HP: új megbízások a pénzügyi szektorban

forrás Prim Online, 2003. június 12. 18:48
A HP számos új megoldás-szállítási és szolgáltatási megbízást nyert el az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA régióban.
A HP részben új pénzintézetekkel kötött megállapodásokat, részben pedig a meglévő ügyfeleivel folytatott együttműködést bővítette ki. Fontos ügyfelei közé tartozik a NordLB Bank Group, a finn Luottokunta, az ABN AMRO Bank, az ukrán EXIM-Bank, a Szerb Nemzeti Bank, és a Credit Agricole Indosuez (CAI) Chevreux.

A HP emellett ma mutatta be új, Next Generation Front Office kezdeményezését, amelynek segítségével a bankok valódi értékesítési szervezetként léphetnek fel ügyfeleikkel szemben, s akár 50 százalékos költségmegtakarítás mellett fokozhatják teljesítményüket és bővíthetik bevétel-termelési lehetőségeiket. A termékek, szolgáltatások és megoldások kiegyensúlyozott kombinációjára épülő kezdeményezés a bankok front office szolgáltatásait veszi célba – tehát azt a kritikus területet, ahol az ügyfél a pénzintézettel találkozik.
Kulcsszavak: bank bankszolg HPQ

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Indul az emberszabású robotok sorozatgyártása

Már jövőre megindulhat az első ipari célú humanoid robotok sorozatgyártása. Ezekkel az eszközökkel a manuális tevékenységek több mint fele automatizálható. Az emberszabású robotok bevezető ára 80.000 euró körül várható, de így is nagyjából másfél év alatt megtérül egy ilyen beruházás – mutatta ki tanulmányában a stuttgarti központú Horváth csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth.

2024. május 21. 13:02

Számítógép gyereknapra költséghatékonyan?

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 12:45

Kiváló kameraképességekkel és emberközpontú kijelzővel érkezik a HONOR 200 Lite

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 11:46

KPMG: Az energiaipar sem ússza meg a genAI bevezetését

Óvatosak a generatív mesterséges intelligencia bevezetése kapcsán az energiaipari vezetők. A KPMG Global Energy CEO Outlook legutóbbi kutatása szerint a vezérigazgatók a jelenlegi ingatag geopolitikai és politikai helyzetben is bizakodóak a növekedési kilátásokat illetően, a befektetések terén pedig legfőbb prioritásuk a generatív mesterséges intelligencia. Lelkesedésüket mérséklik azonban az etikai problémák és a kiberbiztonsági kockázatok. A kutatásból az is kiderül, hogy a vezérigazgatók az ESG-t ma már az üzleti siker egyik alapjának tartják.

2024. május 21. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59