Sixt: tovább korszerűsödik az internetes foglalás; mobil autóbérlés akár QR-kódon keresztül

forrás Prim Online, 2011. július 1. 12:53

Amennyiben Ön rendelkezik kétdimenziós vonalkód olvasóval (QR-kód szkennerrel) mobilján, egyszerűen csak szkennelje be a mellékelt kódot, és máris eljut a Sixt portálra, ahol minden korábbinál egyszerűbben, gyorsabban és kényelmesebben foglalhat  bérautót mobilról vagy PDA-ról a nap 24 órájában. Az  internetes foglalási rendszerben a MySixt varázsló segítségével saját profilt is létrehozhatunk, és sok kirendeltségen soron kívül vehetjük át a slusszkulcsot a Quick-Check-In szolgáltatásnak köszönhetően. A korszerűbb informatikai szolgáltatások mögött kedvező és testreszabható ajánlatok várják a Sixtnél azokat, akik a nyári utazást, a hétvégi kirándulásokat bérautóval tervezik megoldani.

A Sixt most újult erővel, a rent a car és a leasing területén is kedvező ajánlatokkal csábítja a magyar és a külföldi utazókat. A vállalat idén a Magyarországra beutazó turisták és üzleti utazók számának növekedésével és a tavalyihoz képest magasabb foglalási aránnyal számol, különös tekintettel az internetes foglalások területén.

 

A nyár beköszöntöttével a Sixt Magyarország rent a car üzletága a 2011-es rövid távú autóbérlési ajánlatokon belül hétvégi kirándulásokhoz, nyaraláshoz és speciális programokhoz is személyre szabott autó típusokat kínál: "Vadászathoz, intenzívebb túrákhoz tökéletes választás lehet az Isuzu D-Max, vagy a BMW X3; nyáron kabrióval élmény az utazás a napsütésben, például a Saab 93 Convertible 1.9 TiDS típussal, míg a családi utazásokat pedig 7, 8 vagy 9 személyes gépjárműveink teszik tökéletessé. Ráadásul most a szezonnyitó akciónk keretében a hétvégi kirándulásokhoz akár 25% kedvezménnyel foglalhatják le az érdeklődők az interneten a kívánt gépjárművet.” – tájékoztatott Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője. 

 

A külföldi utazás, nyaralás megtervezésekor érdemes már akár a szállás, repülőjegy megvételével egyidejűleg a bérautó megrendelésére gondolni, ugyanis a Sixt „prepaid” szolgáltatása keretében minél előbb foglalja le a bérautót külföldre is a www.sixt.hu internetes foglalási rendszerében az utazó, annál nagyobb kedvezményt élvezhet. A foglalás a Sixt honlapján keresztül kényelmesen, akár otthonról is intézhető. A Sixt Magyarország ügyfélszolgálata (tel.: +36 1 451 4227, e-mail: sixt@sixt.hu) természetesen minden részletre kiterjedően segít igény esetén a foglalásnál, és szükség esetén akár a célország ügyfélszolgálatával is egyeztet.

 

A Sixt már a Facebook-on is elérhető www.facebook.com/sixt.hu oldalon. Érdemes csatlakozni a rajongótáborhoz, mivel a Sixt Hungary követői akár 15% kedvezménnyel vehetik igénybe az autókölcsönző szolgáltatását.



A kis- és középvállalatok részére is különleges szolgáltatási csomagokat kínál a vállalat. Többek között ingyenes keretszerződést nyújt, valamint Sixt Expressz Kártyát biztosít ingyenesen cégek és magánszemélyek részére egyaránt, mellyel felgyorsul a foglalási folyamat.

 

A Sixt leasing tartós bérlet és flottakezelés területén is páratlan akciós ajánlatokkal rukkolt ismét elő és folyamatosan újabbakat tervez, ezért érdemes figyelni a Sixt hirdetéseit, és szintén a Kiemelt ajánlatok oldalról tájékozódni a cég honlapján. A Saab 93 1.9 TiDS már akár napi nettó 5 785Ft-tól bérelhető 36hó/90 000km konstrukció esetén. Kia Ceed 1.4 CVVT pedig már napi nettó 3 000Ft bérleti díjjal elvihető és további akciós Kia tartós bérleti ajánlatok is elérhetők most a KKV-k számára. Bővebb információ és ajánlatkérés: tel.: +36 1 450 5367.

 

Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője a 2011-es évtől végre felfutást vár a tartós bérlet, flottakezelés terén: "A 2008-2009 fordulóján kicsúcsosodó gazdasági válság az autóipar, majd az autópiac területén éreztette leginkább hatását, látványos megtorpanásokat és zuhanásokat produkálva a termelés- kínálat-kereslet területén. A piac szűkülésével, minőségében szorosabb lett a verseny. Tapasztalataink a válság közepette azt bizonyítják, hogy a cégek cash flow helyzete, a körbetartozások és a pénzügyi forrásokhoz való nehezebb hozzáférés miatt, nyugati mintára növekedni fog a minőségi szolgáltatást nyújtó flottakezelők szerepe és jelentősége. A Sixt Magyarország számára piaci előnyt jelent a rent a car és leasing üzletága közötti szinergia."

 

Magyar Nikoletta, marketing vezető elmondta, hogy a Sixt AG nemzetközi proaktív tevékenysége nagy hatással van a hazai marketingre is. Az, hogy tavaly kiemelkedő számban nyitott új irodát- például Tbiliszi, Dél-Korea, Tanzánia, Nepál, Észtország, Litvánia, Lettország stb. - az anyacég franchise hálózatának bővítésével, az a hazai vállalat számára is piacbővülést eredményez, nem beszélve arról, hogy már az USA-ban is elérhető a Sixt szolgáltatása. A német központ technikai újításai pedig már a futurisztikus jövőt idézik. Folyamatos fejlesztés folyik például az iPhone, iPad alkalmazásokra, illetve Blackberry készülékekre és Androidos mobilokra, nem utolsó sorban pedig még Bada Smartphone-okra, hogy bármikor gyors, rugalmas és kényelmes autóbérlést biztosítsanak partnereiknek.

 

(További információ az aktualitásokról és újdonságokról, folyamatos akciókról a www.sixt.hu Kiemelt ajánlatok aloldalán található.)

Kulcsszavak: Sixt

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Elkészült az egyedülálló hazai AI-kutatás

A mesterséges intelligencia térnyerése egyaránt kelt izgalmat és aggodalmat a cégvezetők körében. Vajon mekkora tudással rendelkeznek a mindent elsöprő technológiával kapcsolatban? Elkészült Magyarország átfogó AI&Leadership kutatása, hogy hiteles- és valós képet kapjanak egymásról is a vállalatirányítók.

2024. május 2. 11:36

Együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány, a Yettel és a CETIN

A magyarországi digitalizáció fejlesztését szolgáló együttműködést közös nyilatkozatban erősítette meg a kormány, a Yettel Magyarország Zrt. és a távközlési infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. A megállapodásban foglaltak szerint a vállalatok 2024-2028 között legalább 72 milliárd forint értékű mobil hálózatfejlesztési beruházást hajtanak végre.

2024. május 2. 09:55

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14