NOVATechCom innovációs technológiai üzleti terv verseny Magyarországon

MTI Sajtóadatbank, 2006. július 17. 10:36
NOVATechCom címmel innovációs technológiai üzleti terv versenyt hirdetett a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) az Intel multinacionális számítástechnikai cég megbízásából - közölte az innovációs szövetség az MTI-vel.
Az Intel cég nemzetközi programjának részeként a Magyarországon első alkalommal lebonyolítandó versenyen a kutatásra, gyártásra kidolgozott üzleti tervvel indulhatnak az érdeklődők félvezetők, hardware, mobil és wireless, digitális elektronika, kiskereskedelmi és fogyasztói szoftverek, vállalati szoftverek és IT-k, energia és áramellátás, nanotechnológia témakörökben.

A pályázati kiírás szerint július 28-áig 2-3 oldalas összefoglalót kell beadni angolul elektronikusan a Magyar Innovációs Szövetséghez. A zsűri döntése alapján a legjobb két pályázatot július 31-éig továbbítják a közép-európai regionális döntőbe, ahol augusztus 21-én hirdetnek eredményt. A regionális győzteseknek szeptember 21-éig kell beadniuk a részletesen kidolgozott üzleti tervet. Az elődöntőt, a szóbeli prezentációt október 6-án tartják Szófiában. A döntő október 24-én az USA-ban, Berkeleyben lesz.

Az elődöntőn az első helyezett 20 ezer, a második helyezett 10 ezer dollárt kap. A döntőben Intel tőkebefektetést és kockázati tőkebefektetéseket lehet nyerni.

A részletekről a Magyar Innovációs Szövetség ad tájékoztatást.
Kulcsszavak: MISZ verseny

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50