Symantec támogatás Windows XP Service Pack 2-höz

forrás Prim Online, 2004. augusztus 14. 11:20
A Symantec bejelentette, hogy a díjnyertes lakossági és vállalati vírusvédelmi és integrált biztonsági megoldásai, valamint az adminisztrációs megoldások is kompatibilisek a most kiadott Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)-vel.
Ahhoz, hogy az SP2-ben lévő Microsoft Window’s Security Center is felismerje a Symantec termékek állapotát, a Symantec hamarosan rendelkezésre bocsátja a termékfrissítést, mely a LiveUpdate technológián keresztül lesz majd letölthető. A Norton márkájú termékeket használók további információt találnak a Window XP SP2 kompatibilitással kapcsolatosan az alábbi oldalon: http://service.symantec.com/xpinfo. Vállalati ügyfelek, akiknek kérdésük van a Service Pack 2-vel és a kompatibilitással kapcsolatosan látogassanak el ide: http://service.symantec.com/spinfo vagy keressék a technikai támogatást nyújtó kontaktjukat.

A Symantec vállalati adminisztrációs megoldásai segítenek az ügyfeleknek gyorsan teríteni az olyan javítócsomagokat, mint például a Windows XP Service Pack 2, képesek meglévő számítógépeket új operációs rendszerekre migrálni, megállapítani, melyek azok a rendszerek ahol hiányoznak a patch-ek, biztonsági hot-fix-ek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47