HP-PC-k, még mielőtt abbahagyná

forrás Prim Online, 2011. szeptember 7. 14:15

Bár a HP nemrégiben bejelentette, hogy a PC-gyártást ki szeretné szervezni a cégből, azért a korábbi évek fejlesztéseinek eredményeképp most modellé érett termékek piacra dobása nem marad el: ma két új kisvállalkozásoknak szánt mindentudó (all in one) PC-t jelentett be a világcég.

A HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One üzleti PC és a HP Pro 3420 modern külsővel párosul, továbbá egyesíti erejét és sokoldalúságát azért, hogy a kis- és közepes méretű szervezetek különféle igényeinek tudjon megfelelni. Az előbbi két modell valamint a HP TouchSmart TS520 elkészítése a többfunkciós asztali PC-piacon a mai napig az egyik legnagyobb beruházás volt.

 

A HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Business PC ügyfélbarát környezetben készül a vendéglátás, a kiskereskedelmi- és mikrovállalkozások igényeinek kielégítésére. A karcsú és modern design akár 30 fokos forgást is biztosít függőlegesen, amely lehetővé teszi, hogy bevessük még a legkisebb térben is. A HP TouchSmart Elite 7320 tartalmaz egy 54.6cm (21.5 ") képátlójú, szélesvásznú, teljes HD-s, LED-es érintőképernyőt, ezen kívül a második generációs Intel Core i3 és i5 processzorokat is befogadja, rendelkezik a HP TouchSmart Suite szolgáltatással, amely egy nagy teljesítményű számítástechnikai csomagot tesz lehetővé a vállalkozások számára.

 

A HP Pro 3420 azoknak a kisvállalkozásoknak lett tervezve, amelyek egy olyan sokoldalú, többfunkciós PC-t keresnek. Ideális ügyfél áttekintő segít eligazodni a munkahelyi környezetben, továbbá a vállalkozások virtuális együttműködési igényeit a HP Pro 3420 tökéletesen kielégíti, hiszen fel van szerelve beépített webkamerával és prémium sztereó hangszórókkal az azonnali szemtől-szembeni kristálytiszta kommunikációt biztosítva a távoli dolgozók számára. A bővíthető HP Pro 3420-ba a legújabb Intel Core i3 processzorok kerültek, amiket kiegészíthet akár 8GB memória és 1 TB tároló kapacitás, mindezt egy 50.8cm (20 ") képátlójú képernyőn keresztül ellenőrizhetjük le. A gép felhasználói munkájuk gyümölcsét a HP ProtectTools biztonsági csomag segítségével védhetik meg, ami biztonságos hozzáférést és a bizalmas információk megőrzését is lehetővé teszi. 

Kulcsszavak: HP desktop PC

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50