Adobe Premiere Pro HDV: Valós idejű HDV szerkesztő lehetőségek

forrás Prim Online, 2004. szeptember 7. 17:29
Az új szoftverbővítmény valós idejű HDV szerkesztő lehetőségeket biztosít, és a legújabb Sony és JVC HDV kamerákat is támogatja.
gridAz Adobe Systems Incorporated ma bejel ntette, hogy díjnyertes Adobe Premiere Pro 1.5 videószerkesztő programjához egy HDV bővítmény kiadásával kibővíti annak IEEE-1394 támogatását. Ugyancsak mai bejelentés szerint a még idén megjelenő HDV bővítményt az Adobe az újgenerációs HDV kamerákkal, így például a Sony HDR-FX1 típussal történő együttműködés érdekében fejleszti ki. A videós szakemberek az új HDV kamerák és az Adobe Premiere Pro használatával képesek lesznek stúdió minőségű, nagyfelbontású videót gyorsan és egyszerűen rögzíteni, valós időben szerkeszteni és leadni.

Az Adobe Premiere Pro 1.5 az Adobe After Effects, az Adobe Audition és az Adobe Encore DVD programok legújabb változatát tartalmazó Adobe Video Collection 2.5 fő alkalmazása. Az Adobe Video Collection 2.5 professzionális változata az Adobe Photoshop CS szoftvert is tartalmazza. Ezek a termékek együtt a konkurens megoldások árának töredékéért biztosítanak teljes videó és audió utómunka platformot videó és audió editáláshoz, mozgásgrafikához, vizuális effektezéshez, és DVD műsorkészítéshez.
Kulcsszavak: videó multimédia Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50