pihenhetünk a teraszon, a kertben.

 

Az igényeink szerint vízszintesen vagy függőlegesen szorosan egymás mellé sorolt alumíniumlécek nem engednek betekintést az ingatlanunkra, így maximális nyugalmat biztosítanak.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mi a különbség az ütvefúró és a fúrókalapács között?

Sajnos gyakran keverik össze ezt a két szerszámgépet, pedig a technikai felépítésük és a felhasználási módjuk is erőteljesen eltér. Ha éppen új szerszámot akarunk vásárolni, egy komolyabb felújítást vagy építkezést tervezünk, jobb, ha először utánanézünk mi a különbség a két gépezet között.

2024. szeptember 1. 22:21

Mi kell a villanypásztor házilag történő telepítéséhez?

Ahhoz, hogy telepítsünk egy villanypásztort, nem kell feltétlenül szakembert felbérelnünk. Mivel technológiailag bonyolult rendszerről van szó, már az előkészületeknél is észnél kell azonban lennünk.

2024. szeptember 1. 22:17

Hasznos tippek az otthoni hajvágáshoz

Fontos számodra a jó megjelenés, de nincs időd folyamatosan borbélyhoz járni? Nagy eseményre készülsz, de már nincs szabad időpont a barberednél? Az alábbi trükkök segítségével akár otthon is meg tudod oldani a frizuraigazítást!

2024. szeptember 1. 22:05

A 18650-es Li-ion-akkumulátorok jellemzői és felhasználási területei

A Li-ion-technológiával rendelkező akkumulátorok napjainkban rendkívül elterjedtek, hiszen kompakt méretük ellenére is kimondottan nagy kapacitással és hosszú élettartammal rendelkeznek.

2024. augusztus 20. 22:01

Élvezd a kert nyugalmát zárt kerítés mögött!

Amikor a családi házunkat körbevevő kerítésről döntünk, mérlegelni kell, hogy fogjuk-e, milyen rendszerességgel és milyen célra használni a kertet, továbbá milyen környéken helyezkedik el, milyen szomszédokkal körülvéve.

2024. augusztus 1. 22:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27