Nyárig díjmentes marad a bővülő Westel WLAN

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 21. 13:40
A Westel elsőként a hazai mobilszolgáltatók közül tavaly kísérleti WLAN szolgáltatás indított a Ferihegyi repülőtér 2/B terminálján. A gyors vezeték nélküli internet-hozzáférés mára az ország számos pontján igénybe vehető. és használata egészen nyárig továbbra is díjmentes marad.
Folyamatosan bővül a Westel WLAN elérhetőségének köre, így a 28 WLAN-pont mellett a közeljövőben újabbak bekapcsolása várható. Emellett a Westel WLAN szolgáltatásának ingyenes használatát újabb három hónappal, egészen nyárig meghosszabbította. Az elsősorban üzleti felhasználók számára előnyös, nagy sebességű vezeték nélküli internet-hozzáférést kínáló WLAN tavaly novemberi bevezetését követően a Westel a szolgáltatást az ország számos pontján, saját üzleteiben is elérhetővé tette, biztosítva ezzel a legkorszerűbb technológia elterjedését.

A WLAN segítségével arra alkalmas kézi- és hordozható számítógéppel akár 11 Mbit/s sebességgel is böngészhető a világháló. A nyárig tartó díjmentes bevezető időszakot követően SIM kártyával a Westel havidíjas és Domino kártyás ügyfelei mobilszámlájuk utólagos kiegyenlítésével vagy egyenlegük feltöltésével internetezhetnek nagy sebességgel, míg SIM kártya nélkül bankkártyás fizetés mellett lesz elérhető a Westel WLAN.

A kísérleti WLAN szolgáltatás az első elérési pont mellett Budapesten a Domino BHSE központjában, valamint a következő budapesti, illetve vidéki Westel-üzletekben és környékükön érhető el: Enternet, Budagyöngye bevásárlóközpont, Duna Plaza, Europark, Petőfi Sándor u., Pólus Center, MOM Park, Debrecen, Nyíregyháza, Kaposvár, Pécs, Siófok, Szekszárd, Székesfehérvár, Veszprém, Békéscsaba, Eger, Kecskemét, Miskolc, Szeged, Szolnok, Győr, Nagykanizsa, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg.

Kulcsszavak: +fohir Westel MTR WLAN

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50