E-kereskedelmi rekord

forrás Prim Online, 2006. november 5. 12:53
Hétéves fennállásának legaktívabb hónapját tudhatja maga mögött az elektronikus piactér szolgáltatást nyújtó Depo.hu. Az októberben rekordszámú, összesen 16 partnerrel bővülő e-kereskedelmi rendszerben forgalmazott termékek száma átlépte a 30 ezret.
„Októberben új rekordot állítottunk fel: 16 kereskedő csatlakozott a Depo.hu-hoz annak érdekében, hogy kínálatát egy folyamatosan bővülő vásárlói réteg előtt az interneten is megjelenítse” – mondta Szabari László, a Hírek Média Depo.hu üzletágvezetője. A szakember úgy látja, hogy az elmúlt 1-2 évben sokat változott a piac, a kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások körében egyre inkább elfogadottá vált az internetes kereskedelem. „Míg néhány évvel ezelőtt rendkívül nehéz volt meggyőzni a vállalkozásokat a Depo.hu-ban való szereplés előnyeiről, addig most olyan cég is csatlakozott a piactérhez, amely korábban egyértelműen elutasította ezt a lehetőséget ” – ismertette tapasztalatait Szabari.

A kereskedői szám jelentő bővülésével párhuzamosan, illetve ennek eredményeként tovább szélesedik a Depo.hu online piactérben megtalálható termékek köre is, mely a napokban átlépte a 30 ezres számot. Ugyan a kínálatban továbbra is a számítástechnikai, a szórakoztató elektronikai, illetve a telekommunikációs termékek dominálnak, idén már háztartási eszközök, könyvek, illetve biztosítási ajánlatok között is válogathatnak az érdeklődők.
Kulcsszavak: e-business DEPO

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50